Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Takze ja takto:dnes 14 DPO a test silnie😊Pred dvoma dnami bol duch.Takze to uz asi nebude Pregnyl😊
@liara30 suuuuuper ♡
@liara30 tak už to máš istejšie 🙂 len nech tmavne a je to tam 🙂 blahoželám. len ja som použila test Woman secret baby a veľa bolo naň negat. reakcii. Uvidíme, budem určite robiť o pár dní ďalší. Zvedavosť nedovolí. A to som ho chcela vyhodiť, len pozerám oproti svetlu, že aká svetloružová čiarka
Inak skúšala niektorá z vás aj cleablue easy dig. test?? 🙂
@prskavka2223 videla si vcerajsiu foto ja uz nechpem uplne tmava ciarka viac ako kontrolna a to so 34DC a aj bolesti pobdruska a krizov tak neviem ci az teraz bola ovu
@marienka4 ja viem ze dodt malo ale donutit mojho chlapa je nad ludsky vykon a hlavme mozeme az ked drobec zaspi a spava s nami takze moc sukromia nemame a manzel nie kazdy den je doma. Niektore dni spi v praci ked maju lietania do noci. Snad sa zadari ja si robitm testy aby som vedela aky mam vobec cyklus.
@iwulqa nam vyslo ked sme sa snazili len raz ;)den po pozit.ovu teste
@martinkamm predtym som netestovala takze neviem co. Boze som s toho cela domotana 😕 a moja dr ma dovolenku zase az do 18.8 cize neviem ci ist inde alebo co. Budu videt na usg ze co sa deje ci ovu alebo daco ine
@iwulqa tak to ti verím že je ťažko to skĺbiť dokopy tiež máme už jedného špunta bude mať 4 a doteraz spáva s nami v jednej posteli a v čase keď sme sa snažili som chodila do roboty no 4 smeny aj muž na 4 smeny takže sme sa ledva vydeli nám sa to podarilo až keď bola celozavodná dovolenka preto sme do dohodnúť dali všetko 😁
@cleona ❤❤❤

@iwulqa toto iste mam aj ja. Na 16DC ovu aspon myslim .bol pozitivny test. Na 24DC bolest v podbrusku a ovu test taky silny ako som este nikdy nemala asi ako ty. Na 25 DC som sa zobudila bolest v lavom vajecniku a krize ani nehovorim. Tiez to mam ako ty.