Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili Noo teda kocka z teba stále 😀 Som rada že je všetko v poriadku a máš to úspešne za sebou 🙂
Nooo takéto bruško mam už 2.týždeň 🤔 Už netrpezlivo čakám najradšej by som.bola už keby idem.rodiť,nechcem čakať do 40 tt ani náhodou 😃😃😃
@patkaamirko ti verím mne robili sekciu v 39+0tt tiež som to už chcela mať za sebou už som sa nemohla ani hýbať teraz sa cítim ako pierko 😀
@olylili Noo však to..A tie bolesti čo mám celá panva kĺby proste všetko..Či sedím. stojím. ležím...
@patkaamirko mňa ešte týždeň po pôrode strašne všetko bolelo teraz to je už ok by som si nevedela ani predstaviť že by som prenášala to už by som ani na záchod nedošla a malý by mal 5 kíl
@martinkamm ahoj, môžem sa opýtať ako dlho ste sa snažili?😉
@martinkamm aj ja by som chcela vedieť ako dlho ste sa snazili ? 🙂 prajem krásne tehotenstvo. U nas tri mesiace a zatial nic....
@martinkamm ahoj, kedy si mala dostat?
@tinni
@michaellab
@nina88 dakujem Vam babulky.Snazili sme sa pol roka a na 7.mesiac to vyslo a to nam lekar ponukol pomoc uz a mala som prist na hormonal.profil a priatel ide zajtra na spermiogram.Dostat som mala 27.7.2017 ;)
@martinkamm gratulujeeem ;)

@soncita22 na prvej foto naznak akoby dusika moc slabeho-druhha foto zial nevidno vobec nic.Drz sa
@olylili moja už má teraz 3300 g a to sme len 37+4tt
no mňa toto vswtko bolelo pri synovi estw rok po porode až potom sa to dávalo dokopy...
@patkaamirko mne povedali že v 36 týždni mal 3330 a to mal 3800....ja som už našťastie úplne fit tiež som sa bála že sa budem dlho zotavovať
@looola
@eliska1986
@saminko1
Baby,dakujem vam za odpovede...aj som si myslela,ze je negativny,takze ma to neprekvapuje...😞 Skor by ma velmi prekvapilo,keby bol +...Dnes som...a teraz si drzte klobuky 😂...56DC!
@michaellab Ahoj, 3 mesiace su v pohodke, my sme sa snazili od Decembra a az v Apríli to vyšlo. Veľa šťastia- nevzdávaj sa 🙂
@adusha88 Ahoj. Ak si mala kyret 25.5., tak 1.6. ti nezacala menstruacia, len si sa docistovala po kyrete. Menstruacia bola az potom (ak uz bola).
@barbinka13 Vidim peknu druhu / ! 😊 Gratulujem! 🌼

@alilka Tak už ma @nivea777 predbehla 🙂