icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
30. sep 2014

@jani255 vidieť tam niečo tak drzim palce nech silnie 🙂

jani255
30. sep 2014

@karmela dakujem;) chcem verit,ze zosilnie..

emilia25
30. sep 2014

@jani255 jej gratulujem drzim silno silno palceky az tehulkovanie krasne zdravo pokracuje ja som v piatok nebola lebo vo stvrtok som dostala spinenie a v piatok sa rozbehla taka normalnejsia bola piatok sobotu nedelu a vcera dnes uz len trosku spinim.tak idem zajtra ale tehu isto nie som ale aspon budem vediet ze som zdrava a to spinenie mozno bolo aj ked som sa ponatahovala.

simis105
1. okt 2014

@jani255
je tam gratulujem

romana311
1. okt 2014

potvrdený 5tt z krvi, na sone zatiaľ nič nevidel.... 🙂

monicka9
1. okt 2014

@romana311 na sone v 4-5 tt ešte nič doktor nemusí vidieť to je ok🙂 len prázdna dutinka. v 5-6 tt môže zbadáť malú bodočku v maternici🙂 v 6-7 tt už určite uvidí na sone plodík so zltkovym vakom v dutinke🙂 a v 7-8tt už dr zachytí aj akciu srdiečka🙂 aspoň takto to vždy u mna bolo... Gratulujem k tehotenstvu🙂

monicka9
1. okt 2014

@romana311 výtok v tehotenstve je úplne bežná a prirodzená vec ale mal by byt bez zápachu a prímesi krvicky a samozrejme žiadne bolesti🙂

emilia25
1. okt 2014

@jani255 ahoj tak uz som doma od gyndosa.tak vsetko mam v poriadku dal mi ten dufaston na upravu cylku.ale bol velmi prekvapeny ked ja som tesne po ms a mam vysoku sliznicu ze normalne po ms je 7 mm a ja mam14mm tak bol z toho taky ze ci to bola naozaj ms a ja ze hej sak take supy zo mna padali.tak neviem bud to bolo zas to zle tehu ked testy opet duchmi a teraz ani duch nic krasne negativny.alebo sa mohlo stat aj to ze to este len bude tehu kedze moj muzik bol lenivy a vsetko to tam dal a so slovami sak pred ms nemozes otehotniet.takze uvidim co sa s toho vykluje po tych tabletkach.

julinka55
1. okt 2014

Je tam dusik?

romana311
1. okt 2014

Prosím vás mierne pobolievanie skor take pichanie v podbrušku je ok??? citam tu rozme clánky a potom stresujem, že to moze byt mimomaternicove ....a tak

barboritta
1. okt 2014

@romana311 to je normalne,roztahuje sa ti maternica.mala som to tak 3x.pokial nekrvacas,je to ok

nicolettka2126
1. okt 2014

Baby vidite tam nieco?? Je to este moc skoro no nemozem za to ze som taka nedockava 🙂 Som cca 4-5DPO

jani255
1. okt 2014

@emilia25 aha noo zaujimave,ja som mala 15 mm sliznicu 18 steho septembra,a tiez dok povedal,ze je tesne pred menstruaciou a ta dodnes nikde ;)

emdy789
1. okt 2014

prosím žienky vidíte tam niečo? Ak by ste boli niektorá taká dobrá a dali by ste mi to do negativu? Ďakujem

simis105
2. okt 2014

@nicolettka2126
no ja tam zatial nic nevidim ale 4/5 DPO je fakt dost skoro, ja by som skor ako 10 DPO netestovala 😉

simis105
2. okt 2014

@emdy789
aky si DPO??? lebo ja tam akosi nic este nevidim

simis105
2. okt 2014
karmela
2. okt 2014

@nicolettka2126 zatial tam nieje druhá čiarka ale to neznamená,že tam nemôže byť tak o 6 dni. 4-5 DPO je skoro tak skúšaj ďalej testnuť neskôr.Drzim palce
@emdy789 bohužiaľ vidím tam len jednu čiarku

emdy789
2. okt 2014

Babenky ja som 6 dní po menstruacii a mám tehotenske priznaky...neviem si už rady...skúsim zase testnut cez víkend či sa tam niečo objaví...pretože V poslednej dobe sa mi cyklus ponáhľal...neuzivam žiadne lieky ani HAK...ináč na svetle je vidno takú druhu ružovú ciarocku tak sama neviem....ďakujem vam

emdy789
2. okt 2014

Menstruacia mi začala 22.9.2014 a skončila 25-26.9.2014 mali sme aj keksik cez menštruáciu aj po nej a odvtedy mi je stále zle nechutí mi jesť a žalúdok mám na vode...mám biely hustý vytok bez zápachu a svrbenia,zvacsily sa mi prsia trochu a bolieva má hlava...takže neviem či som blázon alebo si nemyslam...babo by sme veľmi chceli...ďakujem za názory a osobné skúsenosti...

jani255
2. okt 2014

@emdy789 moja kamaratka ma dve deti,nemohla otehotniet 4 roky,potom skusili v posledny den menstruacie,co nikdy predtym jej muz nexcel..otehotnela!druhe babo isli na istotu v posledny den mrnstruacie,hned na prvu supu bola v tom 🙂 ak mas ruzovu ciarku,myslim,ze nieje dovod pochybovat,drzim palce ...

emilia25
2. okt 2014

@jani255 no len ja som po ms preto To aj doktorovi neslo do hlavy.uvidime cas ukaze a ty kedy ides na gyndu na potvrdenie.

emdy789
2. okt 2014

no ja sama neviem či som či niesom ale veľmi by som chcela aj s priateľom...dnes idem na prehliadku a idem mu všetko povedať a dúfam že mi doktor aj poradí...ďakujem za povzbudenie 🙂 dúfam že máš pravdu

jani255
2. okt 2014

@emilia25 momentalne nestiham,chodim po siestej z prace..necham si to na dalsi tyzden,este som ani novy test nerobila 🙂 ja fakt nestiham,a kopu na zehlenie co mam doma fuuuu...

jani255
2. okt 2014

@emdy789 treba verit 🙂 este raz drzim palce,daj vediet ako dopadnes ;)

emilia25
2. okt 2014

@jani255 aspon potom uvidis hned aj babatko ja som vzdy chodila ked mi meskala 10 dni a vzdy tam bol len gestacny vacok.

naoi
Odpoveď bola odstránená
jani255
2. okt 2014

@naoi podla mna je tam viditelna ruzova ciarka,a ta ms bola divna..vyzera to doost dobre ;)

misha666
2. okt 2014

@naoi podla mna si mala implantacne spinenie 🙂 skus zajtra testnut znova ...ciarku tam vidim 🙂

janaochi
2. okt 2014

@naoi jáááj, to pepino.No skús dr.max, ak aj tam niečo bude, tak držím palce.Ale pepino mi také ružové čiarky urobil takmer stále. 😒