Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@14hviezdicka12 na prefuk vajecnikov som bola. Doktor mi objavil cystu tak ma poslal si to dat von a hned urobia prefuk k comu som sa odhodlavala asi rok a teraz ma to donutilo.na sranda prisla v nemocnici ked mi dok.povedala ze cysta zmizla.bola som rada a donutila ma ist na tento zakrok aspon
Dobre ranko...aku mate skusenosť s tehotenskym testom woman secret baby????Dakujem
@gladiola28 anooo jeyo taaam bude baboooo 👶 Gratulujeeeeeem
@simbatko ja to kupujem kedze u nas to maju ia tie..podla toho ci palickove alebo kazetove..ja kupujem palickove. Som spokojna..zatial sice bez tehu ale da sa..
@kissiska krasa ;) držím palce
@kissiska super gratulujem;)
@michaellab podla mna pekny duch🙂 kolko dní po ovu si ?
neviem presne nakolko snazime sa 2 az 3 mesiac mala som Mirenu a este cyklus po vybrati bol iba 2 mesiace ale podla mojich vypoctov by som mala zajtra dostat cize 10-12? tazko povedat lebo akoze ja som si to pocitala podla instrukcii len neviem tieto počty nie az tak dobre ovladam , 3 juna som mala zaciatok ms. 1 den
@michaellab no aj ja som začínala s takýmto duchom a zajtra už začínam 26tt tehu 😍 držím palčeky aby silnel 😘
@michaellab ja tu vidim ducha ale ta fotka je upravena...mas original? Leno upravene fotky vytahuju kanaliky ana tieto testy radi duchuju.......
@kata011 fotku som dala iba zaostrit, nazivo to zodpoveda druhej ciarke ked na to pozeram ale skusim iny test lebo som pocula od viacerych ze tieto duchuju...tak dufam ze to nie je moj pripad
@michaellab odfot este raz tento isty
@cvikla12 ako sa máš?ja sa mam fajne
nemam to ako z mobilu sem dat, nemam wifi tu v praci, a teraz som na pc, ale pre svoju istotu kupim druhu znacku
Baby ...kedy ste šli ku gynekologovi, od pozitívneho testu? Lebo ja mam menzes dostať až piateho...takže aj keď mam viditeľne dve ciarky, tak je to skoro.....tak rozmýšľam, že kedy mam ist sa objednať...
@archanjel007 ahoj dobre sa mám všetko ide tak ako má tak sa veľmi tešíme a už nás čaká len 13 infúzii tak som rada. Aaa ty uz si v 20 tt ako ten čas letí 😍

Oprava nevolala som