icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mina1834
2. okt 2014

@naoi a mala si silnu ms ci nie ??

misaelka
2. okt 2014

baby co poviete duch ci kanalik? vidite tam volaco?

misaelka
2. okt 2014
naoi
Odpoveď bola odstránená
naoi
Odpoveď bola odstránená
tomasko27
2. okt 2014

@misaelka Ahoj a co je lepsie duch alebo kanalik?S coho skor bude druha ciarka?Lebo ja mam kanaliky na teste.Aspon teda myslim ze su to oni.

misaelka
2. okt 2014

ja neviem akurat duch je skaba pozitivita myslim a kanalik uplne negativ
@tomasko27

tomasko27
2. okt 2014

@misaelka 🙂 Aha no ja raz vidim ducha raz kanalik asi.Tak neviem

mina1834
2. okt 2014

@naoi a dake priznaky nemas??bo ja prave riesim to same pondelok som dostala bola normal utorok menej a dnes nic ...a ms uz skoncila a bolia ma stale prsia

1valeria1
3. okt 2014

Co myslite prava,alebo len duch 🙂 snazime sa manzelom uz rok o druhe babo...

simis105
3. okt 2014

@1valeria1
ja by som povedala ze PRAVA 😀
kolky si DPO?

1valeria1
3. okt 2014

@simis105 uplne presne to teda neviem 🙂 7dpo 🙂 este trosku skoro asi ale uz som nevydrzala 😀

simis105
3. okt 2014

@1valeria1
myslim ze gratulacia je na mieste 😀

1valeria1
3. okt 2014

@simis105 dakujem zlata si 🙂 no este skusim iny druh lebo uz tych falosnych ciarociek som videla dost 😀

sustik
3. okt 2014

Ja si myslím, že treba o týždeň zopakovať, ja si skôr myslím, že nie.... ako ste dopadli? Ja keď som bola tehu a robila som si test, tak bola čiarka úplne viditeľná... ale záleží aj od testu... jeho citlivosti a aj od toho, kedy ste si robili test.

1valeria1
3. okt 2014

@sustik tak to je asi zavislost mamiciek snaziliek testovat este skor ako by mala dojst mrcha....🙂 ja som si uz tiez povedala ze kym nebude poriadna tak ani neuverim 🙂

simis105
3. okt 2014

@1valeria1
to aj ja.... ale mam kamosku ktora tiez nevydrzala a robila 8DPO a bola tam este slabsia ciarka a predstav si ma trojdnovu dcerku 😀
Verim ze je to slabucka druha ciarka, kanalik by nebol taky sfarbeny! skus testnut v nedelu a uvidis ci bude silnejsia. aj ked deda ja by som to nevydrzala a testla by som mozno aj dnes poobede 😀 a ked nie tak zajtra rano 😉
ale pevne verim ze je to to prave!

sustik
3. okt 2014

Babenky, vždy sa testujte prvým ranným močom.... hormon je nahromadený za celú noc....

1valeria1
3. okt 2014

@simis105 jeeej no dakujem a ja som teda stym co to nevydrzia takze poobede urcite spravim jeden 🙂 a skusim kupit inu znacku a uvidime dam vediet 🙂 bolo to z ranneho no ciarocka trosku po limite ,vsak sa necham prekvapit co bude na inom 🙂 a ty ako snazilkujes ?

tomasko27
3. okt 2014

@1valeria1 Ahoj ja myslim ze je to ta prava ciarka 🙂

simis105
3. okt 2014

@1valeria1
tak sa teda tesim na dalsiu fotecku!
Ja snazilkujem uz velmi velmi dlho.............. teraz som si dala asi rok pauzu ale zasa zacinam 🙂

1valeria1
3. okt 2014

@tomasko27 dakujeem duufam 🙂

1valeria1
3. okt 2014

@simis105 Aj my uz rok presne rok 🙂 som na duphastone 3ti cyklus tak duuufam... kazdu chvilu by mal ist uz aj manzel na vysetrenie tak verim ze uz nebude treba 🙂
a dr nic nepovedal ked uz sa tak snazite ?

simis105
3. okt 2014

@1valeria1
ale to vies, uz sme boli na vsetkych vystreniach! a sme ok! aj uplne ale muz ma trocha slabsi spermiogram ale ze s tym by nemal byt problem, tak nam povedali ze to chce cas........

1valeria1
3. okt 2014

@simis105 no u nas je problem u mna,lebo som mala malo progesteronu vo faze ovu tak sa mi nespustalo vajko a tvorili sa mi stoho cisty.....takze mam duphaston na upravu....a tiez nam vela povedalo ze to je aj psychika a tak podobne....no nemysli nato.....🙂

1valeria1
3. okt 2014

@simis105 noo vidim to na falosneho ducha...skusila som ten isty testik a nic....takze cakam co bude dalej 🙂

simis105
3. okt 2014

@1valeria1
no cakaj moja cakaj, ale nic nevzdavaj, lebo vies ze poobednajsi moc je slabsi 😉 takze by v nedelu?! 😀
ale fotku by si sem mohla hodit
😅

naoi
Odpoveď bola odstránená
naoi
Odpoveď bola odstránená
1valeria1
3. okt 2014

@simis105 ahooj tak prvy je ranny 10tkovy a druhy je vecer ale ten je 20tkovy....