icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

piacere
24. sep 2014

@ladyblcha mala si spakovať testy so sebou a ukázať mu ich. Ak ich máš takto pozitívne, tak v moči je jednoznačne hcg. Buď si mala neskôr ovuláciu ako predpokladáš a teda mrcha ti vlastne ešte 10 dní nemešká a si nízky týždeň tehu, preto na sone nič nevidí.... druhá, horšia alternatíva je, že ide o mimomaternicové tehu. Jednoznačne ti mal vziať krv a za dva dni skontrolovať....

ladyblcha
24. sep 2014

@blskas to keby som vedela .. neviem co si mysliet. bola som tam v pondelok, ze mi meska mrcha 7dni, dal mi ocikat test, vysiel negativny, pozrel ma cez sono, skonstatoval, ze som bud tehu alebo mi uz ide mrcha, ze mam vysoku maternicu a ze ked som tehu, tak mi vyvolavacka neuskodi, len pomoze. a ze mam prist na vyvolavacku aj v utorok.
tak v utorok som prisla, ale uz s tym, ze rano som si robila test a vysiel mi slabo pozitivne, normalne sa vytocil, ze naco som si po horm.injekcii robila test, ze je to skreslene kvoli agolutinu a ze on si trva na tom, ze mi pride mrcha a ze teda mi da dalsiu vyvolavacku. a ka nepride za 10dni, tak potom mam zase prist.
je mi z neho smutno. inak doteraz som mala k nemu 100% doveru, velmi som bola spokojna s jeho pristupom, riesili sme aj ine problemy zenske davnejsie, ale po vcerajsku som z neho v rozpakoch. a dnes sa citim uplne netehotne uz

ladyblcha
24. sep 2014

@piacere vies co, ked sa tak vytocil, ja som sa mu ten pozitivny test aj bala ukazat 😕 potom som prisla domov a spravila si dalsie dva, ze ci mi nesibe, ale tak asi nesibe.

ladyblcha
24. sep 2014

a ano, tiez mam obavu, ze ked nevidi a je tam hcg, co ked to bude mimomaternicove, to za 10dni mi zoberu pol vajecnika s nim.

blskas
24. sep 2014

@ladyblcha no ono tie testy doktorov vytacaju lebo aj v priblovom letaku najdes napisane, ze test moze ukazovat takyto slaby poz. vysledok aj pri nejakych zdravotnych problemoch, vraj aj pritomnost napr. pervitinu v moci 🙂 a zbytky drog sa nachadzaju aj v pitnej vode, pretoze cikanim sa dostavaju do pody, prejdu do pitnych vod a cisticky pitnej vody toto nedokazu zlikvidovat 🙂 a tie testy su strasne citlive.... to bolo len pre priblíženie situacie. Ale ja som bola robit v rakusku v horach, meskala mi tam dva tyzdne, isla som k doktorovi a ten mi povedal, ze ked by som chcela byt tehotna, tak s vyvolavackou este pocka.... a tiez mi robil sono a nic tam nevidel, ale ja som vtedy dostala....

ladyblcha
24. sep 2014

@blskas 😀 pekne, ale ani pervitin ma neuspokoji teraz. 😒
s tou vyvolavackou snad nic nepototo. pozerala som uz cez net, ze sa dava aj pri podpore tehotenstva pri ivf a udrzani v nejakych pripadoch.

blskas
24. sep 2014

Ja som tiez bola raz tokto u doktora, ze som nasla na teste taku slabucku ciarocku a ten mi vtedy povedal, ze testy su komercna zalezitost, ale urobil mi sono a nic tam nebolo a nervozny nebol, ani vyvolavacu mi nedal a mrcha prisla potom sama, a potom som tam sla o mesiac ci dva neskor zase s tym, ze som nasla na teste ciarku, ale ze uz riadnu a ze teda neviem, ci nemam nejaky nador alebo co 😀 sa vtedy pousmial, ze hned nador vidim, a on vtedy nasiel taky malinky nador a ten ma uz teraz skoro dva roky a vola sa Elizabeth 🙂

blskas
24. sep 2014

@ladyblcha ale teraz zase blbnem s tymi testami 😀

ladyblcha
24. sep 2014

@blskas zlata ze nador 😀 😀 😀
tak ale aspon nebol nervozny, tento normalne z toho bol taky podrazdeny, takeho som ho nevidela. ale ma zastupujucu sestricku, mozno ho nasrala a uz nemal nervy na mna 😝
pockam a nech je to ako ma byt, a ak som, nech je zdrave, ak nie som, bude neskor 🙂 len som fakt chcela vediet, ci mi sibe, ze si namyslam, alebo ci agolutin moze takto vysledok ovplyvnit.

