Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava ahoj. Potom napis ako si dnes dopadla na laparke. Drzim palceky ✊
@miska_hryzka mne to doktor povedal že na 14 DC si mám dávať
@zuzana256 Nie, nedavaj si. Pockaj si na ovulaciu a az potom si ho davaj. Inak ti to moze zablokovat ovulaciu.
@ejuska2586 už sa stalo
@ejuska2586 a aj po potrate si ho mám dávať
@zuzana256 To je jedno. Je to progesterol. Bez ohladu na to, ci sa snazite, alebo si po potrate. Ale musi sa uzivat az po ovulacii. Ked si ho da skor, moze blokovat ovulaciu a urobi viac skody ako osohu.
@zuzana256 tak povie každý ako podľa návodu a vôbec nevie kedy máš ovu. Mne môj doktor kázal merať BT a podľa toho mi kázal dať Duphaston na tretí deň zvýšených.
@miska_hryzka Mne tiež tak. Sledovať ovuláciu a na 3 deň zvýšených teplôt začať užívať...
@miska_hryzka a vždy sa má užívať iba 10 dni
@zuzana256 Ano. Vzdy 10 dni. A potom, ak neotehotnies, by ti mala prist mrska po vysadeni...
Zienky potrebujem help, tak testy pekne tmavnu tesim sa ale dr ma 2 tyzdbe dovolenku. Co si mozem dat okrem magnezia a vitaminov lebo prve tehotenstvo dkoncilo v 7 tt spontanym potratom a v druhom tehu som od 4 tt brala duphaston az do 26 tt a aj napriek tomu som 4x silno krvacala tak teraz mam panicky strach kym pojdem k dr. Som v 3 tt
@iwulqa Tak skoc na pohotovost nech ti predpisu Duphaston. Ine ti moc poradit neviem ☹
@ejuska2586 a myslis ze my ho predpisu ked emam ziaden problem zatial?
@martinkamm skus este o dva dni testnut ...po zvacseni sa mi tam nieco ukazuje tak este raz testni ...snad to nieje kanalik
@saminko1 ja uz si myslim ze su vadne vsetky tie testy co som kupila...lebo uz tyzden ukazuju to iste...nesilneju ani nic
@martinkamm to su negativne testy
@martinkamm skus este iny druh 🙂
@martinkamm odporucam v kauflande kupit testy 2 stoja 90 ventov a su fakt top.

@simbatko fakt😊nie nebola som ešte, lebo mi už meškala raz 51dní a prišla, takže ešte čakám 😊