Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@iwulqa toto je ona
@zuzicka256 vyskocila dnes teplota?
@judit_ka nevidim nic. Ale tieto testy su 25, skus citlivejsie
@rebeka211
@looola
@kudusko mate pravdu baby, kaslem na meranie, uz druhy den nemeram, nebudem sa tym zatazovat, dnes mi vysiel prekrasny testik s dvoma takmer rovnakymi // a tym padom prestavam aj s testovanim, dakujem ste zlate baby ❤dakujem za podporu ❤
a ty
@nivea777 ma tu nepripravuj na najhorsie 👎
@simonkazga simonka nemerala som si ale test mam krasnucky na pondelok som objednana ku svojej ❤
@simonkazga dakujem skusim
@zuzicka256 Gratulujem ti k vytuzenym // a prajem prijemne tehulkovanie a zdravucke miminko! ❤
A co sa tyka niektorych bab...tiez som si uz poplakala nad niektorymi reakciami, co som nechapala, ako moze byt niekto tak bezcitny a nechapavy...z toho si nic nerob, hlavne je,ze ty to tak citis ze bude vsetko v poriadku! 😘
@zuzicka256 spravny pristup! 😉 v pondelok cakame dobre spravy 😍
@soncita22 tiez nechapem, ked je niekto sam sebou zdeptany nemusi deptat ostatnych si myslim ❤
@simonkazga urcite sa pridem pochvalit babenky ❤❤❤
@simonkazga jj už som to prečítala, nuž vypila som 8 nálevových vrecúšok za týždeň, tak snáď to nič neurobí...aj to s časťou som kloktala časť pila...uvidím či sa mi potvrdí tehu alebo nie. ďakujem za info.
@zuzicka256 krásne koľajničky 🙂
@duhovaslza Gratulujem 🤰 🙂
@duhovaslza gratulujeeem 🙂
@duhovaslza gratulujem 🙂
@duhovaslza gratulujem 😍
@duhovaslza Gratulujeeeem! 😊 ❤ Prajem hodne zdravicka! 🙂
@zuzicka256 Krasne dve kolajnicky! 😍 😘 Takto to ma byt! A ziadna ms sa nekona, neboj! Teda aspon najblizsich par mesiacov! 😉 🌼
@soncita22 Anjelik to si pis! ❤
@zuzicka256 Super,tak tento testik je fakt krasny.Budeme cakat na dobre spravy. 😉 Kolko ti vlastne meska?

Ahoj babulky, prosim Vas aku mate skusenost s testom Clearblue plus? Tiez robi falosnych duchov? Prikladam fotku mojho testu, vidite tam nieco? Dakujem za odpovede. ❤