Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mamaaaaaaaaaaa ta ciarka sa objavila hneď ako som to namocila a zrazu zmizla a teraz je tam zase 😅
@alilka dakujem, pretoze ja som ta tak.isto mala a spravila som vela digi a nespocetne mnozstvo tehu testov kym som sa dočkala a proste mne uz len ovu ukazal tehu, tehu test 10bol iba slaby dusik ktory mi tu baby skumali tak som kúpila digi v ten den spravila, a dokonca az poobede a hned ukazal 1-2 a vedela som na com som 🙂
Otazka pre vsetky lapacky duchov.
Stalo sa vam,ze volnym okom je test biely a ked ste ho odfotili,tak tam vidno kanalik?
Teda viem,ze kanalik ,lebo nemame spermije.😝
Na slnku je vidno a v tieni nie 😲
Ahojte babenky, viete nieco o femibione? Mate s nim skusenosti? Co mam zaradit do vyzivy v teoretickom rannom stadu tehu? ❤
@katusikkk uuufff tak to je ozaj malo 🙈🙈 čo s tým ďalej?môj mám 930 miliónov na 1ml..čiže my až cez..ja v pohode ide to..ms ešte od operácie nemám..už som z toho nervózna..som 5tyzdnov po operácii..noo tu čiarku tam vidím ale nie na správnom mieste..pepino má čiarky ďaleko od seba..
ESTE ma nejake vysetrenia buduci tyzdnen a do vtedy sa rozhodnem.😔
@katusikkk a neda sa nejako zmenit kvalita a mnozstvo spermii?stravou, vitaminami alebo tak?
@sophinka17
Vitaminy uz dlho je.My sme sportovci obidvaja ,takze aj vela ovocia zeliny,ziadne fast foody,alkohol,cigy a vidis.
Ale uz vekovo nemame cas .Ja mam pred 40 a ten spermiogram aj keby po roku sa zdvihol z 2 mil.na 4 mil.aj tak je to nic na normalne oplodnenie.
Teda raz by sa to mozno podarilo tak za 2,3 roky,len to uz ja budem pre vajicka starenka a tolko casu nemame.
Takze mam tyzden na rozhodnutie😕
Mozno by to este slo tym,ze som ja zdrava.Pri mojom veku uz o pol rok to pravda byt nemusi🙄
@katusikkk budem velmi drzat palce, nech to klapne 🙏 😘 urcite sa spravne rozhodnete
@sophinka17
Dakujem pekne 🙏
@zuzicka256 Ahoj ja beriem tie vitamíny.. Od začiatku tehu. Najskôr jednotku a teraz už dvojku.

@gabcca 10kove testy su citlivejsie vo všeobecnosti,to ze 25kovy digi ukazal je zhoda nahod..10tkovy mohol mat menej farbiva..vo vacsine pripadov digi ukaze az ked na 10tkovom nemusis hladat ducha.. pozri si na nete a zistis ze 10kove zachytia skor