icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

monikalex
23. aug 2017

Ahojte nazivo sa mi zda ako keby tam bol dusik. Co poviete?

catallea
23. aug 2017

@monikalex ahoj, aj mne sa marí, že tam je 😉

biela_sova
23. aug 2017

Baby co hovorite? Kamoska snazilka take vidi poprve 🙂 a nechce verit vlastnym ociam ... ja vidim, nazivo este lepsie.ako na fotke...vy? Je cca 7/8dpo

biela_sova
23. aug 2017

@monikalex pozri na nas, prave riesime s rovnakym testom podobnu dilemu. To je kamoskin. Ja som.tieto gravitesty poradila. Pre obe plati, ak tam.vidite dusika do limitu alebo.kratko po nom, je to tam 🙂 uz len nech silnie. Foti sa to tazko, kym.je to dusik...je to teda na vasich ociach ;)

biela_sova
23. aug 2017

@monikalex aha rada, este raz to vyfot, ale.vo vacsom.tieni, fotka.je prilis osvetlena a, malo.vidime.kontrast...tak to ukaze lepsie. A mokry este nech je

biela_sova
23. aug 2017

@jarka0 Jarocka, aj ostatne konikove priatelky, vcera bol u nas kamarat gynekolog. Dlho sme sa zhovarali o potratoch. Spontannych aj missed abort. Hovori zo svojej 30rocnej praxe, ze 90% potratov je kvoli vyvojovej genetickej chybe plodu. Je to kruto povedane, ale priroda vie, co robi. Nezufajme teda. Chce uchranit drobneho cloviecika od zivota s poskodenou srdcovou chlopnickou, poskodenou nervovou sustavou, razstepmi. Potesil zaroven, ze zvacsa po potrate sa najblizsie mesiace vie zadarit 🙂
Ps. Geneticka chyba - aby ste neboli v strese, neznamena.to vazne postihnutie. Kazdy z nas ma.v.genetickej vybave tisice genov. Ked si predstavite, ze par ich nesie mensiu ci vacsiu zavadu, a to sa nestastnr skombinuje s partnerovou drobnou, je celkom pravdepodobne, ze nieco vypali zle. Priroda by mala brat z kazdeho jedinca z paru tu lepsiu verziu rovnakeho genu (tzv. alelu), no sem tam sa sekne. Ale ak si uvazite ze toto bola kedysi prirodzena antikoncepcia zien, keby tato selekcia.neexistovala, zeny by mali s prehnanim za zivot aj 30deti. 🙂 takze jeho odkaz: skusit po neuspechu hned znova, telo uz je v mode "idem.byt tehotne" po neuspesnom raze

biela_sova
23. aug 2017

Vyfotila som ich ja, bez uprav...vidite? 🙂

cellesta
23. aug 2017

@biela_sova ja vidím a už nech silnie.

Ja som začala špiniť dnes ružové, a ani ta slabá čiarka už nie je na teste,čo bola predtým 😢 takže pravdepodobne dostanem ms. Som smutná z toho. Zázraky sa nedeju

biela_sova
23. aug 2017

@cellesta celesta, kopirujrm.co.som prave napisala.jarke, chcem.potesit a zaroven povedat, ze potrst a.svojsprávy dovod, a aj ze je to tak.lepsie, nech sa radsej narodi zdrava fazulka...
vcera bol u nas kamarat gynekolog. Dlho sme sa zhovarali o potratoch. Spontannych aj missed abort. Hovori zo svojej 30rocnej praxe, ze 90% potratov je kvoli vyvojovej genetickej chybe plodu. Je to kruto povedane, ale priroda vie, co robi. Nezufajme teda. Chce uchranit drobneho cloviecika od zivota s poskodenou srdcovou chlopnickou, poskodenou nervovou sustavou, razstepmi. Potesil zaroven, ze zvacsa po potrate sa najblizsie mesiace vie zadarit 🙂
Ps. Geneticka chyba - aby ste neboli v strese, neznamena.to vazne postihnutie. Kazdy z nas ma.v.genetickej vybave tisice genov. Ked si predstavite, ze par ich nesie mensiu ci vacsiu zavadu, a to sa nestastnr skombinuje s partnerovou drobnou, je celkom pravdepodobne, ze nieco vypali zle. Priroda by mala brat z kazdeho jedinca z paru tu lepsiu verziu rovnakeho genu (tzv. alelu), no sem tam sa sekne. Ale ak si uvazite ze toto bola kedysi prirodzena antikoncepcia zien, keby tato selekcia.neexistovala, zeny by mali s prehnanim za zivot aj 30deti. 🙂 takze jeho odkaz: skusit po neuspechu hned znova, telo uz je v mode "idem.byt tehotne" po neuspesnom raze

cellesta
23. aug 2017

@biela_sova čítala som, ďakujem.
No ja mám nepriechodné vajcovody a spontánne zostať tehotná je u mňa nemožné. Ale asi to takto má byť. Len mi doktor nemal dať nádej, že sa tam niečo črtá lebo som sa toho chytila a teraz to nevyšlo. Aspoň som si odfotila a nechám si na pamiatku foto dusíka na teste. Hlavu hore, život ide ďalej si hovorím ale asi mám riadnu depku z toho.
Idem maľovať bábiku, trošku sa odreagovať. Dúfam,že sa mi bude dariť. Držím všetkým palceky, aby sa zadarilo čím skôr otehotnieť 👶

