icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

domci1203
2. sep 2017

@0507 ak to mas mamatest tak tie duchuju aj z vody;)....radsej sprav dr max test tie su najlepsie. A testuj radsej ak ti bude meskat MS aby si sa zbytocne nestresovala;)

gabcca
2. sep 2017

Baby posielam foto jednej snazilky. Takyto mala ovu test. A tehu pridam do komentára lebo mi nejde. Co poviete?

gabcca
2. sep 2017

Tu je tehu

mamaaaaaaaaaaa
2. sep 2017

@gabcca ten spodný test je negativny

miriamn76
2. sep 2017

@gabcca obidva negativne😑

looola
2. sep 2017

@zuzannaaa to nie je môj test ale patrí saminko1

iwulqa
3. sep 2017

@sara34valentina
@prskavka2223
@nivea777
@nivea93
Tak baby je to stratene testy slabnu 😢😠😡😢😢 takze dave 3 mesiace pauzi a posnazime sa znova
Test z dnesneho rana este v utorok boli obe ciarky rovnake a vybehli do 5 sekund teraz som na tuto cakala 3 minuty. 😢

zuzannaaa
3. sep 2017

@iwulqa odfot testiky .... dokopy nech porovname ...

sara34valentina
3. sep 2017

@iwulqa moja to Mi je luto
Pockaj na tie vysledky hcg este
Je to ten isty test, Ci iny?
Ano pauzu a zmen doktora

sara34valentina
3. sep 2017

@iwulqa Este nezufaj! ❤

iwulqa
3. sep 2017

@zuzannaaa mam ale kazetovy z utorka som vyhodila mam len pruzkovy ale odfotila som aj tak. Vrchny je utorok spodny dnes
@sara34valentina dr som vymenila ale neviem ci som spravila dobre ja som mala super dr 🤔 rozmyslam nad tym ci bude trapne sa k nej vratit. Ale dam este sancu tejto. Len sa mi zda mlada a neviem ci bude mat take skusenosti.

zuzannaaa
3. sep 2017

@iwulqa no neviem ktory je spodny ktory vrchny ..... kolko si dpo ? moze byt ze testy si unak citlive a vela robi aj to kolko tie testiky maju farbiva .... niektore ukazuju jemnejsie niektore silnejsie .... kup si zopar rovnakych testikou a skusaj este aspon 4-5 dni .. urcite budu silniet ...

nitusiak
3. sep 2017

@liara30 ahoj, ako sa cítiš? ako sa darí? 🙂 Ako prežívaš 🤰 kedy opäť doktor? 🙂

sara34valentina
3. sep 2017

@iwulqa Daj vediet, Zajtra Tam zavolas?
❤️
Stale je tu nadej

dimitra
3. sep 2017

@iwulqa prepáč, ale veľmi tomu nerozumiem. Prečo sledujes či testy majú silnejšiu či slabšiu čiarku? Veď podľa toho sa nedá určiť či je všetko ok, alebo nie. Ja som napríklad mala ráno čiarku a večer v ten istý deň ani náznak. A tehotná som bola. Nestresuj sa čiarkami, počkaj na verdikt lekárov. Sledovať čiarku je podľa mna zbytočné a zmatujuce

liara30
3. sep 2017

@nitusiak Ahojky.Mam sa tak striedavo.Som strasne naladova,dnes mi je nevolno cely den.Brucho mam ako v 4.mes.Dr.opat v piatok.Ty ako?Ako sa mas?Dufam ze fajn🙂

iwulqa
3. sep 2017

@zuzannaaa zuzi ja som bola v utorok u dr, hcg 1516 ale plod nevidela a krvacala som, a krvacam doteraz takze tomu nedavam velku sancu ale zatial ke to cisto krv bez kuskov.
@sara34valentina az v stredu idem na krv.
@dimitra lebo som bola v utorok a hcg 1516 ale plod tam nebol njeco videla v cervikalnom kanaliku a isla som s tym te som krvacala.

