icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jarka0
20. aug 2017

Áno brali mi krv a potvrdila že som tehotná ale neviem aké bolo hcg . A čo sa týka toho krvácania je to ako pri menštruácii ale mám vložku ale je čistá krvácam len keď sa utieram normálne už som vyčerpaná moja psichyka je na bode mrazu 😢 😔

jarka0
20. aug 2017
jarka0
20. aug 2017

To bol test robený asi v pondelok

looola
20. aug 2017

@nivea93 áno, je tam 🙂

prskavka2223
20. aug 2017

@biela_sova jeeeej ahoooj...vidiiis mna to ani nenapadlo ze si to tyyy 🙂)))))...ako sa mame? Ja dnes som dnes 6dc cize po MS a dnes prvu noc si idem dat obkladik od tety bylinkarky a samozrejme cajiky pijeme s drahym uz tyzden 🙂

prskavka2223
20. aug 2017

@jarka0 moja a dnesny test vyzera ako? Ta ciarka je bledsia od pondelkoveho?

jarka0
20. aug 2017

@prskavka2223 ja už som si test nerobila

nivea777
20. aug 2017

@jarka0 tak si rano sprav test,tej istej znacky

jarka0
20. aug 2017

@nivea777 myslím si že je to už zbytočné i keď dr dnes videl len vačok myslím si že toto tehotenstvo opäť nedopadne dobre 😢 asi to tak má byť a neni mi súdené mať bábätko 😔

nivea777
20. aug 2017

@jarka0 mne tiez v 7tt videl len vacok..az 7+4 videl babatko aj sp srdieckom

jarka0
20. aug 2017

@nivea777 ale ty si nezačala krvácať 😢ako som už písala mám vložku ale je čistá krvácam len keď sa utieram ale už predsa už keď je tam krv neni to ok

butterfly333
20. aug 2017

@jarka0 prečo by to malo zle dopadnút? Ja som pri každom tehu krvacala a to som bola tehu 8x no mam dve deti a pri oboch som krvacala od začiatku tehu až do 4mesiaca no ležala som v nemocnici. Nemysli hned na zlé.

jarka0
20. aug 2017

@butterfly333 neviem prečo hneď myslím na to že to nebude ok ale vo februári som potratila a to som verila až do konca že to bude ok a potom som sa dostala do takej depky tak asi preto veľmi by som bola rada keby to dopadlo všetko veľmi dobre

butterfly333
20. aug 2017

@jarka0 to ti verim ja som prišla o 6deti naposledy minuly rok. No snažili sme sa vyše 3r. No v juni sme to uz vzdali uplne.

ala82
20. aug 2017

@jarka0 ak mas doma test tak si ho urob teraz.od pondelka by si mala mat kolajnice.krvacanie este nemusi nic znamenat.pri druhej dcere som krvacala do 20tt ale to boli ako normalne kramy.takze take spinenie este nemusi nic znamenat.a to,ze este nebolo vidno babo tiez este nemusi nic znamenat.pri poslednych chlapcoch na sone ich bolo vidno az v 9tt.viem ze psychika robí svoje,tiez som prisla o dve deti na zaciatku tehotenstva.treba verit.uvidis vsetko bude ok

jarka0
20. aug 2017

@ala82 teraz neviem presne či som si robila posledný test vo štvrtok alebo v piatok a tam sa ukázala iba jedna / a teraz neviem že či bol zlý test alebo fakt neviem a teraz je otázka že ak hcg nebude stúpať a je tam len vačok potom bude potrebné ísť na kyret alebo dá sa to aj tak že by to vyšlo samé ? Lebo pri prvom potrate nebolo nutné čistenie

22tanulka
20. aug 2017

???????

daduska_maminka
20. aug 2017

@22tanulka negativny 🙂 pockaj este par dni a sprav dalsi drzim palce

ala82
20. aug 2017

@jarka0 vyskusaj este jeden test a ak nie tak len treba cakat ci sa to rozbehne samo ak nie tak treba ist k lekarovi.na kontrolu mas ist kedy?

