Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kachna127 Podla mna tam nic nie je a test je negativny. Ked nieco vidis je to len kanalik. Takto som sa ja uz tesila pred 2 mesiacmi. Na kazdom teste ti po cca 10 minutach vystupi von kanalik ale nie je to pozitivna ciarka. Tu musis vidiet do 5 minut. Ak najdem dam sem svoj test. Minula som vtedy asi 50 € na testy a dnes uz viem, ze to nema vyznam.
@kachna127 Toto bol výsledok na kazdom teste po cca 8 minutach. HCG krv 0,0 a inak som celkom v poriadku.
@lenttillka no ok...dakujem...hlava v smutku skusime este raz.....
Mna zmiatli len tie priznaky....lebo naozaj som sa citila ulne divne....prsia sa mi uplne zmenili....co mne sa pred menzesom nestavalo....odpadla som..nevladala a vela priznakov...a hlavne ten menzes ma zaskocil...lebo jevuplne iny....pred tym ma tak 3-4 dni pichalo bud v vlavom alebo v pravom vajecniku....a az potom sa mi spustil....teraz uplne necakane a boli ma vstrede maternice a mam tlak hrozny....a aj teraz jasne cervena krv a predtym ako keby zrazena tmava krv....tak neviem...preto ma to zaskocilo.
@lenttillka ved ale toto vypada na pekny pozitivny testik...
@kachna127 ja som sa citila uplne rovnako, prsia sa mi do podprseniek nezmestili, krize ma neskutocne boleli, prsia boleli na dotyk ako modrina, unavena atd.... Menzes trval 2 dni a straaaasne slabucky....tiez ziadne zrazeniny nic....tento test som robila v den ked skoncil a to mi predtým meskal 3 dni... my sa nesnazime ale potesila by som sa....ale uz viem, ze kym nebude meskat aspon tyzden ziadny test nerobim....ja som bola schopna kazde 3 hodiny ocikavat testik....
@monicka9 ja som bola tiez prekvapena, ze nic z toho nebolo....odvtedy som sa dalsie 2 mesiace uz tak necitila a ani nikdy predtým....Mozno bolo biochemicke a kym som stihla ist na krv HCG sa vynulovala....fakt netusim. Ale pri biochemickom je vraj menstruacia dost silna....Ale ponaucilo ma to a prestala som sa tak sledovat a hned si mysliet, ze nejaky priznak moze byt tehotenstvo. Sice sa nesnazime ale zase ani sa 100% nechranime....ze ak ma prist pride
@monicka9 na tej druhej foto je nieco vidiet. Treba skusit o dva dni...drzim palce 🙂
@lenttillka uz som nakupila segričke testy rovnakej znacky nech robi kazdy den rano a nech porovnava či tmavnu postupne👍dlho sa dnazí verim ze to vyjde konečne😊
@lenttillka ja som mala 2x spontanny potrat v 5-6 tt a mala som najprv krasne tmave testiky a potom sa plod jednoducho neudrzal a odisiel s meskajucou menstruaciou.. To sa bezne stava ked menzes meska a test je pozitivny// a potom zrazu pride a nemusi byt ani silny.,, nie je potrebna kyretaz lebo sa maternica sama pekne vycisti.. Tak to v prirode chodi ked je plodik chory, slaby,.. Neudrzi sa a odide...
@bailina no teda tu nie je o com bejbeee 😉 🙂
Gratulkaaaa velmi velka 🙂
@nicolettka2126 dakujem 🙂)))
tak asi už mešká,cca týždeň,neviem to presne vypočitat,lebo v maji som prestala brat HAK a ešte sa ta neopravilo,len som mala taký pocit,prsia ma bolia a sa mi objavili modre žilky,piatok som robila test ešte nič neukazalo a dneska toto 🙂

@kachna127 dnes som mala biely test..ale preslo len 8 dni od pozitivneho ovu testu takze je skoro este si myslim 🙂