nitusiak
4. sep 2017

@liara30 ja som bola u Dr len raz zatial a idem buduci stvrtok druhykrat. Ty kolko? Mne byva tiez zle. Niekedy len rano,niekedy cely den 😁 ako po opici. Mam pocit ze som ako balon,ale podla vahy som este schudla a to ty este dve.

dimitra
4. sep 2017

@iwulqa aha, tak to asi už z toho stresu, to chápem

prskavka2223
4. sep 2017

@iwulqa jeeej moja :( to ma velmi mrziii :(. ja som dnes 8DPO tak uvidim co z toho bude...na 6dpo som trosku spinila co som sa zlakla hned som si dala duphaston pre istotu. Mam 8 dni do MS a 2hy den ma prsia bolia strasne, picha ma v podbrusku ale nechcem si nic nahovarat lebo pichalo ma aj minuly cyklus a prisla MS. ani testy si nejdem robit, co ma prist pride, nevladzem sa uz kazdy mesiac testovat s jednou ciarkou. drzim ti palceky a neboj podari sa znova a uz uuspesne, inak nerozmyslali ste ist na tu reprodukcnu imunologiu?

biela_sova
4. sep 2017

Takze kamoskin testik zo vcera, 12dpo, myslite, ze ma dovod na radost trosku?

danielak84
4. sep 2017

@biela_sova ja tam vidim druhu ciarku.

iwulqa
4. sep 2017

@prskavka2223 rozmyslala ale dam tomu este cas, tieto dva pokusi boli dokazom toho ze to ide a maly je dokaz toho ze dokazem aj babo vynosit, len asi bolo nieco zle. Dame si teraz pauzi na 3 mesiace a posnazime sa od novembra decembra, naj by bolo leby sa zadarilo v decembri vtedy sa podaril aj maly a mali by spolu narodky v septembri. 😊
To je dobre ze nechxes testovat aj ja som si to povedala a nikdy som nevydrzala netestovat. A ked som netestovala tak som posuvala ocami cas dopredu aby v tom menstruacnom kalendari bolo menej a menej dni

prskavka2223
4. sep 2017

@iwulqa no ani mi nehovor kokos tie dni idu strasne pomaly :DDDD stale kukam do kalendara menstruacneho a stale ako keby to stalo :D :D...no ja na tvojom mieste by som isla pred snazenim na tu imunologiu, mozno ti tam zistia preco telo neudrzi plodik bezpecne v sebe. a nemusis ist ani na cistenie ani nic? co ti povedala lekarka? lebo ja som potratila v 5tt a na pohotovosti ma poslali domov, ze to sa vycisti same ale ked som isla o dva dni k svojmu lekarovi tak ten nadaval na pohotovost ze ma poslali domov bez cistenia. Tak on ma sukromnu jednodnovu chirurgiu a hned na druhy den mi robil kyret. Som sa bala strasne kedze ja som este nikdy uspana nebola, ale o 2 apol hodinky som bola doma po vsetkom :(

0507
4. sep 2017

Baby, vidite nieco?

kukurica77
4. sep 2017

@0507 ja tam nieco vidim-minidusik sa crta.Budem drzat palce,aby to vyslo.😉

0507
4. sep 2017

@kukurica77 dik 🙂

mata391
4. sep 2017

Dievčatá, je to tam 🙂 🙂

kukurica77
4. sep 2017

@mata391 gratulujem,zelam bezproblemove tehotenstvo🤰

liara30
4. sep 2017

@nitusiak No ja sa radsej nevazim lebo by som asi utrpela sok😁Ja idem uz treti krat teraz v piatok.A uz vies priblizny termin.Pocuj,mne dr.zakazala do 3 mes.sex.Ale ja mam stale chut aj ked mi je zle😁Myslis ze mozme aspon oral?😊Ci aj orgazmus vadi mat?☺Ide ma porazit. A ked som to dala na forum tuto otazku tak ma zeny vysmiali..😠