Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miladyproud ja tiež na obyčajnom nič nebolo a digi bol pozitívny 🙂
Baby pomošte my mam tročka krvacia v 5 tt a 3 dni co to moze 😢
@terzka123 len uhniezdovanie a ten zvysok slabsie Sa cisti, neboj ak neboli Nic je to ok, sup k doktorke
@terzka123 ako si dopadla moja???
@zuzicka256 bola som a povedar dr ket ma nic neboli moze bit v setko .....ok... Ze siptoni mam dobre a zesu dobre cisla tak idem na ultrazvuk v pondelo ze abi videli co je somnov a tie krvacanie teras je ovela menšie a farba je ovela slabsia tak musim len cakať
@mimiqa us som doma dr ma poslal n ultrazvuk idem v pondelok ze v tedi budem v 6 tt a povedala som mu ze ake simptoni mam on nato ze tiesimptoni su dobre keť ma neboli nic ani bod pruškom a ja som mu povedala ze keť to bode silneť on nato man prist nazat a povedala som ze ket to stopne on tato tak sato stopne

Ahojte, chcem Vam len povedat, takto som tu pripievala aj ja a trapila sa s testami. Nakoniec sme to necakali a v Marci som otehotnela. Takze aj slaba ciarka moze znamenat ze ste v tom. Ja som ju mala slabsiu dokonca doktorka ma strasila mimomaternicovim. Takze hlavy hore a raz to vyjde hlavne ked to necakate. My sme si len prestali davat viac pozor po “intenzivnom snazeni.” A odporucam testovat potom s clearblue digitalny ten mi ukazal aj tyzden ked este doktorka len strasila 🙂. Na duchov som da potom samozrejme vykaslala 🙂