icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

laydy7777
10. aug 2017

@iwulqa toto iste mam aj ja. Na 16DC ovu aspon myslim .bol pozitivny test. Na 24DC bolest v podbrusku a ovu test taky silny ako som este nikdy nemala asi ako ty. Na 25 DC som sa zobudila bolest v lavom vajecniku a krize ani nehovorim. Tiez to mam ako ty.

liara30
10. aug 2017

Takze ja takto:dnes 14 DPO a test silnie😊Pred dvoma dnami bol duch.Takze to uz asi nebude Pregnyl😊

martinkamm
10. aug 2017

@liara30 suuuuuper ♡

nitusiak
10. aug 2017

Ahojte. Ja som si dnes robila opäť test, mám nepravidelnú MS, ale mešká dva dní, neviem presne ovu, ale malo by to byť podľa kalendráa 15 DPO na teste slabo ružová druhá čiarka, svetla. Okom viditeľná, ale na foto to vôbec nevidno. Dúfam, že ešte stmavne a neviem či tam dačo uvidíte, dúfam že áno 🙂

liara30
10. aug 2017

@nitusiak ja som mala taku predvcerom a dnes je ovela silnejsia😊

liara30
10. aug 2017
nitusiak
10. aug 2017

@liara30 tak už to máš istejšie 🙂 len nech tmavne a je to tam 🙂 blahoželám. len ja som použila test Woman secret baby a veľa bolo naň negat. reakcii. Uvidíme, budem určite robiť o pár dní ďalší. Zvedavosť nedovolí. A to som ho chcela vyhodiť, len pozerám oproti svetlu, že aká svetloružová čiarka

nitusiak
10. aug 2017

@liara30 wauu 🙂 vidno vidno, presne takto to na tom kazetovom vidno 🙂 na fotke sa mi to vôbec nepodarilo tak odfotiť, robilo tam tieň :(

liara30
10. aug 2017

@nitusiak Ked testy su rozne.Ja som si robila Dr.Max predvcerom a dnes nejaky Plus lekaren.Urob si pozajtra.Ciarka bude urcite silnejsia😊Ja tiez na ten predvcerom musim dobre cumiet aby som ju uvidela ale dnes som uz nemusela hladat😊

liara30
10. aug 2017

@nitusiak Dakujem.Dufam ze sa udrzi.Uz mam jeden potrat za sebou tak hadam toto vyjde.Aj ja ti drzim palce😉

nitusiak
10. aug 2017

@liara30 tak o to ešte viac držím silno prsty 🙂 Všetko bude dobré 🙂 a ďakujem tiež aj ja 🙂

ina666
10. aug 2017

@kacenaaa ale fak ci si robis srandu lebo ja nevidim tam nic

ina666
10. aug 2017

@kacenaaa ale co si pislim budem tehu alebo ne lebo sa snazime 3 mesiace a nedari sa nam

nitusiak
10. aug 2017

Inak skúšala niektorá z vás aj cleablue easy dig. test?? 🙂

ina666
10. aug 2017

poradte mi ci tam nieco je le us ni sibe stoho

martinkamm
10. aug 2017

Dnešné-posledné testy a už len vydržať do 21.8 na 1.návštevu u lekára ♡

iwulqa
10. aug 2017

@prskavka2223 videla si vcerajsiu foto ja uz nechpem uplne tmava ciarka viac ako kontrolna a to so 34DC a aj bolesti pobdruska a krizov tak neviem ci az teraz bola ovu

marienka4
10. aug 2017

@iwulqa ahoj ak sú 💜sex tak dosť málo sexujete ja keď som vedela že má byť ovulácia tak sme týždeň sexovali každý deň a ovu. testy som si po 3 mesiacoch prestala robiť zbytočne má stresovali a hneď potom sa nám to aj podarilo 😉 držím palce aby vám to vyšlo

iwulqa
10. aug 2017

@marienka4 ja viem ze dodt malo ale donutit mojho chlapa je nad ludsky vykon a hlavme mozeme az ked drobec zaspi a spava s nami takze moc sukromia nemame a manzel nie kazdy den je doma. Niektore dni spi v praci ked maju lietania do noci. Snad sa zadari ja si robitm testy aby som vedela aky mam vobec cyklus.

martinkamm
10. aug 2017

@iwulqa nam vyslo ked sme sa snazili len raz ;)den po pozit.ovu teste

zuzinkaba
10. aug 2017

@kacenaaa ale to je este asi moooc skoro zacat uz testovat v pondelok ci?😂

iwulqa
10. aug 2017

@martinkamm predtym som netestovala takze neviem co. Boze som s toho cela domotana 😕 a moja dr ma dovolenku zase az do 18.8 cize neviem ci ist inde alebo co. Budu videt na usg ze co sa deje ci ovu alebo daco ine

marienka4
10. aug 2017

@iwulqa tak to ti verím že je ťažko to skĺbiť dokopy tiež máme už jedného špunta bude mať 4 a doteraz spáva s nami v jednej posteli a v čase keď sme sa snažili som chodila do roboty no 4 smeny aj muž na 4 smeny takže sme sa ledva vydeli nám sa to podarilo až keď bola celozavodná dovolenka preto sme do dohodnúť dali všetko 😁

cleona
10. aug 2017

Baby je to tam? Celá sa trasiem. A zrovna keď som myslela že je minimálna šanca

heregova
10. aug 2017

@cleona urcite ano,gratulujem🙂

cleona
10. aug 2017

@heregova ďakujem. Už nech je len všetko V poriadku a bábo zdravé ;) držím palce všetkým ostatným snazilkam

martinkamm
10. aug 2017

@cleona ❤❤❤

iwulqa
10. aug 2017

@cleona gratulujem

nitusiak
10. aug 2017

Napokon mi to dnes nedalo a mala som takéhoto ducha. Týmto som si viac istá a tak nesmelo malinko sa teším. Vari to značí,že pozitívne
@liara30 tak teraz to je už krajší výsledok, či? 😀 nedalo mi to :(

heregova
10. aug 2017

@cleona urcite ano,ja v to tiez dufam,som v 6tt a za dva tyzdne lekarke,tak dufam,ze vsetko bude ok