Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simona_simi no ahoj, tak teda čakáš babo asi? Držím palce 🙂
@ingba je tu vela zien na koniku, ktore otehotneli, pred,po ale aj pocas ms. Takze mozne to je ;) drzim palce!
@ingba je tam 🙂
@lela123 ahoj. Áno áno len zatiaľ to nemám potvrdené od gynky. Pondelok idem na prvú kontrolu 😍 ty sa ako máš ?
@lilenka141
@ingba zienky, na vasich testoch vidim //...Drzim vam obom palceky, aby vam tmavli...Ak budete testovat, kludne sem zas pridajte fotecky 😉
@korpiklaanka dušik stmavol 😍😍😍😱😘
@zuzicka256 // urcite zosilneli (toto uz nie je dusik), su volnym okom viditelne ovela viac, ako posledny testik - ved skus ich oba dat pod seba a odfot 😉...Potichucky gratulujem a testuj zas za 2 dni, malo by byt este viac vidiet //...Hod potom zas foto...Prajem Ti pekny a usmiaty den a nech vsetko bezi tak, ako ma 🙂
@zuzicka256 o trosku tmavsia foto 😍
@luta13 Nemozem tomu uverit, si uplne skvela, dakujem za podporu, asi sa rozrevem ale nechcem to prehanat 😂😂😂
@zuzicka256 nedakuj, ja sa tesim s Tebou, ze si tehulka...A kludne si poplac, patri to k tomu - ved vies "hormony" 😉🤰😅😘
@lilenka141 vidim //...ciarka je pekne hruba, len trosku slaba, kedze je to citlivost 25...Skus este 10-tkovy test, ak mas moznost si ho kupit...Na nom myslim budes mat uz krasne //...Ak budes testovat, pridaj potom foto...Drzim palceky 🙏😘
@luta13 ďakujem moja... včera som sa nepozrela a takto som kúpila ... 😔 Ale určite mi to nedá ... nevieš či môžem aj digi test poobede použiť ?
Ahojte už sa vám stalo že po namoceny testu ste hneď videli2 druhú čiarku a zrazu vám zmizla?? 😨 a teraz keď schne je tam zase 😂😂 už si pripadam ako debil 😅
@domidee test by mal byt spravny ak sa druha ciarka objavi do 5 minut ak potom zmizne je to tym ze vybledla.. moje testy mam odlozene do dnes a na prvom teste ani tu ciarku nie je vidiet..
@dena23 gratulujem!!!!
@lilenka141 digi testy sú skôr pozitívne ako tie papierikove 😉
@kacenaaa tak pôjdem dnes kúpiť
@lilenka141 pokial nemas na pruzkovom desiatkovom testr viditeľné ciarky tak digi test ti moze byt zbytocny,kedze to je 25kovy test..co znanena ze zachyti az vyssie hcg..10kovy test zachyti skor tehu

@sophinka17 ano ale počas menstrácie pred a po sú neplodne dni. Tak asi nie som zvedavá na ranný test