Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@biela_sova tiez si myslim ze testik je krasny na 8dpo👍
@sara34valentina vdakaaaa moja
@monikalex dakujeme! len dufame.ze.to.cemio gravitest nerobia dalosne ciarky, lebo ja som.mala.skusenost dobru, ale baby tu pisu ze duchuju....
@nitusiak ty si mala svoju vlastnu svadbu?☺aha,6tt je vacsinou vidiet gulicku obvykle bez srdiecka.A knizka sa dostava az neskor okolo 10tt.Ja som tak mala v januari.Gulicka bola a o dva tyzdne bola stale bez srdca.V 9tt zamlcany potrat😭Aj to sa stava .Preto mam teraz strach ako to este vsetko dopadne..Ja som bola v pondelok.Nebrala mi ani krv len ultz.A potvrdila mi tehotenstvo.Cakam dvojicky.Bol to sok pre mna.v pondelok zase ultz.tak uvidime co bude.Drzime si prsty!😉
@monikalex dakujem. Nonuz mame aj novy test, minuli sme vsetky v bsleni, myslim, ze tento uz nie je duch, ale ciarocka. Janka sa upokojila, sluibla,ze uz testovat nebude az do mna menz, ale ja je neveriiim. Dnes sme proste mali babinec, tak jedno balenie testov padlo za obet 🙂
@prskavka2223 dakukem moja snad budu. V pondelok chcem ist k dr. Zajtra jej skusim zavolat a uvidim co povie.
@sara34valentina dakujem snad to vyjde
@biela_sova Ahoj, tak dnes som sa dostala do DMky, akurát mali v akcii Pepino test 1+1 zdarma za 1,49Eur, takže dva testiky za super cenu a potom doma tento super výsledok, takže mala si hneď pravdu že to nieje žiaden duch 🙂, aj 6 báb čo ste mi lajkli ste to hned vedeli 🙂 a ja som si fakt myslela že to môže byť taký duch :D prvý test je pred dvomi dňami a druhý test dnes. Fakt sa mi tomu prvému testu ťažšie verilo, lebo dnes je to cca 52 dní od poslednej mrchy, čiže som myslela že znovu dvojmesačný cyklus bez ovulky, kedže taký dlhý cyklus býva vraj anovlučaný, ale aha. Predvčerom slabá čiarka, čiže to kedy som musela mať ovulku, na cca 40-ty deň cyklu? Ludské telo je fakt nevyspytatelné. Rozpísala som sa, ale píšem rovno aj pre všetky snažilky, že aj toto sa môže stať 🙂 teda hádam to bude v poriadku, ešte nejaký ten týdeň dva počkám a pôjdem k dr, nech je už aj čosi vidno. Všetkým držím palčeky, my sme sa snažili 7 mesiacov s Inofolicom a čajom
Ahojte baby poradily by ste mi. Poslednú menštruaciu som mala od11.7 do 16.7. Cyklus mávam 25-30 nikdy nemám presne v ten istý deň. Teraz je už 44 deň a ms nikde. Prerušovaný styk som mala 18.7. 24.7. 30.7. 31.7. . test som si robila 18.8. 19.8 obidva s negatívnym výsledkom a včera tiež s negatívnym výsledkom. Testy boli rôznej značky. Myslite že sa test môže mýliť ? Je mi zima , mám nádchu, som unavená a pijem viac vody. Ja viem že nie ste veštice že najlepšie je isť k doktovi čo aj idem v utorok. Ale myslite že by som mohla byť tehotná? Alebo zbytočne panikarim kedže aj tie testy boli negativne.
@illy25 vynikajuco, gratulujeeeem. To je uz tutovka! Ja prave riesim s kamoskou, ktora dnes testovala, a neveri, ze vidim ducha...takze dnes je velmi plodnyyy den ako vidim. Tesim sa velmi s Tebou...a ano, ovu je niekedy nevyspytatelna...mozno sa uz telo aj pripravilo na anovulacny, a nakoniec sa rozhodlo inak 🙂 vdaka bohu
@biela_sova ďakujeem 😍, je to teraz nááročné nevykričať manželovi :D ale chcem to nejak originalnejšie urobiť, keďže prvé bábo som mu len tak obyčajne povedala, potom mi to chýbalo, takže teraz to musím urobiť krajšie. V sobotu ma meniny, asi mu dám detský balíček :D ale uvidííím ešte, lebo rada by som najskôr k dr. a nejaká tá prvá fotečkaa a srdiečko už 🙂. No my baby nevieme vydržať, testujeme príliš skoro a potom hladáme duchov, poznám tooo velmi dobre, naklananie do strany, do takého svetla a do takého :D. Držím kamoške palce nech to silniee ❤
@iwulqa ďakujeeem, je pekné vytešovať sa ked sme viaceré ❤ Ja som to tu donedávna vôbec nepoznala, že su takéto fóra a v rámci snažilkovania som to tu nejak objavila a stala som sa závislou chodiť sem pozerať pred spaním do takýchto tém 🙂 No je to ozaj prekvapko s tou ovulkou, tentokrat som ozaj žiadnu necítila, žiadne vaječníky, plodný hlien, proste nič, akoby ozaj total neplodný mesiac, už som si chcela ísť buduci mesiac pýtať od dr. clostylbegit a bude prekvapena aj dr 🙂. Vidím že ty chceš ísť v pondelok k dr, ja skusim vydržať asi až do buduuceho pondelka, chcela by som rovno aj srdiečko aby už bilo 🙂
@liara30 ahojky.Vynikajuco.Srdiecko nam krasne bilo,babenko ma 11mm,na lavom vajecniku mam cystu ale vraj je to v tehu bezne.Tak uvidime ;)Dostali sme tehu knizku a dalsia kontrola je 11.9.
@biela_sova jasne to uz je pekna ciarka ❤ ja som si teraz robila ten digi a vyslo minus😢
@biela_sova nebojkaj toto uz nieje duch. Mozes kamaratke potisku gratulovat🤰🙏
@martinkamm Jeeej,super.Krasna fotka😉A v ktorom si teraz tyzdni?Odkedy je pocut srdiecko?Ja som v 5tt.A to uz mas aj knizku?
@liara30 ja som bola v 7tt+3 v pondelok.Chcela som ist takto neskor aby sme pekne videli vsetko a aj poculi.Byva mi aj priserne zle tak som si dala predpisat cipky.Ano dal mi hned aj tehu knizku ;)
@martinkamm super.tak prijemne tehulkovanie😉
@liara30 dakujem.Ptm sa ozvi aj ty a daj mi vediet ;)
@martinkamm môžem sa opýtať aké čipky na nevoľnosť to máš?
@martinkamm gratulujem a želám.bezproblemove regulovanie :wink
Ja vás budem aspoň čítať a tešiť sa s vami. Včera som bola nešťastná z celej situácie. Stále ms nedorazila a to som myslela,že sa už rozbieha
@iwulqa uz musiiii ❤
@martinkamm s torecanon velmi opatrne 😉 davat si ho len vo velmi velmi nutnych pripadoch ked uz nebudes vediet fungovat a vsetko vygrckas

@iwulqa jeeej Drzim silnoooo palce 🙏