icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

prskavka2223
20. sep 2017

@kacenaaa duuuufam 🙏🙏

simusd
20. sep 2017

@nivea777
Ja viem ale pri prvej dcere som bola v 6 tyzdni a robila som si test a ciarka bola tak slaba ze som si ju prvotne ani nevsimla...:(

kacenaaa
20. sep 2017

Tu už nie je o čom ❤❤🙏

kukurica77
20. sep 2017

@kacenaaa gratulujem!!

duhovaslza
20. sep 2017

@kacenaaa hovorilaaaaaaa som ti 🙂 velikanska gratulka kedy si mala poslednu mrchu?

kacenaaa
20. sep 2017

21.august 🙂 už len aby bolo všetko v poriadku

monique77
20. sep 2017

@kacenaaa jeejo gratulujem, sme na tom podobne, ja som mala poslednu 23.8, ale mam 25 dnovy cyklus🙂

duhovaslza
20. sep 2017

@monique77 tak dnes som bola u lekara srdiecko este nebije objednala ma o 2 tyzdne ze uz bude urcite bit... no hlavne je, ze je tam kde ma byt cize v maternici...od poslednej menstruacie som v 5tom tyzdni od ovulacie v 3tom kedze sa to urci presne o 2 tyzdne mala by som byt v 7mom tyzdni teda...povedala ze mam ocakavat nevolnosti tak sa neviem dockat 🙂 v prvom tehu si ich zivo pamatam 🙂 termin by mal byt 20maja a ty ako?

kacenaaa
20. sep 2017

@luta13 ahoj moja neviem popísať pocity ktoré mam v sebe teraz... Keď som tehotná nebola mala som všetky príznaky aké sa dali teraz necítim nič zvláštne 🙂 akurát možno trochu strach ze je ešte skoro sa tešít ved to ešte nič nie je digi pozitívny

monique77
20. sep 2017

@duhovaslza este je skoro pocut srdiecko, ale je to na dobrej ceste, mna doktor objednal na 29.9, to by som mala byt uz v 6tt ale na srdiecko bude tiez este skoro, len si to dam potvrdit. Mne termin vychadza na 27.maj, tak sme podobne 😉..a nevolnosti no pri prvom som mala obcas ale nebolo to take zle a teraz uz citim aspon 2x za den ze mi je zle od zaludka a toci sa mi hlava ale nezvracala som..ale tesim sa velmi 🙂

luta13
20. sep 2017

@terzka123 som rada, ze mas vsetko v poriadku...Tie spinenia byvaju na zaciatku tehotenstva z dovodu, ze sa Ti roztahuje maternica a babätko sa riadne zavrtava do sliznice v maternici...Pokial nekrvacas normalne, nemas sa coho bat si myslim...Tak uzivaj zaciatky a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
20. sep 2017

@kacenaaa viem, ako sa citis a verim, ze si zo vsetkeho tak trosku v soku - ze UZ to prislo 😉...No neboj, vsetko bude o.k., este testuj ak chces, nech vidis ako pekne // tmavnu...Skus testik zas za 2-3 dni a uvidis, ze bude ovela vyraznejsi...Je to len na Tebe, kedy a ci este budes testovat 🙂...Ja sa neskutocne tesim s Tebou, ze Ti to konecne vyslo, ved tolko duchov som tu s Tebou ponahanala, ze uz bolo nacase "ducha chytit riadne za pacesy", nech len pekne tmavne...Prajem Ti este krasny zvysok dna a pekne oddychuj 😘

terzka123
20. sep 2017

@luta13 jaj boze dakujem ti velmi pekne teras sima potesela budem spokojnejša 😍 a keť sa mozem pitat ako ma vizerat krvacanie ??

luta13
20. sep 2017

@simusd ten Tvoj testik je zvlastny...vidim na nom ducha, ale je raz tak hruby ako by mal byt normalne...Skus iny druh testu, napr.Lady max...Drzim velmi palceky 😉

luta13
20. sep 2017

@terzka123 krvacanie by bolo ocividne, mala by si to cca. take, ako ked mas MS, alebo aj spinenie by bolo krvavejsie - cervene, ako ked je len ruzovy vytok...Neboj, ruzovy vytok casom ustane a aj zabudnes, ze si ho vobec mala...Hlavne mysli pozitivne a zbytocne nestresuj...Mysli na drobceka a tes sa na bijuce srdiecko, na ine nemysli 🤰❤😘

