Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adulienka16 ešte pár dní počkaj, teraz by to mohlo byť ešte negatívne a nemusela by to byť pravda.
@janaochi vcera som si robila mamatest rano a bola taka slabunka ciarka ale nebola velmi vidno a dnes som si robila vecer a nic ziadny duch ☹
Ahojte žienky,som 24DC .. prvého by som mala dostať,Prsia ma bolia už samozrejme,aj pod bruškom sem tam dačo ale len slabulinko a obličky ma bolia tiež sem tam.Dnes som si už nevydržala a urobila som si test, toto mi vyšlo..Čo si myslíte? je tam niečo? či sa mi len zdá? Vopred ďakujem za odpoveď.A krásny deň Vám želám 🙂
@verucsky99 ahoj, na tej prvej fotke nevidím nič, ale na druhej vyzerá byť slabý dúšik. skús si ďalší urobiť, keď ti bude meškať, aby si sa zbytočne nestresovala a nemíňala testy 😉
@adulienka16 vydž do pondelka a budeš to mať jasné.Mamatesty zvyknú robiť slabých sivých duchov po limite.Tie fialové mamatesty, tak pozor na to. Musí o byť do ružova. V pondelok by už malo byť jasné, či bol ten duch falošný, alebo nie. Odporúčam dr.max testy, sú veľmi spoľahlivé a neduchujú, keď tam výjde nejaký duch, tak isto nie je falošný. 😵
@janaochi dakujem za povzbudenie mala som najprv mamatest 10 na tom bol duch a teraz som mala mamatest a tam nic ☹
@blskas ja zatial 11 a pol....ale plánujem pokiaľ sa bude dať. No a zatiaľ neplánujeme ďalšie, zatiaľ stačia dve... 😉
@kejkej
Ja som si robila tehotenske testy kazdy druhy den /10 dni od ovulacie/ a vsetky boli bud negativne alebo mali slabuckeho ducha, prvy pozitivny s poriadnou ciarkou sa mi ukazal az na 17. den od ovulacie.
ešte sa opýtam aký by mal byť výtok v tehotenstve resp. mal by byť????
tak dnes už krásne // čiarky ..... 🙂
@jani255 je to tam gratulujem 😉
@titulienka fakt?ja to este urcite otestujem niekolkokrat 🙂 skusim hned rano ci to stupne..

Ahojte baby menzes mam dostat 6.10 je na test este skoro?ukazal by uz nieco?