icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simonnka2014
12. sep 2014

@lalala85 vidiiiiim,sice taka slabunka ale je tam 😉

misha666
12. sep 2014

ahojte, vidite tam nieco? 😕

katkasofi
12. sep 2014

@lalala85 si v poriadku 🙂 🙂

lalala85
12. sep 2014

@simonnka2014 jesus,tak sa mi to nezda..skusim este rano .. jesus baby moje..som v soku

kudusko
13. sep 2014

@lalala85 je to tam dobre vidis gratulujem aj ja som mala takeho ducha kolko si dpo alebo kolko ti meska?

misha666
13. sep 2014

Ahojte toto je z dneska... asi si to len velmi prajem...zajtra mam dostat ☹ tak uvidim ...

lalala85
13. sep 2014

@kudusko ahojky,vcera som bola cca 13 dpo praveze mam dostat az za tyzden,pripojim aj fotku z dneska

lalala85
13. sep 2014

Babulky tak tu je dnesny z ranneho,nechapem mala som dostat az za tyzden...

asimama
13. sep 2014

@misha666 nieco tam je vidiet..ale velmi,velmi slabulilinke..vyskusaj za 2 dni.. 😉

karmela
13. sep 2014

@lalala85 tak sa raduj ciarka ti pekne silnie 🙂

karmela
13. sep 2014

@lalala85 si 13DPO a este maš tyzden do ms? Kolko dňový mavaš cyklus ? A ms už podla mna nemusíš vôbec očakávať najbližších 9mes 🙂

lalala85
13. sep 2014

@karmela po vysadeni antikoncepcie som mala dlhsi az 34 dni.No vyzera to ze uz medojde fu ale zaskocilo...

shalimar6
13. sep 2014

Ahojte som tu nova.potrebujem radu.na moje 30 narodky som si robila test a vysiel mi duch.bojim sa urobit dalsi ze ked bude 1 ciarka budem zas sklamana bo sa s manzelom snazime uz polroka.test bol pepino s dmky. Vidite ho tam co si o tom myslite? Dakujem

jaruska18
13. sep 2014

@shalimar6 ahoj, viem ze testy pepino duchuju ale podla mna toto duch nieje 🙂 mozes sa pomalinky tesit 🙂 skus spravit iny test a uvidis 🙂

shalimar6
13. sep 2014

Ahojky my uz sa snazime dlho a kazdy mesiac som si robila pepino a vzdy jedna vyrazna ciarka a bola som sklamana a smutna.az teraz na moje narodky vyslo toto a bojim sa robit dalsi test ze bude neg.a budem zas sklamana a uz 2dni meska.boze modlim sa ale do pondelka ked nepride mens.urobim dalsi.drzte palceky

smutko4
13. sep 2014

@lalala85, takyto "duch" ma u nas dnes presne rok 🙂 a vola sa jakubko, tak vam vsetkym drzim palceky 🙂

smutko4
13. sep 2014

@lalala85, takyto "duch" ma u nas dnes presne rok 🙂 a vola sa jakubko, tak vam vsetkym drzim palceky 🙂

karmela
14. sep 2014

@shalimar6 tak vyzera to už na pekného ducha.Rano si správ druhý test a už budeš vediet nacom si urcite.Drzim palce 🙂

misha666
14. sep 2014

Ahojte, tak ja uz cakam len na mrchu ☹ dnes ma prist, pochybujem ze na 31DC by mi ukazalo len toto ☹

shalimar6
14. sep 2014

@smutko4 dakujeme pekne.no dnes som v praci ale zajtra rano hned robim druhy verime aj my ze konecne po 5mesiacoch sa zadarilo

shalimar6
14. sep 2014

@karmela zajtra rano hned urobim dalsi dnes som v robote.bodaj by to vyslo konecne

misha666
15. sep 2014

Ahojte kocky...toto je z dnes rana 😒 uz fakt neviem co si mysliet, mrcha stale nedorazila....

reva6
15. sep 2014

@misha666 ja som mala taketo testy pred par mesiacmi meskali mi 4 dni ciarky taketo bolesti v brusku sem tama potom dosli... doktor ze to sa nevedelo poriadne uchytit..... ze to preto......

vege1
15. sep 2014

@misha666 pockaj kym ti to bude tyzden meskat a chod k lekarovi. Ja som zistila, ze som tehotna az v siestom tyzdni a tie ciarky som aj tak hladala pomaly lupou. Potom zrazu zo dna na den sa vytvorili riadne - ako to baby volaju kolajnice. V 8 tyzdni som vsak potratila. Treba sa ukazat lekarovi podla mna.

misha666
15. sep 2014

@reva6 aj ja mam bolesti, uplne jak na menzes uz tyzden skoro... no dufam ze sa uchyti...pockam este par dni a v piatok potom skocim k dokymu ked nedorazi mrcha...

eri28
15. sep 2014

@misha666 ja mam takého isteho ducha, ale nada sa mi to odfotit na fotaku to nejde a mobil mam obycajny, ale uplne jako tvoj. Menses mi meska tyzden dnes som bola u dokiho povedal, ze za tyzden si mam urobit test a uvidi sa. Zda sa mi to dlho dva tyzdne cakat na test tak som si ho urobila dnes, ale moc som si nepomohla 🙂 .uvidim co to bude u teba xixi

karmela
15. sep 2014

@misha666 akoby sa tam nieco rysovalo len škoda ze čiarky nesilneju.Neviem či u teba to niesu len kanaliky ja som take mala vacsinou len tebe aj ms meska.Mozno ti pomaličky stúpa.No neviem tak drzim palce nech čiarky silnejú

misha666
15. sep 2014

@karmela
@eri28 no ten posledny je uz aj do ruzova aj po vyschnuti, slabucka ciarka, mozno ze mam dlhsi cyklus ako obycajne a este len hniezdi, som zvedava, s tym poslednym som sa ani netrapila pri foteni, na prvykrat sa mi ju podarilo zachytit, no som testovaci maniak, skusim az o dva dni zase, tak som zvedava 😕

anavi951
15. sep 2014

Ked som mala slabucku ciarku na teste a po uschnuti silnela ze som v tom?

lalala85
16. sep 2014

Babulky tak tu je vysledok po par dnoch,termin menzesu mam za 5 dni,myslite ze je este mizne ze by to bola falosna pozitivita alebo sa moze neuchytit?