Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@misha666 noo mne sa zda ze sa tam nieco rysuje 😉
Kolko dnovy mavas cyklus?
Aj si robis ovu testy pripadne merias BT?
Alebo citis ovulku aj sama od seba? 🙂
Ja len kvoli tomu sa pytam ci vies cca kedy u teba prebehla 🙂
@86mamca86 kolko DPO si?
Pokiaľ dobre viem kazdy druhy den by mala o trochu zosilniet ciarocka..
@nicolettka2126 ovulku som mala 1.9-6.9
@86mamca86 No ovulku si z tych datumov mala iba jeden den tak tazko takto urcit ktory to bol...Ake dlhe mavas cykly ya ktory DC si dney?
Cyklus mavam cca 30dnovy.obcas pride mrska skor,obcas neskor teraz som mala mrsku 19.8-25.8 Laskovali sme 1.9.,2.9,5.9.6.9,7.9. Tento test som si robila 15.9 a dnes rano znova ale dnes bola taka ista slaba.ledva viditelna.tak neviem ci si to len nenamyslam
@nicolettka2126
@86mamca86 no namyslat si to urcite nenamyslas lebo naozaj tam ta druha ciarka je...Len nerozumiem tomu preco nesilnie..
Skus zase za take 2 dni a ak nezosilnie tak potom asi z toho nic nebude...
No verim tomu ze sa sfarbi viacej a drzim ti velmi palceky aby to dobre dopadlo 😉
@nicolettka2126 si zlataaa.dakujem velmi pekne aj za rady aj podporu ;)
@nicolettka2126 vacsinou 30 dnovy ale dnes som uz 35 nejak sa mi to posunulo asi...mrcha zatial nikde...spinenie od rana nebolo... tak tajne dufam stale 🙂
Tiez som mala zlu skusenost s pepino testom...vzdy som mal ducha, priatel sa uz tisko tesil....a nic. Uz by som ho nekupila
@misha666 ja som mala dva krat spinenie iba po pol dna asi za tyzden, ale potom neskor prisla mcha posunula sa mi az na 30 den to nikdy nemavam 😝 .
Dufam, ze ty si iny pripad jako ja. v pondelok idem k dokinu lebo poriadne sa mi zmenil cely cyklus sa mi posuva aj tyzden, dva nechapem, lebo potom mam nomalnu menzes.
tieto mamatesty,takisto gravitesty sú úplne najhoršie.ja mám čiarky na nich vždy dve a tehotná nie som.škoda peňazí.už som mala aj silnejšie čiarky ako ty a nič z toho
@momamo
@jani255 jej,dúšik 🙂
@barboritta jeej zlata 🙂 ja mam pocit,ze som sisi,takto to sledovat,ale zistila som,ze nie som jedina a to ma tesii 🙂
Baby toto su testy vrchny vcera spodny dnesny ze je tam duch.no tento mesiac som mala velmi divne spinenie a v sobotu mam dostat ms.tak v piatok som objednana na gyndu kedze uz od jula nepatrim medzi snazilky a davali sme si pozor.no ale asi nie dostatocny ale bola by som stastna keby to teraz vyslo ak to neni zas nejaky zly test co duchov ukazuje stale.

Ahojte kocky 🙂 tak nejake news odomna.... vcera som trosku spinila....taky hnedy vytok,,,a potom uz nic... dnes rano na teste toto...myslite ze som mohla mat posunutu ovulku a natiahnuty cyklus a ze to mohlo byt implantacne spinenie?