Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@korpiklaanka ale co tie priznaky? Vies som trosku uzkostliva... A ta teplota? Je to normalne? 😣
@zuzicka256 mna tiez tie prsia pomaly prestavaju boliet, ale asi je to normalne, dufam ze nam to vyjde 🙂
@monique77 po nicom inom netuzim, k lekarovi idem az v utorok, tak neviem... Snad to dobre dopadne... Drzim ti palceky
@zuzicka256 no ja zatial este niesom objednana k lekarovi, dnes mi mala prist mrcha a neprisla a to mi chodi presne dokonca aj den vopred take spinenie, ale teraz nic tak hadam dobre znamenie, skusim si este o dni urobit test ze ako vyjde ciarocka..musime verit 🙂
@zuzicka256 Podla mna je vsetko ok.Tie priznaky sa ti mozu trochu utlmit a po case zase vratit.A teplota ti sice klesla,ale stale je dostatocne vysoka.Zajtra moze znova stupnut.Ja ked som otehotnela,tak som prestala merat,je to zbytocny stres.Testy tmavnu,tak sa nicoho neboj.A ak ta taketo veci stresuju,tak by si ich mala odlozit,ci uz teplomer alebo aj testy 😉 a pockat si na dr.
@rebeka211 dakujem ti velmi pekne, velmi si mi pomohla, odlahlo mi, mas pravdu, uz nebudem ank merac ani nic, zbytocny stres ako vravis, co ma byt to bude 👌
@zuzicka256 keď teplota klesá tak by mala prísť MS..takže nechápem tmavnuci test.mozno ty si špeciálny prípad
@zuzicka256 ahoj môžem sa spýtať čo to máš za appku? o tom som ešte nepočula a celkom ma to zaujalo. Ďakujem. A inak ja pri dcérke som nič neriešila, urobila som si dva testy a šup k lekárke, ma sprdla že čo tam robím tak skoro, ale objednala ma na krv o tri dni a tehu to potvrdilo, nanešťastie som medzitým to už vedela, bo som bola v nemocke s krvácaním.
@nivea777 no toto mi ani zo srandy nevrav 👎
@zuzicka256 ak bude klesať aj naďalej tak s veľkou pravdepodobnosťou prichádza MS
@lilenka141 Krásny testík 🙂 aj mne presne dnes týždeň mešká. Teda dnes je to 8 deň 🙂 Zajtra 9 a zajtra mám prvú kontrolu tak som zvedaváááá 🙂
@zuzicka256 vôbec sa stým nezaťažuj si hore aj keď si trošku klesla testy tmavnu tak kľud ja keď som bola tehu jeden som mala 36.7 druhý deň 37 takže teraz treba byť kľudná ver mi po tých skúsenostiach👶
@zuzicka256 Ano,ked klesa teplota,tak by mala prist mrcha.Ale ta teplota ti musi klesnut na predovulacne teploty a potom pravdepodobne dochadza ku krvacaniu.Hlavne klud,mozno to klesanie je niecim ovplyvnene a nemusi to znamenat hned zlu predpoved.Drzim palce nech pekne tehu pokracuje.
@nivea777 Ake klamstvo?Ved jej testy silneju.Ja mam tiez skusenost so skakajucimi teplotami a testy boli mega silne,tak to nie je pravidlo,ze sa teplota musi udrzat v jednej linii.
Kebyze uz je klesnuta na pred ovulacne teploty,tak ti nic nepoviem,ale takto hned z fleku ju pripravovat na najhorsie,tak to je dost blbe a pre nu este viac stresujuce....
Ahoj baby 🙂 Idem si k vám po radu. Zdá sa mi, že niečo na mňa lezie ... Nádchu mám a bolelo ma i hrdlo ale to ustúpilo ... Dala som si len detský sprej do nosa 🙂 Je to na začiatku všetko tak ak by to šlo chcem to zachytiť .. Som na začiatku tehu ... Ďakujem A pekný dník aj, keď u nás leje ako z krhly
@zuzicka256 ale ja Ti nerozumiem prečo sa stresuješ meraním teploty ak máš pozitívne testy, potom tu dostaneš odpovede ktoré sa Ti nepáčia
@simona_simi tiez som chora a kedze este ani test robit nemozem,kedze este 8-9 dni do MS,som len na salviovom a zazvorovom caji a cinskych pastilkach ked ma moc skriabe,uz to mam tyzden a vobec mi to neprechadza.
@wilinkaa salvia by sa vraj nemala na zaciatku tehu
@zuzicka256 ahoj ver tomu ze vsetko ke v poriadku, a co to mas pls za aplikaciu?
@danielina30 no fasa, ja to tu lejem do seba už týždeň :( ale tak možno nie som tehotná...
@wilinkaa šalvia sa v tehu nesmie 😔 http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...

@zuzicka256 ak tmavne, je to super. Mne stmavol az po tyzdni.