icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adulienka16
26. sep 2014

Ahojte baby menzes mam dostat 6.10 je na test este skoro?ukazal by uz nieco?

karmela
26. sep 2014

@romana311 keby to nebolo tehu tak čiarky by ti nesilneli.neboj sa buď v klude aj tebe čiarky zosilneju na koľajnice 😍
@valeriap pekne čiarky ružova to môže byť 😄 gratulujem a pekne tehu😍

janaochi
26. sep 2014

@romana311 určite si tehotná,neboj, je to jasné. 😉

janaochi
26. sep 2014

@valeriap tak to je už iná paráda.Gratulujem. 😵

janaochi
26. sep 2014

@adulienka16 ešte pár dní počkaj, teraz by to mohlo byť ešte negatívne a nemusela by to byť pravda.

janaochi
26. sep 2014

@valeriap ako dlho už skúšate? Som si všimla,že už viackrát si tu dávala fotky testov.Ale teraz už je to naozaj to pravé orechové. 🙂

adulienka16
26. sep 2014

@janaochi vcera som si robila mamatest rano a bola taka slabunka ciarka ale nebola velmi vidno a dnes som si robila vecer a nic ziadny duch ☹

valeriap
26. sep 2014

@janaochi viac ako rok 🙂 všetky vytaminy sme mali ...inofolic. ..alchemilkovy čaj a co ja vieš čo ešte :D som bola ako vytaminova bomba :D :D potom jedného dňa som všetko nechala tak nebrala som nic..asi 3 mesiace len vytamin E 🙂 aj to mesiac 🙂 a Ďakujem veľmi pekne 🙂

valeriap
26. sep 2014

@karmela Ďakujem 🙂 veľmi pekne 🙂

valeriap
26. sep 2014

@stefaniaj Ďakujem poviem pravdu ...pomohol aby som pribrala :D nic viac :( mesiac som brala vytamin E a kuk // 🙂

stefaniaj
27. sep 2014

@valeriap aj my sa s manzelom uz dlhsie snazime,tak som chcela, ze vyskusam inofolic,ale asi kaslem na to 🙂 vsetko pride v ten pravy cas 😉 tak este raz gratulujem a uzivaj si svoju vytuzenu fazulku 🙂

valeriap
27. sep 2014

@stefaniaj Ďakujem no podľa mňa inofolic sú zbytočné vyhodené peniaze aj ja som uverila že pomôže ...:/ budem držať palce :*

verucsky99
27. sep 2014

Ahojte žienky,som 24DC .. prvého by som mala dostať,Prsia ma bolia už samozrejme,aj pod bruškom sem tam dačo ale len slabulinko a obličky ma bolia tiež sem tam.Dnes som si už nevydržala a urobila som si test, toto mi vyšlo..Čo si myslíte? je tam niečo? či sa mi len zdá? Vopred ďakujem za odpoveď.A krásny deň Vám želám 🙂

andrejta
27. sep 2014

@verucsky99 ahoj, na tej prvej fotke nevidím nič, ale na druhej vyzerá byť slabý dúšik. skús si ďalší urobiť, keď ti bude meškať, aby si sa zbytočne nestresovala a nemíňala testy 😉

janaochi
27. sep 2014

@valeriap presne aako ja.Ládovala som sa všelijakými vitamínmi a keď som sa na to vykašľala,tak som ostala tehotná.Aj keď u mňa to nedopadlo dobre, ale už sa prišlo na problém. Tak pekné tehuľkovanie. 😵

janaochi
27. sep 2014

@adulienka16 vydž do pondelka a budeš to mať jasné.Mamatesty zvyknú robiť slabých sivých duchov po limite.Tie fialové mamatesty, tak pozor na to. Musí o byť do ružova. V pondelok by už malo byť jasné, či bol ten duch falošný, alebo nie. Odporúčam dr.max testy, sú veľmi spoľahlivé a neduchujú, keď tam výjde nejaký duch, tak isto nie je falošný. 😵

adulienka16
27. sep 2014

@janaochi dakujem za povzbudenie mala som najprv mamatest 10 na tom bol duch a teraz som mala mamatest a tam nic ☹

valeriap
27. sep 2014

@janaochi to mi je ľúto :/ dufam ze bude všetko ok ;) teraz už vytaminy aby boli všetko tak ako má 🙂 A dakujem :*

martinella1
27. sep 2014

@blskas ja zatial 11 a pol....ale plánujem pokiaľ sa bude dať. No a zatiaľ neplánujeme ďalšie, zatiaľ stačia dve... 😉

tralalalalalalala
27. sep 2014

@kejkej
Ja som si robila tehotenske testy kazdy druhy den /10 dni od ovulacie/ a vsetky boli bud negativne alebo mali slabuckeho ducha, prvy pozitivny s poriadnou ciarkou sa mi ukazal az na 17. den od ovulacie.

romana311
27. sep 2014

ešte sa opýtam aký by mal byť výtok v tehotenstve resp. mal by byť????

romana311
29. sep 2014

tak dnes už krásne // čiarky ..... 🙂

fifitko25
29. sep 2014

@romana311 moze byt biely alebo ako ovulacny

romana311
29. sep 2014
karmela
29. sep 2014

@romana311 krásne gratulujem 🙂 už ti meska? Ci ma len prist ms?

romana311
30. sep 2014

@karmela meska 5 dni

karmela
30. sep 2014

@romana311 tak to je super až o 9 mes ju čakaj najbližšie 🙂

jani255
30. sep 2014

@emilia25 haloo ako si dopadla v piatok u dr? Ja som v nedelu mala dostat ms,no neprisla.dnes na obed v praci mi vysiel takyto test,kolegyna vyrevovala po kancli,ze huraa je tam,ale mne pride nedovetyhodna ta ciarka..

titulienka
30. sep 2014

@jani255 je to tam gratulujem 😉

jani255
30. sep 2014

@titulienka fakt?ja to este urcite otestujem niekolkokrat 🙂 skusim hned rano ci to stupne..