Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simonnka2014 jesus,tak sa mi to nezda..skusim este rano .. jesus baby moje..som v soku
Ahojky my uz sa snazime dlho a kazdy mesiac som si robila pepino a vzdy jedna vyrazna ciarka a bola som sklamana a smutna.az teraz na moje narodky vyslo toto a bojim sa robit dalsi test ze bude neg.a budem zas sklamana a uz 2dni meska.boze modlim sa ale do pondelka ked nepride mens.urobim dalsi.drzte palceky
@misha666 pockaj kym ti to bude tyzden meskat a chod k lekarovi. Ja som zistila, ze som tehotna az v siestom tyzdni a tie ciarky som aj tak hladala pomaly lupou. Potom zrazu zo dna na den sa vytvorili riadne - ako to baby volaju kolajnice. V 8 tyzdni som vsak potratila. Treba sa ukazat lekarovi podla mna.
@misha666 ja mam takého isteho ducha, ale nada sa mi to odfotit na fotaku to nejde a mobil mam obycajny, ale uplne jako tvoj. Menses mi meska tyzden dnes som bola u dokiho povedal, ze za tyzden si mam urobit test a uvidi sa. Zda sa mi to dlho dva tyzdne cakat na test tak som si ho urobila dnes, ale moc som si nepomohla 🙂 .uvidim co to bude u teba xixi
@karmela
@eri28 no ten posledny je uz aj do ruzova aj po vyschnuti, slabucka ciarka, mozno ze mam dlhsi cyklus ako obycajne a este len hniezdi, som zvedava, s tym poslednym som sa ani netrapila pri foteni, na prvykrat sa mi ju podarilo zachytit, no som testovaci maniak, skusim az o dva dni zase, tak som zvedava 😕
Ked som mala slabucku ciarku na teste a po uschnuti silnela ze som v tom?
Babulky tak tu je vysledok po par dnoch,termin menzesu mam za 5 dni,myslite ze je este mizne ze by to bola falosna pozitivita alebo sa moze neuchytit?

@lalala85 vidiiiiim,sice taka slabunka ale je tam 😉