Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dievcata idem si pre nazor a take povzbudenie, v stredu bol styk a vo stvrtok doobedu pichnutie brucha a iba som citila ako som "mokra" utekala som na zachod a presne bielok tahavy takze jetam sanca ze by si tam tie biciky pockali? A ze by sa to mohlo podarit vo stvrtok to bol 12 dc
@michaellab na to ti nik nedá odpoveď. Musíš veriť.
@michaellab spermia ak ma dobre podmienky tak si pocka az zevraj 5 dni.....2-3 dni je bezne...ver tomu😉
@nufinkanufka tak si potom tehulka. Len nech tmavne. Drzim palce.
Ďakujem 🤰
@ejuska2586 bodaj to bola pravda...len dufam, ze to co vidim tam naozaj je a, ze si to nenamyslam
Ahojte. Dnes 30DC a 9 dni po ovulacii. Bt 37.06 moze to byt tehu? Krize ma bolia jak svina asi 4 dni a minuly tyzden 3 dni ma hrozne ale hrozne svrbeli prsia. Co myslite? 😉
@laydy7777 to ze mas vyssiu teplotu a ze si 9 dni po ovulke neznamena ze mozes byt tehu sprav si tehotensky testik a uvidis sama 🙂
@michaellab pockaj si do prichodu ms ak bude meskat sprat testik ..
@iwulqa ahoj ako? no ja som dnes 1DC :(
@prskavka2223 ahoj ani naznak po MS ani po nicom inom takze netusim
Ahojte nestretli ste sa niektorá s tým ze ste mali na začiatku tehu strašne nafúknuté brucho takmer po každom jedle najmä večer a poobede? Ci som tehu neviem ešte ale som týždeň po ovulacii a mam stále nafúknuté brucho ako slon 😒😀
@kacenaaa nafuknute brucho je v zaciatkoch tehotenstva dost bezne. Ale tiez pred ms. Skus testik, tan bude presnejsi ako taketo dohady...
@ejuska2586 ako pred mrchou ho nemavam ja veľmi... Ale teraz no katastrofa furt ukazujem mojemu že vyzerá ako v treťom mesiaci 😀 večer to je katastrofa nafukuje ma aj z vody
@daduska_maminka to je jasne ze keď nemá prísť tak nepríde 😉🙏
@daduska_maminka dakujem.vyskusam dnes rano bt zase vysia ako vcera nechapem tomu. Co to moze este byt?
@carla232 Zlatko, toto vyzera na velmi nasiaknuty test ☹

Baby vidite tam nieco? Nazivo ju je pekne vidiet .