Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Nevydržala som či to nebol chybný a aj dnes ráno duch 🙏
@luta13 ale ja dúfam ze len tak zo srandy to tam neje len je skoro ešte... V nedeľu keď som mala tie bolesti som mužovi vravela ze dúfam ze som práve otehotnenia strašne som ďakovala Bohu ani neviem za čo len som mala potrebu vnútornú ďakovať 🙏 aj včera som vravela ze si robí srandu asi 😀
Mam aj ten digitálny test myslíte že by sa oplatilo už urobiť?
@kacenaaa ja to tam vidim tiez ja som urobila digi den pred ocakavanou MS a bolo tam 1-2 tento pondelok som robila a uz 2-3 dnes idem k lekarke tak snad nieco uvidi 🙂 drzim palce
@duhovaslza ako vyzeral tvoj test keď si robila digi?
@kacenaaa Testiky mas este slabe. S tym digi testom by som este pockala, kym bude meskat MS. Drzim palce, aby sa vajko pekne uhniezdilo a ty si sa tesila s bezproblemoveho tehotenstva.
@ejuska2586 dnes nato skúsim nemyslieť a uvidím 🙂 treba hlavne myslieť pozitívne
@kacenaaa robeny poobede den pred MS a hned z toho isteho mocu som urobila digi
@luta13 dakujem hodim jasne🙂
@luta13 sa mi rozpadal trosku tak som ho len do kopy dala🙂
@duhovaslza no možno by mi to mohlo vyjsť 🙏😍
Ja to skúsim veľa báb malo obyčajný skoro neviditeľneho ducha a digi pozitívny 🙂
@kacenaaa velmi ti to prajem🙂
Ďakujem ste úžasné ženy ❤
@kacenaaa digi je citlivosť 25 ale ak si tehu uz 5 dni pred ms by mal byť pozitívny
@bluebell0412 skúsim večer včera večer mi na obyčajnom ukázalo ducha dnes skúsim tento 🙂som 10dpo

@kacenaaa ja tam vidim krasne dve ciarky, takze testuj neskor a bude tmavnut. Kukni moje, mala som take iste 😉