Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bluebell0412 obom vam drzim palceky, verim, ze coskoro...Bude to zasluzene tehotenstvo pre vas obe, za to, co ste si obe vytrpeli 🙂
Dakujem vam niektorej za ❤...Potesilo 😘
❤😘 si velmi dobra žena
@matik7 ja som jedla len Paralen, nic ine...Caj s medikom, trosku cerstveho zazvoru a nakrajaj si strucik cesnaku na malicke kolecka a to pojedaj potroske...Mne to na hrdlo pomohlo...A hlavne vela oddychuj, Tvoje telo potrebuje teraz aj tak klud, nech sa drobcek riadne zabyva a Ty nech si vo forme bez virozy 😉
@luta13 ďakujem veľmi pekne😍
@luta13 ďakujem ešte raz naozaj určite aj miriam ze nám takto prajes...takže priletelo☺
@matik7 blahozelam...a ano ked daj si max paralen to kedine mozes alebo tak ako ti napisala luta
Baby dajte tip s akými testmi máte dobrú skúsenosť. Momentálne mám doma Maybebaby a z Plus lekárne...
@luta13 dakujem pokladik...budem sa aj ja modlit aby uz konecne to vyslo ❤🙏
@wilinkaa digi a rapid clear pruzkove mne robili ducha a maybay nebol nebola ciarka taka silny myslim ze tento ruzovy je maybay nepamatam 😊
@bluebell0412 Takze ❤ bolo od Teba, co?...Dakujem krasne 😉
baby bozeeee pomooooc dnes len tak zo srandy ze spravim si ovu test ved ich mam este asi 50 🙂 a on pozitivny normalne ma to laka zajtra skusit aj ked mame odporucany oddych :-/ neviem co robit ci fakt oddychovat a nesnazit sa alebo to risknut. boze strasna dilema. :-/
@luta13 ano ☺☺☺ tak vies ako to je to.najmenej co mozem 😉
❤ jaj žienky až dnes mi došlo čo sa deje 😀 ďakujem vám že ste mali trpezlivosť na moje testy 10 krát za deň 😘😂
Len ma trápia bolesti v podbrušku sem tam je to asi normálne však????

@luta13 dakujem ťy❤