icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

wilinkaa
19. sep 2017

@kacenaaa aháá, to som nevedela, ďakujem za vysvetlenie 🙂

nivea777
19. sep 2017

@wilinkaa kanalik je ryha.je to miesto kde sa objavi farbivo ak je zena tehotna.. kedze to je len ryha tak je biely alebo sivy

terzka123
19. sep 2017

@bertik159 tak skus o dva dni ci silne mne meška 5 dni dnes a tuje moj visledok držim palceki abi silnej 😁

terzka123
19. sep 2017

Potrebujem pomoc dnes som si volala po visletki a nepovedala mi ci je neg alebo poz len povedala abi som isla rano ku .dr. Tak toje dobra sprava ci ne 🙂 lebo kebi ano bola bisom stasna velmi 🙏

alilka
19. sep 2017

@terzka123 nechcem byť hnusná ale ak si ozaj tehu gratulujem a počas materskéj si dobehni gramatiku,lebo sa to normalne ťažko číta 😉

melindusinka
19. sep 2017

@bertik159 dakujem ale este sa nejdem tesit nech sa to dobre skonci

terzka123
19. sep 2017

@alilka chcem sa opiťať volala som po visletky n recepcii a ja som sa opitala ci jeto negativne alebo pozitivne ona povedala ze nemožepovedať a rano mam isť ku .dr. Ale prečo ona ma tak vištrasila bozemoj kto vie preco ma zavolal ksebe tarecepčna povedala zenemoze on my to povedať uš ste mali taki pripad

terzka123
19. sep 2017

@melindusinka ja ti to prajem 🙏 ale potrebovalabisom radu aj ja

kacenaaa
19. sep 2017

@luta13 dnešný test ešte mi ani nemeska 🙏 toto je už po limite dúfam ze neduchuje Dr max 🙂 ak si všimneš potom tak som dávala aj test hneď po urobeni a bolo tam niečo 🙏

kacenaaa
19. sep 2017

Test som upravila iba sýtosť som pridala 🙂 nechápem ženy čo to je na tom teste 😲

kacenaaa
19. sep 2017

Není možné aby som bola tehotná... Toľko testov zamnou už bielych... Neverím

cica120
19. sep 2017

@kacenaaa ja tam vidim dve ciarky

kacenaaa
19. sep 2017

@cica120 len ci nieje falošne pozitívny

cica120
19. sep 2017

@kacenaaa sleduj ci bude ciarka silniet 🙂 kedy ti ma prist ms?

kacenaaa
19. sep 2017

@cica120 od ovu tak 10-11 dní a ovu bola asi v nedeľu alebo pondelok pozitívny ovu test silno v nedeľu

lulila098
19. sep 2017

@kacenaaa pekne je vidieť

kacenaaa
19. sep 2017

@lulila098 prečo tam je určite nesom tehotná a vo štvrtok bude zas biely ako vždy 😖

lulila098
19. sep 2017

@kacenaaa tak skus zajtra spraviť. Ale tento test a nie iný.

kacenaaa
19. sep 2017

@lulila098 o malé sme snažili veľmi no uvidím ale asi až vo štvrtok najlepšie

iwulqa
19. sep 2017

@kacenaaa aj ja tam vidim dve ☺️😊

iwulqa
19. sep 2017

Zienky teraz potrebujem radu pre kamaratku snazia sa o babo zatial kratucko len 3 mesiace a dnes mi poslela test ze jej mala dnes prist MS ale test podla mna negativny. Ale ze uz sa jej stalo ze mala +/-3 dni tal som jej povedala nech otestuje v piatok

luta13
19. sep 2017

@monique77 testik Ti krasne silnie, gratulujem...Uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

luta13
19. sep 2017

@terzka123 testik krasny, gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie...Co sa tyka testovania, je to na Tebe, ak chces mat este silnejsie //, tak si kludne testni koncom tohto tyzdna 😉

luta13
19. sep 2017

@iwulqa zatial nic konkretne nevidim, nech teda skusi testovat koncom tyzdna...Prajem jej, nech si najde vysnivane // 😉

luta13
19. sep 2017

@melindusinka ahoj...na oboch testikoch vidim slabucke ruzove //, do zeleneho testu si rypala niecim?...Na nom vidim jasnejsie //...Testuj za 2 dni zas a uvidis, ci bude tmavnut...Drzim palceky 😉...Hod zas potom fotecku...😘

luta13
19. sep 2017

@melindusinka trosku upraveny kontrast a je vidiet pekne //...Spodny testik trosku rozmazany...Jednoznacne testuj za 2 dni 😉

luta13
19. sep 2017

@ishkaa zatial nevidim nic na Tvojom testiku, skus testovat neskor...Drzim palceky 😉

luta13
19. sep 2017

@bertik159 vidim //...Gratulujem a prajem, nech testiky tmavnu a Ty si uzijes zdrave tehulkovanie 😉

luta13
19. sep 2017

@terzka123 uvidis, ked pojdes k Dr., co Ti chceli povedat, my Ti takto nepovieme cez MK, zatial sme len vo faze, ze hladame duchov, predvidat buducnost zatial nevieme...Drzim Ti silno palceky, nech maju pre Teba len dobre spravy...Daj nam potom vediet, ako si dopadla 😉

luta13
19. sep 2017

@kacenaaa nemam co dodat...Vidim krasne ruzove // a tesim sa potichucky s Tebou, ze konecne aj Teba Boh pozehnal a prajem Ti zdrave tehulkovanie...Uzivaj vsetko a ked budes este testovat, nezabudni pridat foto...Skus zas za 2 dni 😉...A zacni verit na zazraky, pretoze tie sa prave teraz deju v Tvojom tele a aj v zivote...Boh s vami obomi moja 🙂