icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

daduska_maminka
24. aug 2017

@cellesta ahoj ja na Tom teste nic nevidím. Ale predovšetkým ti držím palce aby aby si sa mohla konečne tešiť.

baby24
24. aug 2017

@korylan áno je slába ale ružová

cellesta
24. aug 2017

@baby24 inak ja som ms mala dostať 9.8. a neprišla. V pondelok mi to doktor rátal a povedal,že je to len 5den čo mi akože mešká. Keďže som není snazilka, nesledujem ovulaciu ani nič, tak má znosil, že nemám.mens. kalendár . Sám.je zvedavý,čo z toho bude. Jaj ako sa bojím

cellesta
24. aug 2017

@daduska_maminka už s tým nič neurobím, musím len čakať. Kým ms neprišla, stále dúfam.

baby24
24. aug 2017

@cellesta fuuuha tak to už by si mala mať koľajnice no ale je možné že sa to uhniezdilo neskôr alebo posunutá ovulka držím silno palceky

daduska_maminka
24. aug 2017

@cellesta uvidíš sama držím ti palce aby a budem sa za teba modliť 🙂🙏

cellesta
24. aug 2017

@baby24 ďakujem. Uvidíme. No ja sa v Tom nevyznám . Nikdy som trhu nebola. Mám diagnózu NATO a som zmierená už.

daduska_maminka
24. aug 2017

@cellesta kolkaty deň cyklu si ?

cellesta
24. aug 2017

@daduska_maminka 15den mešká dnes

daduska_maminka
24. aug 2017

@cellesta mne keď meškala 16 dní tiež mi nič neukazovalo az neskôr mi ukázalo slabého ducha a to som bola riadne v šoku takže ešte máš nadej ..

cellesta
24. aug 2017

@daduska_maminka ďakujem. Budem tomu verit

cellesta
24. aug 2017

@daduska_maminka a kedy ti ukázal trhu test prvý krát že si?

daduska_maminka
24. aug 2017

@cellesta až 16 dní po vymeskani ms .. a bolo to preto že som mala neskorú oči neskoré uhniezdenie.. kŕče na ms som mala celý čas a ms nechodila . Bola som aj na vyvolávacke a stále nič .. takze som to nechala tak a čakala som po dvoch negatívnych testoch tretí pozitívny na 42 DC som mala ducha slabuckeho .. a potom silnela a otyzden som si robila clear bluetooth digital a tam mi už krásne svietilo + 2-3 .. takže to bolo celé také divné ..

cellesta
24. aug 2017

@daduska_maminka tiež mám celý čas taký pocit akoby už každú chvíľu prišla. Ale nič. Len to spinenie teraz tri dni úplne slabé. Uvidíme.dala si mi ešte nádej, že by to mohlo vyjst

daduska_maminka
24. aug 2017

@cellesta u teba tým spojením môže by uhniezdenie

Ja keď som bola na gynde som mala tiež tak sliznicu ako ty ale mne nedával nádej nikto ak sa teda nerata mimomaternicové tehotenstvo.. malo som nabeh len na to keď sa dlho dlho aj po testoch drobček neukazoval .. po týždni sa ukázala bodecka gestacny vak a po týždni keď som začala špiniť sa ukazal aj drobček s bijucim srdiečkom .. a hooloo prečo špinim? Lebo sa plodík ešte zahniezduje.. dala mi progesterón na udržanie tehu a samozrejme som brala aj kyselinu listovú 🙂 .. a to som bola teprve v 7 týždni 🙂 .. no a drobček rástol a rástol .. termín pôrodu sa neurcuje podľa poslednej ms ale podľa utz a pekne drobček rastie ako má aj keď podľa ms máme 14 dňovu odchýlku ale všetko je v poriadku tak ako má byť .. 🙂 držím ti palce.

gulisko
24. aug 2017

Kanalik na teste je test negativny že? Mam tri deti ani pri jednom som nemala taky blby test. Secret woman

cellesta
24. aug 2017

@daduska_maminka aj príznaky si mala nejaké? Ja vždy pred ms kopec príznakov a myslela som si,že som tehu a teraz naopak. Ms mešká a príznaky žiadne. Akurát dnes spím celý deň

biba12
24. aug 2017

@cellesta tak môžeš ak chceš, ale ak si robila dnes a spravíš v sobotu, tak rozdiel budeš vidiť lepšie ( či silnie a teda stúpa Hcg). Ale je to na Tebe 🙂

cellesta
24. aug 2017

@daduska_maminka dnes som unavená celý deň tak.lezim. teraz som si zmerala teplotu, mám 37. Cítim sa akoby som bola chorá.

biela_sova
24. aug 2017

@monikalex
@illy25 dakujem.za.podporu, no je zas smutna, urobila si aj rano test a poslala.mi, ze nesilnie...na.fotku nedala.ten.solny.vcerajsi, vecerny, asi bol.chybny ked vysiel.taky tmavy..co.vy na.to? Silnie? 7,8,9dpo

baby24
24. aug 2017

Baby možné že test je skreslený kvôli tomu že som pila kávu a po hodine išla robiť test? Bola by čiarka silnejšia?

patka33
24. aug 2017

vidite nieco

sara34valentina
24. aug 2017

@cellesta Budes Sa citit akoby nieco na. Teba liezlo.
Je to nastelovanie hormonov a vsetkeho.
Ked mozes oddychuj.

biba12
24. aug 2017

@patka33 ahoj, ja nič. Ako dlho mešká?

patka33
24. aug 2017

@biba12 este nemeska mam dostat o 4 dni len som skusila

baby24
24. aug 2017

@baby24 babulky je to možné myslíte?

monikalex
24. aug 2017

@biela_sova daco tam vidno je. Niektore zeny maju hcg vyssie rano a ine zase vecer. Poznam babu ktora rano nemala nikdy taku silnu ciarku ako poobede. Mozno nema take vysoke hcg rano ale poobede alebo na vecer

biba12
24. aug 2017

@patka33 tak ešte možno budú dve 🙂

prskavka2223
24. aug 2017

@iwulqa moja neboooj...vsetko bude v poriadku. Odychuj 🙂...dnes si nerobila testik?

liara30
24. aug 2017

@nitusiak He he,sranda☺vidis vsetko je mozne.Ja v predchadzajucom tehu som otehotnela tesne pred ms.Takze mozne je vsetko.Tak blahozelam aj k svadbe zaroven😉Pocuj,ktora tehotenska kalkulacka je dobra?Ja som nasla kopec na nete a chcela by som nejaku spolahlivu.