Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka urcite patrim k nej..bo som zena a citim snou..a drzim jej palce...nooo jaa neviem..no citala by som po sebe..tu sa riesi ine..a mimochodom necitaj pi nej ked ti vadi co pise..ja zvyknem nejest co mi nechuti..co sa mi nepaci necitam a ani si neoblecem..to len priklad...a tiez klud. Mame drzat spolu. Vsetko dobree..pekny vecer
@alilka musím si ťa Zlatko zastať ma pravdu súhlasím s tebou aj na blogu jej píšu je i prvá ani posledná ani ja som nerozumela čo napísala akože fakt sa to nedá prečítať chcela som jej pomôcť aby bola kľudná a všetko bude ok ale fakt počas tehu by si mala pozrieť tu gramatiku aspoň základy to je všetko a
@terzka123 hlavne kľud nemyslieť na nič zle to že budeš stresovať to ti nepomôže musíš sa ukľudniť a veľa odpočívať
Terezka asi nebude nasa krajanka, nie si slovenka ze?
@zuzicka256 nemos romka ale zato sa nehambim anu su podaktori nedobri a zli ale ja ne ja som ina ako ony
Baby ste tu nejake po laparke?
Je prec a je romka....kde je??šak po anglicky tiež nevie .sorryy baby
.
@alilka aha takze ju teraz mame vyhostit zo skupiny?
@miladyproud Gratulujem k tehulkovaniu a uzivaj vsetko 😉...Pamätam si Tvoj "nick", ze si sem chodievala...Velmi sa tesim s Tebou, ze vam to krasne vyslo...Prajem rychly a bezproblemovy porod 🤰😇🙏😘

@mimiqa myslím to uplne vaaazne..šak sa to citat nedá..očividne spadas k nej ,😁 ale v pohode. Mňa len zaujímalo kde kto ako skončil keď taaak slovenčina utiekla..😁