ladyblcha
24. sep 2014

@blskas aspon s nimi nesantim sama :D pekny nick!

karmela
24. sep 2014

@ladyblcha všetky su pozitívne na tvojom mieste idem s testikmi Zajtra k Dr ukaz mu ich.A neboj vyvolavacka babu neuškodí .Drzim palce

ladyblcha
24. sep 2014

@karmela dakujem ti velmi pekne 🙂

karmela
24. sep 2014

@ladyblcha no a neviem OTom aby po vyvolavacke vyšiel pozitivny tehu test.Jedine s prognylu.

ladyblcha
24. sep 2014

Ten sa podava tiez v tomto pripade? To je alternativa agolutinu?
@karmela

karmela
24. sep 2014

@ladyblcha pregnyl su hormóny pri (umelom oplodnení,alebo inseminacii) vtedy viem ze si pichá.Ale neviem otom no aby nieco ine este spôsobovalo skreslený tehu test 😝

kristinka28
24. sep 2014

@lucinka1104 no hm neviem co sa to deje ja uz 2 den mam ruzovy vytok z priesvitnym hlienom na papiery a to som uz po mrche

romana311
24. sep 2014

Čo nato poviete dnes mala príst ms

karmela
24. sep 2014

@romana311 že waw tehula 🙂

romana311
24. sep 2014

@karmela
Nechcem sa na to na to namotat aby som nebola sklamaná urobím ešte ráno

karmela
24. sep 2014

@romana311 jasne skús a Uvidiš 😉 ale vidieť peknú ružovú čiaročku 🙂

valeriap
24. sep 2014

Baby o 4 by som mala dostať ms :/ no dufam ze ani nepríde čo myslíte ? ( schwanger ) tehotná 🙂

lucinka1104
24. sep 2014

@valeriap gratulujeeem ty kokso a to boli testy v jeden den robené ? len dole je teda raidne slabunký a vidiš digi ako krasne ukazal

lucinka1104
24. sep 2014

@romana311 držím palce ja som taký mala včera večera a dnes rano už nič som testla ked som mala taku čudnú tu mrchu ale ja mam pocit akoby som potratilalebo pred 5 dnami zo mna vyšlo niečo čo vyzeralo uplne rovnako ako plod v 6 tt a aj som sa s týmto istým stretla v nemocnici ked som ležala jedna baba to tam mala priamo počas pobytu v nemocnici len neviem prečo som potom nezačala krvacať celé čudne tento mesiac
nič testni napozajtra zase

valeriap
24. sep 2014

@lucinka1104 Áno pravdaže 🙂 je slabý ale je tam 🙂 🙂 a Ďakujem :*

blskas
25. sep 2014

Baby tak co myslite, z hora je vcera doobeda, stredny vcera poobede a dole je dnes rano? 🙂

blskas
25. sep 2014

@ladyblcha Tak ako to pokracuje? Stale nic nevies?

tanickaskorokubikova
25. sep 2014

@blskas to nieje duch 😀 tu neni o čom 😉 gratulujem 🙂

piacere
25. sep 2014

@blskas prudké podskočenie hcg 😉 Blahoželám 🙂

blskas
25. sep 2014

@tanickaskorokubikova mne sa to tiez tak zda 🙂 chcela som ist na gyndu, nech mi to potvrdi a sestricka povedala, ze mam este tyzden dva pockat.... ze tam doktor nic neuvidi, tak neviem, mala som dostat v utorok a v pondelok som mala take spinenie

karmela
25. sep 2014

@blskas že pecka až ziram,že včera doobeda skoro vôbec nevidieť čiarku poobede už pekne viditeľná a dnes jedna krása. 🙂 tebe stúpa hcg bleskovou rýchlosťou 🙂 tak pekne a zdravé tehulkovanie prajem 🙂