biela_sova
23. aug 2017

@cellesta Och moja, ale on Ti povedal dobre. Mala.si aj dusika, to znamena, ze ste po prve pocali, po druhe ze sa uhniezdilo. A muselo byt teda sikovne, ked preslo tazkym.terenom. Fakt by som to.nevzdavala. Neskusite este raz, pre mna ;)? Ak nie, lezala som s jednou babou, to mala.tuto diagnozu, ale horsiu, lebo ciarku nikdy v zivote nevidela, a porodila krasneho chlapceka. Umele oplodnenie. No povedz, nestoji to za to? A vacsina ludi nakoniec tymto sposobom.otehotnie. Proste vzdy esi moznost otehotniet, olezite e, ze as vajicka! ked si takto povies, neupokojilo Ta to? Viem ze je to hrozne, tu sme si tske.vsetky prezili, policysticke vajecniky, endometriozy, nepriechodne vajcovody, a vela bab ma.dnes nakoniec babatka..len neptreba upadnut do depky,to je najhorsie, ano, maluj, chod medzi ludi, nevadi ked si.pred nimi.poreves, hlavne.nech sa nikto nevypytuje, nech Ta drahy vezme za ruku a len tak sa prechadzajte a hovorte o inom...a hlavne, nie ze sa budete obvinovat..nie je z coho. Pekne s elanom do buducna, vy ste v podstste zazrak, ze sa aj tak podarilo...a ked sa zadari raz, zadari sa aj druhykrat! Uz vajicko urobilo cestu druhemu!;)

cellesta
23. aug 2017

@biela_sova ďakujem za povzbudenie.

Viem,že to sem nepatrí ale aspoň vám ukážem moj výtvor. Meria 47cm a váži 1700g 🙂 začínam maľovať druhu, aspoň nebudem.mysliet na negatívne veci

biela_sova
23. aug 2017

@cellesta nadhera! To nie je zive babatko? Akou technikou to robis? ❤

cellesta
23. aug 2017

@biela_sova to je reborn bábika. Maľuje sa vypaľovacimi farbami Genesis a každá vrstva sa musí vypáliť. Zhruba 15 ich je tam.

monikalex
23. aug 2017

@biela_sova tu je bez blesku a mokry

cellesta
23. aug 2017

@monikalex ja tam.vidim slabú čiarku

monikalex
23. aug 2017

@cellesta uz len aby silnela🙏

nivea777
23. aug 2017

@cellesta ja sa tychto babik bojim

nivea777
23. aug 2017

@monikalex sprav radsej iny test,tieto testy robia falosne ciarky

monikalex
23. aug 2017

@nivea777 uvazujem ze kupim digi test ten je asi najspolahlivejsi. Nemusim lustit ciarky

nivea777
23. aug 2017

@monikalex no pokial nemas na 10tkovom teste pekne viditelne ciarky,tak podla mna digi ti je zbytocne..ten je 25tkovy

monikalex
23. aug 2017

@nivea777 to vazne? Citala som o nom na nete a tam pisu ze je velmi citlivy a zachyti tehu pat dni pred mrchou

nivea777
23. aug 2017

@monikalex sak vyskusaj ale tak das 8e a nemusi to ukazat nic..pritom tehotna byt mozes ale hcg moze byt take nizke este ze ho nezachyti 25tkovy test.. pockaj pokial budes mat na 10tkovom ciarky viditelne a potom sprav digi..kup si test okrem mamatestu alebo gravitestu,tie duchuju

biela_sova
23. aug 2017

@monikalex vidim ju tam!

biela_sova
23. aug 2017

@cellesta si velmi velmi sikovna, a este si takto nakoniec aj vizualizujes babatko, a privolas ;)

iwulqa
23. aug 2017

Baby moj dnesny a nie z ranneho, ale tesit sa nechcem lebo uz 2x sa stalo ze kolajnice ako svet a male sa neudrzalo

danielak84
23. aug 2017

@monikalex mne digi ukazal 4 dni pred ms a na 10kovom nebolo vobec nic.

cellesta
23. aug 2017

@biela_sova nenechám si ju, ide na predaj 🙂 ale aspoň sa nenudim

Už nie som najmladšia,mám 38r. 18r som neotehotnela,tak teraz už ťažko. Ale aspoň chvíľu som bola v tom

butterfly333
23. aug 2017

@cellesta to je nádherna práca. A vobec niesi stará aj ja mám 38r sice dve velke deti no tretie sa nam 3r nedarí. No moja segra 39r bude za chvilku rodit takže stara určite nie si vek je len čislo.

cellesta
23. aug 2017

Aký rozdiel je že 25kovy a 10kovy test? Mne doktor kázal kúpiť menej citlivý a taký nemali,tak som kúpila 10 kovy