Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@neluska1993 ahojik myslím si že je to skôr duch 🤰
@neluska1993 urcite duch🙂
@morandia takze nie kanalik? lebo to ranajsie vyzera inak ako toto vecerne :/ mam z toho chaos uz. Ale dakujem
@neluska1993 duch, gratulujem 😍
@adrika1409 ahoj ja som mala prvy pktrat 8/2015 otehotnela som 12/2015 maly sa mi narodil 8/2016 a teraz dalsi potrat tak dr mi ide robit dake stery a vysetrenia a potom ma posle na hematologiu a imnunologiu tak som zvedava zajtra idem uz teraz mma stiahnuty zaludok.
@danielak84 danielka ja ssom mala byt podla ms 3 tt a na krvyy bolo hcg 500 a 3 dni na to zial uz len 200 podla mna je 100 malo na takyy tyzden ale budem drzat palce nech si tehu.
@iwulqa aj mne sa to zda malo ale podla tabuliek je norma na rento tyzden od 50,uvidim zajtra ci sa to znasobilo ale tiez to nevidim ruzovo.Prsia aj male brusko bolia a je mi zle ale aj tak som zmierena ak to nebude dobre.
@danielak84 vôbec to nemusí byť zlé .koľko ti mešká?kamoška mala 105 2tyzfne po IUI a mala má už 3tyzdne 😉
@iwulqa aha tak to mate doma este take drobatko 😊 nas maly mal teraz dva roky v juni a to bolo moje prve tehu bezproblemove a potom tento rok 1x potrat raz vo februari v 10tyzdni a druhy teraz v juni 6 tyzden a teraz sa velmi bojim snad sa to nezopakuje ...
@alilka v nedelu som mala dostat,cize 4 dni.
@danielak84 no a na krv si bola včera či v pondelok..máš to dobre buď v kľude..😉 a aj keď tak nieje dôležita hodnota hcg-kaxda to máme inak ,ale dôležité je aby sa zdvojnásobovala 😊
@adrika1409 vidim ruzove //....Velmi drzim palceky, aby tmavli...Testuj len jednou znackou testu kazdy druhy den a testy davaj pod seba - najlepsie uvidis rozdiel 😉
@zuzka0405 ahoj sme natom asi podobne s tymi testami.mame slabucku druhu ciarku aj dpo podobe nechystas sa skusit dalsi test? Ja asi dnes zavolam dr...
@danielak84 Drzim palceky, nech testiky tmavnu a Hcg nech Ti pekne stupa 🙂
@neluska1993 Tvoj vcerajsi druhy testik - ja by som ho povazovala za test s //, alebo s riadnym duchom...Testni zas za 2 dni a uvidis, ci // tmavnu...Drzim palceky 😉
@alilka vcera som bola a idem zas zajtra.

@luta13 ahoj moja ďakujem že si si na nás spomenula užívam si ako sa len dá len to teplo je hruza hih 🤰 ale už sa teším veľmi veľmi tak rýchlo to všetko uteká že sama nestačím sa zamyslieť že tak hneď a uz ju budem mať v náručí dám aj fotecku hneď ako sa bude dať drž sa a ďakujem :-*