Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborapavlikova ďakujem 😊
Ahojte dievcata.Chcem sa podelit o skusenost s tehu testami.Zajtra by mala dojst ms ale dufam ze uz nepride.Prvy test zhora pepino 10tkovy a spodny znacku uz neviem ale je 25kovy,oba robene dnes poobede.Vo stvrtok,cize 4 dni pred ms som si robila digitalny a uz ukazal 1-2tt.Ja som si myslela ze 10tkove su citlivejsie ako 25kove,ci sa mylim?
@danielak84 ja si mylsim ze je tamciarka... aj moja kamoskasi robila 10 tkovy skoro bieli a urobila si hned 25 a tam bola ciarka silnejsia ako na 10siatkovom .... drzim palce ... urcite je to tam
@zuzannaaa dakujem,ja viem ze je to tam,aj digitalny clearblue mi ukazal plusko a pod tym 1-2.Len som vzdy bola v tom ze 10tkove testy su citlivejsie.
@danielak84 aha .. gratulujem. aj ja som si to myslela. ale nie je to tak ... cudne ze
@zuzannaaa to teda je cudne ale mozno bude chyba v znacke pepino,vela krat tu kocky pisali ze maju malo farbiva.Mozno ina znacka by ukazala silnejsiu druhu ciarku.
@0507 na tom spodnom nieco vidiet.......mozno je len priskoro......zavisi kedy bola ovulka🙂 drzim ale palceeeeeee😀
@danielak84 pozeram že už maš 4deti bude dalšie gratulujem je to tam 🤰
@sara34valentina ovulka bola na 16DC, dnes som 9DPO...dakujem 🙂

@0507 podľa mňa je to kanalik. Mne toto robí pepino pravidelne. Sú to hrozné testy. 😠