luta13
20. sep 2017

@ingba ja som mala zopar dni (asi tyzden) po ovulke take divne pocity v podbrusku, akoby som tam mala balonik nafuknuty...A citila som to najmä v case, ked som sa predklonila - ked som napr.vysavala, alebo umyvala dlazku a teda som sa predklonila, potom zas vystrela, tak vtedy ten pocit bol...Druha tendencia, ze sa daco deje bolo to, ze som v case ne-ocakavanej MS nezapla lyziarske oteplovacky...A tretia bola, ze MS uz neprisla...Potom som testovala 3 dni po sebe, ale podbrusko ma stale pobolievalo ako na MS a tak som este vahala, ci je to pravda...No ked ma vela zien uistilo, ze mam super testiky a ze som tehulka, zacala som tomu verit...Drzim palceky, nech sa Ti splni to, po com tuzis 🙏😘

luta13
20. sep 2017

@prskavka2223 ovulak krasny a neboj, zajtra to s muzickom "zavarite" a ja silno drzim palceky, nech vam to tentokrat vyjde na 100% ...Boh Ta zehnaj! 🙏❤

terzka123
20. sep 2017

@luta13 dik moja velmi pekne nekedi je aj do hnedasti ale nem ze na gatkach len na papier ket sa utriem

luta13
20. sep 2017

@melindusinka testik krasny a ruzove // na nom 😉...Gratulujem a prajem, aby uz len tmavol a potom zdrave tehulkovanie az dokonca 😘

luta13
20. sep 2017

@terzka123 je to tym, co som Ti pisala - roztahovanim maternice...Bud v klude 😉

terzka123
20. sep 2017

@luta13 dakujem tu us nebudem nato mislet a hotovo len kebi bola normalna krv ako pri ms zabehnem na pohotovosti dik moja pekne😘

luta13
20. sep 2017

@simusd pozri, ak mas "prilezitostneho" kamarata, ma Ta rad a aj Tvoju dcerku ma rad, myslim, zeby z neho mohol byt dobry otecko...Ak je ferovy clovek a ak si naozaj tehulka s nim, tak verim, ze bude aj zodpovedny za svoje ciny 😉...Velmi Ti to prajem, nech si stastna a nech aj Tvoja prvorodena dcerka ma skveleho otecka, aj ked nie biologickeho...Dieta je dar!...Ak si zostala s tymto priatelom tehulka, malo to tak byt a ver Bohu, ze vsetko bude uz len dobre v Tvojom zivote 😉

matik7
20. sep 2017

Zienky, musim sa s vami podelit o tu najrajsiu spravu😍❤️❤️❤️ Dnes 14DPO mi nedorazila ms, tak som si spravila teraz vecer jeden jedinyy a prvy testik v tomto cykle a aha!!!! Moje PRVE // v mojom zivote! Tak strasne vymodlene a vytuzene🙏🏼 Tento mesiac sme sa ani netrafili o ovu, ta bola v stredu a my sme mali sexik v pondelok🙂 plus som ovulku (vdaka inofolicu) brutaalne citila na lavo, kde mam zevraj nepriechodny vajickovod😀 Tak som ani nedufala, ale o to vacsia je moja radost. Asi explodujem od stastia😍😍😍 aj ked zaroven sa modlim aby bolo vsetko v poriadku. Milujem to dietatko uz teraz najviac na svete❤️

luta13
20. sep 2017

@duhovaslza Gratulujem, ze drobciatko je tam, kde byt ma a daj nam potom vediet, ked uvidis bit malicke jeho ❤...😉

bluebell0412
20. sep 2017

@kacenaaa blahozelam

luta13
20. sep 2017

@matik7 Krasne si to popisala vsetko, az mi zimomriavky nabehli!!!..Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Zazraky sa deju a Ty a Tvoje lono su tomu zivym dokazom 😉...No sexik ste mali 2 dni pred ovulkou, ale to nevadi, ved rybky preziju aj 72 hodin v Tvojom tele, takze sa pekne zdrzali a pockali na Tvoje vajko...U nas to bolo 3 dni pred ovulkou 😉...Nezabudni nam podat hlasenie, ked pojdes z prvej kontroly...Mamina, tesim sa s Tebou!...Uzivaj vsetko, tie pocity su nenahraditelne a uzasne 🤰😘

luta13
20. sep 2017

Blahozelam vsetkym novopecenym tehulkam, uzivajte vsetko 😀

luta13
20. sep 2017

@bluebell0412 Verim, ze aj Ty sa k nim coskoro pridas s krasnymi // na testiku...Prajem Ti to zo ❤

matik7
20. sep 2017

@luta13 zlatko, ja mam zimomriavky z tvojich slov❤️ Je to neuveritelne, mam pocit, ze snivam..tolkokrat sa mi to snivalo, tolkokrat som sa zobudila a bola smutna..tolkokrat som si to predstavovala🙏🏼 Odkedy sme sa zacali snazit, snivala som o tom a planovala som ako to oznamim manzelovi. A teraz mam chut to na neho cele vybalit ked pride o 22hej z prace😍 Pomooooc😂

luta13
20. sep 2017

@matik7 je to zazrak z Neba 🙏...Manzel bude isto predychavat taku uzasnu novinku 😉

sticker