Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martinkamm mozno by uz ukazal 1-2 skus v nedelu 🙂
@archanjel007 moja to mi he veľmi ľúto presne viem ako sa cítiš aj mi sme prišli o synčeka v 25tt. Poslali telíčko aj na pitvu?
@martinkamm Ciarka ti urcite stmavne,neboj. 😉 Niekedy staci len raz tutumutu a je z toho maly chrustik.
Inak,nerozumiem,ze uz ste isli nieco riesit a pri tom ste sa snazili len pol roka.Ved vacsinou doktori nechavaju na prirodzene pocatie aspon rok.Telo nefunguje na principe,ze ked si zmyslime babo,tak hned sa podari. 😕
@cvikla12 áno sa ma pýtali ci chcem ale tam nic nezistili.
@archanjel007 joj to mi je ľúto na chvála Bohu zistili. Už máš nejaké dieťatko?
@rebeka211 to ja vsetko viem ale doktor povedal ze ked budem mat 34 teraz ze je to na nas ze nas moze zacat riesit aj teraz ze je to na nas🙂 ja uz mam 9 rocnu slecnu bola som slobod.mamina ale nasli sme casom suuuper ocka resp.on nas a chceli sme aj spolocne dietatko aj ked ako on sam hovori je-sme vdacny aj za Elynku aj ked nieje jeho biolog.miluje ju a berie ako svoju...chrani ju,lubi,zniesol by jej aj modre z neba.to rozhodnutie bolo na mne-nechal na mna ci este chcem dietatko.neviem sa dockat ak sa skutocne podari a budem ho moct prekvapit.
@rebeka211 a kupila som si dnes aj dr.max testik nech viem ci je to skutocne;)
@martinkamm Krásna čiaročka. Je to tam 🙂
@ejuska2586 snad ano veeeeelmi sa potichucku vytesujem ♡
@martinkamm Verim ti. Ja sa tiez velmi tesim, ale velmi opatrne, kedze som uz 2x potratila. Ale teraz som na liecbe, tak snad to tentokrat bude ok.
@martinkamm gratulujem urcite je to tam 😊 pekne tehulkovanie 😉
@martinkamm ja som mala bleducku na 25kovom a na 10kovom mi neukazalo nic a ten digi ukazal.Ak si mala dostat vcera urcite ti uz ukaze.
@laauraa ahoj...Dakujem za super spravicku a som rada, ze krasne rastiete...Gratulujem ku chlapcekovi, je uzasne, ze tak skoro sa vam ukazal - ten teda hanblivy nebude 😉 ...Daj mi potom zas vediet, ako dopadol 3D utz. a ak bude lepsia fotecka, rada pozriem...Zatial si uzivaj vsetko a pohladkaj za mna brusenko...Pekny dnik prajem vam obom 😘
@martinkamm vidim zatial slabucke //, no skus testovat zas za 2 dni, verim, ze budu ovela vyraznejsie...Hod nam sem potom fotecku zas 😉...Vo vasom pripade je to ozaj zazrak, ze sa vam podarilo...Drzim palceky, nech vsetko pokracuje ako ma 😉
@martinkamm zatial muzovi nic nehovor, pockaj si na vyrazne testiky, nech len na spermiogram ide, bude mat vysetrenie za sebou a ako pise ereska, nie je to na zlu vec 😉...a s 25-tkovym testikom este pockaj tyzden - teda ja by som urcite cakala 😉
@luta13 dakujem a pockame;)
@adrika1409 citam Tvoju vcerajsiu spravu z kontroly, super, ze hcg pekne stupa...Uzivaj vsetko a za 2 tyzdne nam daj vediet, ako krasne bije drobcekovi ❤ 🙂
@cvikla12 nemám žiadne toto bolo prvé povedali mi ze bud sa mu urobil na pupocniku pravý uhol alebo neviem gynekolog teraz urobí mne potrebné vyšetrenie ze sa nemám báť mi vravel lebo bábätko malo 16 tyzdni screening bol negatívny.

@ejuska2586 dakujem