Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Potrebujem pomoc dnes som si volala po visletki a nepovedala mi ci je neg alebo poz len povedala abi som isla rano ku .dr. Tak toje dobra sprava ci ne 🙂 lebo kebi ano bola bisom stasna velmi 🙏
@bertik159 dakujem ale este sa nejdem tesit nech sa to dobre skonci
@alilka chcem sa opiťať volala som po visletky n recepcii a ja som sa opitala ci jeto negativne alebo pozitivne ona povedala ze nemožepovedať a rano mam isť ku .dr. Ale prečo ona ma tak vištrasila bozemoj kto vie preco ma zavolal ksebe tarecepčna povedala zenemoze on my to povedať uš ste mali taki pripad
@melindusinka ja ti to prajem 🙏 ale potrebovalabisom radu aj ja
Test som upravila iba sýtosť som pridala 🙂 nechápem ženy čo to je na tom teste 😲
Není možné aby som bola tehotná... Toľko testov zamnou už bielych... Neverím
@melindusinka ahoj...na oboch testikoch vidim slabucke ruzove //, do zeleneho testu si rypala niecim?...Na nom vidim jasnejsie //...Testuj za 2 dni zas a uvidis, ci bude tmavnut...Drzim palceky 😉...Hod zas potom fotecku...😘
@melindusinka trosku upraveny kontrast a je vidiet pekne //...Spodny testik trosku rozmazany...Jednoznacne testuj za 2 dni 😉
@kacenaaa nemam co dodat...Vidim krasne ruzove // a tesim sa potichucky s Tebou, ze konecne aj Teba Boh pozehnal a prajem Ti zdrave tehulkovanie...Uzivaj vsetko a ked budes este testovat, nezabudni pridat foto...Skus zas za 2 dni 😉...A zacni verit na zazraky, pretoze tie sa prave teraz deju v Tvojom tele a aj v zivote...Boh s vami obomi moja 🙂

@kacenaaa aháá, to som nevedela, ďakujem za vysvetlenie 🙂