Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jani255 jej gratulujem drzim silno silno palceky az tehulkovanie krasne zdravo pokracuje ja som v piatok nebola lebo vo stvrtok som dostala spinenie a v piatok sa rozbehla taka normalnejsia bola piatok sobotu nedelu a vcera dnes uz len trosku spinim.tak idem zajtra ale tehu isto nie som ale aspon budem vediet ze som zdrava a to spinenie mozno bolo aj ked som sa ponatahovala.
potvrdený 5tt z krvi, na sone zatiaľ nič nevidel.... 🙂
@romana311 na sone v 4-5 tt ešte nič doktor nemusí vidieť to je ok🙂 len prázdna dutinka. v 5-6 tt môže zbadáť malú bodočku v maternici🙂 v 6-7 tt už určite uvidí na sone plodík so zltkovym vakom v dutinke🙂 a v 7-8tt už dr zachytí aj akciu srdiečka🙂 aspoň takto to vždy u mna bolo... Gratulujem k tehotenstvu🙂
@jani255 ahoj tak uz som doma od gyndosa.tak vsetko mam v poriadku dal mi ten dufaston na upravu cylku.ale bol velmi prekvapeny ked ja som tesne po ms a mam vysoku sliznicu ze normalne po ms je 7 mm a ja mam14mm tak bol z toho taky ze ci to bola naozaj ms a ja ze hej sak take supy zo mna padali.tak neviem bud to bolo zas to zle tehu ked testy opet duchmi a teraz ani duch nic krasne negativny.alebo sa mohlo stat aj to ze to este len bude tehu kedze moj muzik bol lenivy a vsetko to tam dal a so slovami sak pred ms nemozes otehotniet.takze uvidim co sa s toho vykluje po tych tabletkach.
Prosím vás mierne pobolievanie skor take pichanie v podbrušku je ok??? citam tu rozme clánky a potom stresujem, že to moze byt mimomaternicove ....a tak
@romana311 to je normalne,roztahuje sa ti maternica.mala som to tak 3x.pokial nekrvacas,je to ok
@nicolettka2126
no ja tam zatial nic nevidim ale 4/5 DPO je fakt dost skoro, ja by som skor ako 10 DPO netestovala 😉
@nicolettka2126 zatial tam nieje druhá čiarka ale to neznamená,že tam nemôže byť tak o 6 dni. 4-5 DPO je skoro tak skúšaj ďalej testnuť neskôr.Drzim palce
@emdy789 bohužiaľ vidím tam len jednu čiarku
Babenky ja som 6 dní po menstruacii a mám tehotenske priznaky...neviem si už rady...skúsim zase testnut cez víkend či sa tam niečo objaví...pretože V poslednej dobe sa mi cyklus ponáhľal...neuzivam žiadne lieky ani HAK...ináč na svetle je vidno takú druhu ružovú ciarocku tak sama neviem....ďakujem vam
Menstruacia mi začala 22.9.2014 a skončila 25-26.9.2014 mali sme aj keksik cez menštruáciu aj po nej a odvtedy mi je stále zle nechutí mi jesť a žalúdok mám na vode...mám biely hustý vytok bez zápachu a svrbenia,zvacsily sa mi prsia trochu a bolieva má hlava...takže neviem či som blázon alebo si nemyslam...babo by sme veľmi chceli...ďakujem za názory a osobné skúsenosti...
@emdy789 moja kamaratka ma dve deti,nemohla otehotniet 4 roky,potom skusili v posledny den menstruacie,co nikdy predtym jej muz nexcel..otehotnela!druhe babo isli na istotu v posledny den mrnstruacie,hned na prvu supu bola v tom 🙂 ak mas ruzovu ciarku,myslim,ze nieje dovod pochybovat,drzim palce ...
no ja sama neviem či som či niesom ale veľmi by som chcela aj s priateľom...dnes idem na prehliadku a idem mu všetko povedať a dúfam že mi doktor aj poradí...ďakujem za povzbudenie 🙂 dúfam že máš pravdu

@jani255 vidieť tam niečo tak drzim palce nech silnie 🙂