Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte,ja som na skusku testla,aj ked MS ma prist az 25.-26.9.,je negativny...co vam poviem,tajne som verila v nejakeho ducha.
@rebeka211 mam strasne nepravidelny cyklus takze nemam sajnu ale dnes je to 42 den cyklu, mne to lietalo tak 5 dni, cize som mala nejaky 34-33 ako kedy tak nwm 👎

@melindusinka
@looola no asi nic z toho. MS sice este nepresla. Ale stale rovnaky duch. Takze asi to naozaj bol len kanalik. Aj ked vcera mi duchoval aj test tej druhej znacky 😂 No tento cyklus som naozaj poriadny krotitel duchov 😂
Baby čo myslite,
dnes 53DC MS nikde, testy biele, lekárka má odbila, že ak nemám iné problémy..,že má voľný termín v októbri 😖 Mám len pichanie v pravom vaječníku
Neviem kedy a či vôbec bola ovu.
Už asi len počkať na MS alebo oktober , testovať už asi nemá význam, či ? Ďakujem
@zuzicka256 vcera fotecka = krasne //...Ukazkove...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie 😘🤰👏
@wilinkaa snad si len skoro testovala...Kym nepride MS, nadej mas stale 😉 ...Drzim silno palceky...Nie kazdej zene sa pred ne-ocakavanou MS objavi na teste dusik, ci hned //...Pozri moj album Druhe dieta Sebastian, ja som mala slabulilinku druhu / az 2 dni po meskani MS, dovtedy som ani netestovala, lebo ma ani vo sne nenapadlo, ze uz to vyslo 🙂
Ahojte v nedeľu to bolo presne týždeň od ovu večer silná bolesť v podbrušku a taky normálny výtok s kvapkou krvy od vtedy nič iba tie bolesti sem tam ako pri mrche myslíte že by som už mala skúsiť test? Prsia bolia ale to často pred mrchou 🙂
Ahojte zienky, akurat som sa vratila od gyndu. Povedal mi ze mam pred ovu podla sona podla kalendara mam mat ovu tak o 2dni, ale jedine co ma prekvapilo mi povedal, ze pri oboch vajecnikov mam zrejuce vajko jedno ma 11mm a druhe 14mm. stalo sa to niektorej ze z oboch vam odislo vajko? lebo chodim k nemu uz asi 3 roky co mi sleduje ovulku a tak a este sa mi to nikdy nestalo ze by som mala naraz na oboch stranach, praveze vzdy len na lavej strane som mavala. kazal mi prist bud.utorok lebo sam je zvedavy ktory z nich dvoch dozreje do ovulky
@terzka123 GRATULUJEM. Tam nie je o čom 🙂
@korpiklaanka dakujem ťy velmi pekne uš som asi v 5 tt bola som na ultrazwuk bola som asi 3 aebo 4tt a nebolo vidno nic ani gestacivacok tak sa bojim nevies coto mozebiť😀
@terzka123 To si bola na ultrazvuku ešte veľmi skoro. Veď v štvrtom týždni vlastne len zisťuješ ak má pravidelný cyklus, že ti mešká menštruácia. Podľa mňa to bolo proste veľmi skoro. O týždeň, keď budeš aspoň v tom 6 týždni by už malo byť dačo vidieť, ale je to individuálne. Hlavne nestresuj, tak bábu nepomôžeš. Si objednaná na ďalšie vyšetrenie?
@korpiklaanka ano zobralimi krv zistit aj to v krvi a idem o dva dižďne na sono tak uvidim co ako
@terzka123 Dúfajme, že dobre. Držím palce.
@korpiklaanka dakujem velmi pekne len nech je v šetko ..ok tak uš si nemusim robiť dalsi test ze ne ??
@melindusinka ja tam vidim malilinkeho ducha skus o 2 dni a kolko ti meska ??
@terzka123 dakujem a vidis aj na tom spodnom ci uz mam halusky?Meskaju mi 4 dni.🙂

@zuzicka256 presne tak 😀, užívaj si tehotenstvo a gratulujem 🎉