icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

looola
18. sep 2017

@zuzicka256 presne tak 😀, užívaj si tehotenstvo a gratulujem 🎉

looola
18. sep 2017

@judit_ka nič tam nevidím

wilinkaa
18. sep 2017

Ahojte,ja som na skusku testla,aj ked MS ma prist az 25.-26.9.,je negativny...co vam poviem,tajne som verila v nejakeho ducha.

zuzicka256
18. sep 2017

@rebeka211 mam strasne nepravidelny cyklus takze nemam sajnu ale dnes je to 42 den cyklu, mne to lietalo tak 5 dni, cize som mala nejaky 34-33 ako kedy tak nwm 👎

zuzicka256
18. sep 2017
sticker
janedoe
18. sep 2017

@melindusinka
@looola no asi nic z toho. MS sice este nepresla. Ale stale rovnaky duch. Takze asi to naozaj bol len kanalik. Aj ked vcera mi duchoval aj test tej druhej znacky 😂 No tento cyklus som naozaj poriadny krotitel duchov 😂

biba20
18. sep 2017

Baby čo myslite,
dnes 53DC MS nikde, testy biele, lekárka má odbila, že ak nemám iné problémy..,že má voľný termín v októbri 😖 Mám len pichanie v pravom vaječníku
Neviem kedy a či vôbec bola ovu.
Už asi len počkať na MS alebo oktober , testovať už asi nemá význam, či ? Ďakujem

luta13
18. sep 2017

@biba20 lekarka krava, ci mylim sa?...Ved mohla Ta aspon pozriet, ci aj tak nahodou nie si tehulka...No drzim palceky, nech Ti MS normalne nabehne a nech vies, na com si...Ak mas nutkanie testovat, tak testuj...Drzim palceky, nech vsetko dopadne tak, ako si prajes 😉

luta13
18. sep 2017

@zuzicka256 vcera fotecka = krasne //...Ukazkove...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie 😘🤰👏

luta13
18. sep 2017

@wilinkaa snad si len skoro testovala...Kym nepride MS, nadej mas stale 😉 ...Drzim silno palceky...Nie kazdej zene sa pred ne-ocakavanou MS objavi na teste dusik, ci hned //...Pozri moj album Druhe dieta Sebastian, ja som mala slabulilinku druhu / az 2 dni po meskani MS, dovtedy som ani netestovala, lebo ma ani vo sne nenapadlo, ze uz to vyslo 🙂

monique77
19. sep 2017

Ahojte, tak testik postupne tmavne, este si ho urobim zas za dva dni a zavolam lekarovi 😍

biba12
19. sep 2017

@biba20 objednala si sa? Ak chceš testovať, taj testuj. Osobne si myslím,že veľký význam to už nemá. Zrejme ti blbne cyklus. Uvidíš u dr. Držím palce.

wilinkaa
19. sep 2017

@luta13 Ďakujem Ti za povzbudivé slová, po pravde by som bola šťastná keby to vyšlo, nakoľko byť tehu sa bojím, kvôli zdravotným problémom, a teraz som aj muža ukecala, že veď skúsme, ak to má vyjsť vyjde...

biba20
19. sep 2017

@luta13 ďakujem 🙂 Tá lekárka má napálila, ved aspoň vyvolávačku mi mohla dát, nech viem má čom som
@biba12 áno objednala som sa na ten októbrový termín. Asi to bude fakt len zblbnutý cyklus tak mi nič neostáva, len čakať 😒

kacenaaa
19. sep 2017

Ahojte v nedeľu to bolo presne týždeň od ovu večer silná bolesť v podbrušku a taky normálny výtok s kvapkou krvy od vtedy nič iba tie bolesti sem tam ako pri mrche myslíte že by som už mala skúsiť test? Prsia bolia ale to často pred mrchou 🙂

nivea777
19. sep 2017

@kacenaaa skus cez vikend.. este je podla mna skoro

prskavka2223
19. sep 2017

Ahojte zienky, akurat som sa vratila od gyndu. Povedal mi ze mam pred ovu podla sona podla kalendara mam mat ovu tak o 2dni, ale jedine co ma prekvapilo mi povedal, ze pri oboch vajecnikov mam zrejuce vajko jedno ma 11mm a druhe 14mm. stalo sa to niektorej ze z oboch vam odislo vajko? lebo chodim k nemu uz asi 3 roky co mi sleduje ovulku a tak a este sa mi to nikdy nestalo ze by som mala naraz na oboch stranach, praveze vzdy len na lavej strane som mavala. kazal mi prist bud.utorok lebo sam je zvedavy ktory z nich dvoch dozreje do ovulky

terzka123
19. sep 2017

Ahoj baby ms meška 5 ďeň a tuje test co poveťe urobeni dnes poobede

korpiklaanka
19. sep 2017

@terzka123 GRATULUJEM. Tam nie je o čom 🙂

terzka123
19. sep 2017

Tak baby tie testi som urobila preb ms asi 2 tyzdne chibala do ms

terzka123
19. sep 2017

A tie oco neskvor a ten zdola je urobemi dnes po obede ms mala prist 14.8.2017

terzka123
19. sep 2017

@korpiklaanka dakujem ťy velmi pekne uš som asi v 5 tt bola som na ultrazwuk bola som asi 3 aebo 4tt a nebolo vidno nic ani gestacivacok tak sa bojim nevies coto mozebiť😀

terzka123
19. sep 2017
korpiklaanka
19. sep 2017

@terzka123 To si bola na ultrazvuku ešte veľmi skoro. Veď v štvrtom týždni vlastne len zisťuješ ak má pravidelný cyklus, že ti mešká menštruácia. Podľa mňa to bolo proste veľmi skoro. O týždeň, keď budeš aspoň v tom 6 týždni by už malo byť dačo vidieť, ale je to individuálne. Hlavne nestresuj, tak bábu nepomôžeš. Si objednaná na ďalšie vyšetrenie?

terzka123
19. sep 2017

@korpiklaanka ano zobralimi krv zistit aj to v krvi a idem o dva dižďne na sono tak uvidim co ako

korpiklaanka
19. sep 2017

@terzka123 Dúfajme, že dobre. Držím palce.

terzka123
19. sep 2017

@korpiklaanka dakujem velmi pekne len nech je v šetko ..ok tak uš si nemusim robiť dalsi test ze ne ??

melindusinka
19. sep 2017

Ahojte,viete mi toto ohodnotit lebo uz som na nervy ci ano ci nie.Dakujeeeem krasne za kazdy nazor🙂

terzka123
19. sep 2017

@melindusinka ja tam vidim malilinkeho ducha skus o 2 dni a kolko ti meska ??

melindusinka
19. sep 2017

@terzka123 dakujem a vidis aj na tom spodnom ci uz mam halusky?Meskaju mi 4 dni.🙂