jarka0
20. aug 2017

@ala82 dnes som bola na pohotovosti a tam mi povedali že o 3 dni sa mám hlásiť u svojho lekára no keby som mala nejaké problémy tak mám ísť späť na pohotovosť a potom že si ma tam nechajú

ala82
20. aug 2017

@jarka0 potom daj vediet ako dopadnes u lekara.skus tam ist zajtra

jarka0
20. aug 2017

@ala82 ok dám vedieť ale si myslím že zajtra je to zbytočné predsa o 3 dni tam snáď bude niečo vidieť

iwulqa
20. aug 2017

@jarka0 jarka nezufaj ja som pri malom krvacala 5 tt s tym ze nevideli nic na sone len z krvy dostala som lieky potom som krvacala 7tt na sone vacok a naznak terciku ( napisane v sprave) dostala som magneziovu inekciu a inekciu z askorutinom a potom lrvacanie v 10 tt opakovalo sa to iste ale to som krvacala tak ze vlizky som menila kazdu pol hodinu. Za 3 hodiny co som cakala na pohotovosti kym dr pride z porodu som minula 7 vloziek a aj tak som bola cela od krvy, bola som zmierena ze zase potrat a ne chaju si ma tam a led mi spravila sono dr a povedala ze srdiecko bije tak som ju normalne vyobijmala mala som chut jacat od radosti tak mi dala inekciu a zvysila duphaston az na 3x3 tabletky po dobu 5 dni a potom zbova 2x1 tabletka a rizikove som mala a duphaston som brala az do 28-29 tt.
Takze nezufaj 😊😉😘 uvidis udrzi sa hlavne musis tomu verit.

biela_sova
20. aug 2017

@prskavka2223 no vidiiis, neboj, bude dobre. A.hlavne, najdolezitejsia rada: hocikto bude klopat, neotvarat dvere!!! ;) dnes som napisala na fb clanok o tom, ako byt trosku egoistka... tak v dobrom, ze mysliet viac na.seba a neotvsrat nahodnym.navstevam 🙂 🙂 🙂

biela_sova
20. aug 2017

@iwulqa
@jarka0 pekne ti Iwulqa napisala, skus ostat pokojna a kupit si ascorutin, ten stoji okolo 2eur, bez predpisu, zastavuje krvacanie, resp zmiernuje. Ta kontrolne odobrata krv na.hcg po teoch dnoch je dobra na to,aby sa zistilo, ci je tehu prosperujuce. Kazde 2-3 dni by malo 2x tolko stupnut. Drzime paste

simonkazga
20. aug 2017

@jarka0 co sa pohotovosti tyka, tak len tolko, ze mna sa lekar v 8tt opytal, ze kto mi povedal ze som tehotna, lebo on tam nic nevidi. Pritom vtedy som uz mala potvrdene tehu aj so srdieckom. Rozrevala som sa, ze mam len krce, tak hadam by som si vsimla, ak by som potratila. "Tak to skusme znova". A cuduj sa svete, zrazu babo aj s bijucim srdieckom, kde minutu pred tym "nebolo nic". Kludne chod k svojmu lekarovi, mozno ma lepsie sono, alebo len viac trpezlivosti. Drzim palce! ❤

jarka0
20. aug 2017

@iwulqa
@biela_sova
@simonkazga dievčatá keby ste ma videli keď som čítala vaše príspevky normálne som bola šťastná a po lícach mi stekali slzy šťastia veľmi som rada že ste ma aspoň takto podporili veľmi si to vážim keď budem vedieť viac určite mám napíšem 🙂

biela_sova
21. aug 2017

@jarka0 neboooj,vsetky sme.si tym.presli, vsetky sme.sa bali. Len bud co najviac v klude, ked nie psychickom.tak.fyzickom, nedvihaj deti atd. Ale mne lekar povedal, nech sa rozptylim, aby som na.to stale.nemyslela. ty iz mas.dve deticky, ako citam, ze? To mas.super

prskavka2223
21. aug 2017

@biela_sova no jasne nikomu neotvorim :D :D...no obklad vydrzal cez noc,ale ako musim si na to zvyknuut,lebo ako dva krat pohodlne to nebolo teda :D, pri kazdom pohybe suchot igelitu :D :D a este ktomu som smrdela rano ako vínna muška :D :D :D...ale ked to ma pomoct tak kludne to budem aj nonstop nosit :D

prskavka2223
21. aug 2017

Inak baby otazocka 🙂...pred rokom som intenzivne cvicila vo fitku s trenerom asi 4 krat do tyzdna a chcela by som zacat opat cvicit aspon 3 krat pravidelne do tyzdna a plus zdrava strava samozrejme, myslite, ze ked chcem otehotniet je to dobra kombinacia? pravidelne vo fitku, zdravo sa stravovat a ktomu sa snazit otehotniet? jasne ze nebudem popri cviceni brat ziadne spalovace a predtreningove napoje ako kedysi, co si o tom myslite?