Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 aj doktorka mi povedala, ze maly je nejaky lenivy 😅 chcem to mat uz za sebou, lebo uz aj psychika pracuje na plne obratky a fakt som nepokojna a aj si poplacem...ak neporodim do konca tyzdna, v pondelok idem na prijem a budu mi vyvolavat porod 😑 samozrejme potom sem hodim fotku toho mojho lenivca 😋😍
@miriamn76 jooj;(mrzi ma to prepač
@kchan je to "panko" a necha na seba dlho cakat, ale verim, ze ked ho uvidis, bude stat za vsetku Tvoju pozornost - "Maly princ :Baby: "...No myslime tu na Teba ❤...P.S.: Ak mas doma fit loptu, poskakuj si na nej pocas dna pri sedeni trosku, nech rozhybes brusko, mozno maly len spi a kasle na to, aby isiel von a takto mu das najavo, ze je CAS 😉
@eliska1986 nic sa nestalo aj nas to mrzi a bolo to strasne tazke rozhodnutie😐
@adrika1409 hej hej este je krpec ale on je taky maly zazrak a verim ze este jeden zazrak sa podari co skoro aby nebol sam. A drzim palce nech aj vam sa rychlo podari.
@luta13 zlata si, dakujem za krasne slova ❤ on je praveze aktivny dost, stale sa mrvi, aj maternica mi pracuje, brusko mk tvrdne casto uz aj sem tam s bolestami... na ctg posledne dva tyzdne mi zachytili dost velke kontrakcie a aj tak nic... sexujem, horuca vana, dlhe prechadzky a chodenie hore po schodoch a nic proste 🙈 ani zo spodu to nevyzera ze by sa chystal porod... no nic, 22.7 mam narodky- mozno ma piskot chce potesit a dat mi ten najkrajsi darcek😍 a ak nie, tak vyvolavacke sa nevyhnem 😐
@danielak84 ahoj..a ty si ako dopadla na krvi?😉
@luta13 podavam hlasenie,hcg je 436 takze za dva dni sa zvysilo zo 100 na 436.Zrejme sa na testy neda spoliehat.Som velmi stastna,dufam ze vsetko bude o.k.
@alilka ahoj,super som dopadla.Hcg je 436 tak sa velmi tesim lebo podla testov som uz nedufala.
@danielak84 no viidiis vravela som ti že to bude dobré 😁 a teraz sa už len tešiť. 😉
@alilka ako si dopadla?všetko je v piriadku?juuuj som zvedava🙂
@eliska1986 ešte som nebola po výsledky 😁 ale dúfam aj ja že budem môcť vyhlásiť že som tehotná 😉

@miriamn76 treba skusit, inak budete mozno neskor banovat, ze ste mohli a neskusili...Prajem vam vela LASKY ❤