Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@iwulqa dakujem ti aj my by sme tak chceli dat malemu surodenca bolo by to nadherne...aj my sme vdacny za maleho je to obrovska laska ...mne dnes potvrdili tehotenstvo z krvy ...dr mi napisal progesteron a kyselinu listovu 2x denne rano a vecer 😊 o tyzden mam prist na kontrolu ci hcg stupa a asi aj sono urobi...
Je to ruzova len uplne slabuliliiinka tak neviem este mam tyzden do MS 🤔
@alilka jeej gratulujem je to tam 😊
@zuzinkaba aj ja tam vidim.Len po farbe druhej ciarocky ani stopi,ci to nebude len kanalik.
@zuzinkaba ahoj vyzera to nadejne cosi sa tam crta ja vidim dve // 🙂
@butterfly333 dnes som začala..nie nečakala..veď ja som dnes už 37dc s tým ,e to je anovulak..a zrazu biuum 😁
@alilka tak super vysledky👍 gratulujem teším sa s Tebou🙂este otažka na Teba prečo ti dali pyridoxin a B12?na čo je to dobre tieto vitamíny?
@eliska1986 ja mám mutácie krvi a na to je ta B12 a pyridoxin..aj trbofiliu mám a na to beriem fraxiparin 😉 všetko od hematologicky
@alilka tak vela zdravia prajem Tebe i tvojmu uzlikovi maličkému krásnemu🙂Držte sa🙂
@alilka Zo ❤ blahoželám a prajem tentokrat len do úspešného konca
@bluebell0412 jaaaaj ďakujem..dúfam..a ty ako s testami?
@alilka Jeeej gratulujem 😊
@alilka tak ako mi tmavli tak teraz svetleju a čakám ci zajtra príde ms

@alilka aj pichaš si inj?? Maš nejake priznaky či si to ani nečakala? Je to zazrak moja velmi sa s tebou teším.🤰