icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

biela_sova
23. aug 2017

@cellesta nie si stara, moje snazilky naokolo takto porodili zdrave babatka, ktora prirodzene, ktora cez umele...ale.nie.kvoli.veku, ale.kvoli diagnoze.svojej alebo manzelovej 🙂

cellesta
23. aug 2017

@butterfly333 ďakujem.
Ja dom myslela na prvorodičku mám už vysoký vek,nie?

monikalex
23. aug 2017

@danielak84 takze je sanca? Super potesila si ma. Zajtra rano spravim digi som zvedava co ukaze. Ako presne sa pouziva tak ako normalny? Do kolko minut ti ukazal vysledok?

natalia137
Odpoveď bola odstránená
butterfly333
23. aug 2017

@cellesta no ani nie su aj staršie moja sesternica teraz v 41 rodila prve.

butterfly333
23. aug 2017

@natalia137 na 2tyždne meškania su slabe kolajnice nie?? Inak gratulujem.😊

nivea93
23. aug 2017

Dievcata prosim vas. Dnes som mala dostat M ale kedze uz 4 dni testujem a ciarky silneju ani som ju necakala. Len dnes ma prekvapilo par kvapiek takeho hnedasteho vytoku na nohavickach. Na toaletnom nebolo nic. Myslite ze je to este nejake spinenie v case M? Lebo v marci som zacala takto spinit mimo ocakavanej M a mala som missed abort. Dufam ze je to len kvoli tej M. Zajtra pojdem asi k doktorke aj ked som chcela chvilku pockat a ist neskor. Kvoli tomuto pojdem.

nivea777
23. aug 2017

@cellesta 10vy zachyti skor tehotenstvo,ked je hcg este nizke.. 25koy zachyti az ked je vyssie hcg

biela_sova
23. aug 2017

@nivea93 spinenie je normalne, hlavne v case ocakavanej menz, skus si kupit ascorutin kyselina akorbova a rutin, posilnuje cievy. A zajtra uvidis co.povie dr,zvycajne predpisuju duphaston, utrogestan, teda progesterony. Klud a uvidis,ale zatial papaj ten ascorutin, 3x denne.

biela_sova
23. aug 2017

@nivea93
@butterfly333
@monikalex baby nekuknete na tie testiky kamoskine, rano som.ich sem dala za nu, chcem.ju upokojit ze na 8dpo je to ok..ci?

butterfly333
23. aug 2017

@biela_sova no na 8dpo je pekne vidiet druhu no ja by som použila inu značku dr.max

biela_sova
23. aug 2017

@butterfly333 aha ze tymto neveris, si aj pisala..no ja som.jej to chudinke poradila v dobrom, ze mne ukazali krasne, aj rastuci trend, dokonca sa mi zdalo ze ten spodny ma tmavsi, aj sme.ho.presvietili a krasne viacky.tam.ma, dnesnu tmavsiu... ci? Nechcem.ju sklamat, preto sme.dali na.diskusiu

biela_sova
23. aug 2017

@butterfly333 k dr.maxovi sa.hanbi ist. Uz ju tam.poznaju, rok tam.obsmrdala kvoli testom, pojdem.ja 🙂

butterfly333
23. aug 2017

@biela_sova to chapen ale tmavnu vyzera ten spodny tmavší tak jej držím palčeky

rebeka211
23. aug 2017

@cellesta Ta babika vyzera ozaj ako ziva.Si sikovna.Ak sa smiem spytat,preco ste neskusili umele oplodnenie,ked sa vam tak dlho nedarilo a mas aj taku diagnozu aku mas??

biela_sova
23. aug 2017

@butterfly333 joj dakujeme, aj ja, velmi si zela babatko, len je farmaceutka, tak do toho vidi a tym.padom.este viac stresuje 🙂

cellesta
23. aug 2017

@rebeka211 ďakujem za pochvalu.

Nie som vydatá. Do 30r som skúšala všetko,čo sa dalo. Aj som bola tam,kde robia ivf. Keďže som nebola vydatá, nič so mnou nechceli robiť. Vraj sa mal vrátiť, keď budem vydatá alebo žiť s partnerom a musel to aj on podpísať. Jasne,že kvôli tomu nikto so mnou nechceli byť. Horko ťažko mi kamarát lekár vybavil u nich v nemocnici vyšetrenie prefuk vajcovodov lebo ani to mi nechceli urobiť. A ja som chcela už mať všetko na papieri. A tak on povedal,že som jeho partnerka a vyšetrenia mi urobili. A to bolo pred 8r. Som sa s tým zmierila nejako. Teraz mám 7r partnera,aj bývame spolu. Ale už to neriešime. On ma tri deti, medzitým som.si adoptovala z pôrodnice malú. No túžba zostala aj nádej....asi tak v skratke

liara30
23. aug 2017

@martinkamm ahoj.ako si dopadla v pondelok?

liara30
23. aug 2017

@nitusiak ahojky.ako sa mas?ako sa citis?pocuj ked si bola u dr.tak uz bolo srdiecko?

nivea93
23. aug 2017

@biela_sova mne sa tiez zda ze druhy je silnejsi. Neviem povedat objektivne lebo my sa snazime len od februara

danielak84
23. aug 2017

@monikalex neviem,nestopovala som do kolko minut ale najprv mi ukazalo + a za chvilu 1-2

sara34valentina
23. aug 2017

@selinaliana dakujem
Ja
apriloveho princa

Daj vediet

biela_sova
23. aug 2017

@nivea93 aj mne sa tak zda. My sme.sa nastastie snazit nemuseli, ale vsetky moje kamosky.snazilky mi naposielali uz tolko.fotiek, ze som lovca.duchov par excellence 🙂 len aby som ju teda nesklamala. Ale.dakujeme, tesi sa zatial❤

biela_sova
23. aug 2017

@cellesta to je obdivuhodny pocin!

nitusiak
23. aug 2017

@liara30 ahoj. tak ja som mala v sobotu svadbu, plus antibiotika tak už len relaxujem. Nebolo nič, doktor saa dosť ponáhľal a bola som rada, že ma vôbec zobral. Jedine mi ukázal na ultrazvuku malu šošovičku a povedal že 6tt. Nakoľko sa liečim na štítnu a srdiečko, užívam aj lieky, tak mám ďalšie vyšetrenia a prvý screening bude 14 septembra. Celkom ma vystrašilo, že mi nedal ani knižku, ani nebral krv, ani srdiečko ešte..nič, rýchle vybavenie, ale šťastné 🙂 akurát mi je posledné dni ráno zle, cítim podbruško aj bruško.. a čo ty????

selinaliana
23. aug 2017

@sara34valentina tak dne 1dc 4 dni meskala a to chodi presne neviem co sa dialo

jarka0
23. aug 2017

@biela_sova ja tam vidím a držím ti slino palce nech to víde 🙏sa

biela_sova
23. aug 2017

@jarka0 joj drzin.jej paste, lebo velmi chce. Uz sme.mali paranoje ze testy duchuju, lebo baby ine tu pisali, ale snad toto uz nie je duch 🙂

sara34valentina
23. aug 2017

@selinaliana ojjjoj
Skodaa
Drzim palce Bud ovulku "❤

prskavka2223
23. aug 2017

@iwulqa jeeeej dnes som akurat na teba myslelaaa,ze ci ti ciarka silnie 😍...kraaasne ti silnie a nech tak dalej a velmi drziiiim palcekyyy mojaaa a bodaj by som za tebou nasledovala zase ja ❤