Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Potrebujem pomoc dnes som si volala po visletki a nepovedala mi ci je neg alebo poz len povedala abi som isla rano ku .dr. Tak toje dobra sprava ci ne 🙂 lebo kebi ano bola bisom stasna velmi 🙏
@alilka chcem sa opiťať volala som po visletky n recepcii a ja som sa opitala ci jeto negativne alebo pozitivne ona povedala ze nemožepovedať a rano mam isť ku .dr. Ale prečo ona ma tak vištrasila bozemoj kto vie preco ma zavolal ksebe tarecepčna povedala zenemoze on my to povedať uš ste mali taki pripad
Test som upravila iba sýtosť som pridala 🙂 nechápem ženy čo to je na tom teste 😲
@melindusinka ahoj...na oboch testikoch vidim slabucke ruzove //, do zeleneho testu si rypala niecim?...Na nom vidim jasnejsie //...Testuj za 2 dni zas a uvidis, ci bude tmavnut...Drzim palceky 😉...Hod zas potom fotecku...😘
@melindusinka trosku upraveny kontrast a je vidiet pekne //...Spodny testik trosku rozmazany...Jednoznacne testuj za 2 dni 😉
@kacenaaa nemam co dodat...Vidim krasne ruzove // a tesim sa potichucky s Tebou, ze konecne aj Teba Boh pozehnal a prajem Ti zdrave tehulkovanie...Uzivaj vsetko a ked budes este testovat, nezabudni pridat foto...Skus zas za 2 dni 😉...A zacni verit na zazraky, pretoze tie sa prave teraz deju v Tvojom tele a aj v zivote...Boh s vami obomi moja 🙂

@kacenaaa aháá, to som nevedela, ďakujem za vysvetlenie 🙂