icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
22. sep 2017

@zuzicka256 toto som ja nikdy nenapísala..a to že ty si vytvaras niečo v hlave je už tvoj problém. 😀

mimiqa
22. sep 2017

@terzka123 vidis..len lez teraz

kacenaaa
22. sep 2017

@luta13 myslím ze toto vyzerá dobre 😍 aj keď stále pozerám ci som to nedostala 😒

kudusko
22. sep 2017

@kacenaaa nádherný krásne stmavol 😍😍😍

kacenaaa
22. sep 2017

@kudusko som šťastná asi je všetko v poriadku 😍

terzka123
22. sep 2017

@luta13 ahoj ale teras je to jsna krv keť sa utriem uš začalo to od včera asi poobede

terzka123
22. sep 2017

@kacenaaa krasne tmavol len nech silne ešťe.troška urob o dva dnu 😀

kacenaaa
22. sep 2017

@terzka123 určite v nedeľu urob verím ze všetko je v poriadku 🙂

luta13
22. sep 2017

@kacenaaa dobre ranko mamina 😉..Testik krasne tmavne a verim, ze za 2 dni bude este sytejsi...Vsetko je v najlepsom poriadku, nemaj obavy...A to, ze stale chodis pozerat, "ci si nedostala", to mi je velmi zname 😂...Ja som tak behala asi 3-4 dni na wc, co ma stale bolelo podbrusko v case, ked som mala mat MS a stale nic, len vytok...A testiky mi pekne tmavli...Ja som testovala len 3 dni po sebe - prvy test na druhy den od meskania MS a po tych 3 dnoch som hned volala k Dr. a on mi dal termin na 9-ty den od meskania MS a hned v ten den mi potvrdil tehotenstvo - nepamätam si, co bolo vidiet, ale myslim, ze len bublinku na maternici - ci ako sa to povie 😉 Pekny dnik prajem 😘

luta13
22. sep 2017

@terzka123 vcera si bola na tej pohotovosti a povedali Ti, ze je to o.k. a ze mas ist domov a oddychovat, ze? Ci mylim sa?...Ak to tak je, oddychuj s vylozenymi nohami a rob co najmenej namahavu pracu - najlepsie, keby si nic nerobila, len jedla a spala a mala telesny a dusevny pokoj...Verim, ze drobcek sa u Teba pekne udomacni, len mu daj cas 😉

terzka123
22. sep 2017

@luta13 v pondelok iden na ultrazvuk ne viem ci mam isť aj ku mojho doktora bolo bito lepsie ne a. Nevieš dokedi mozem mat tie slabse krvacanie to je len keť sa utriem tak sa bojim

terzka123
22. sep 2017

@kacenaaa neboj da a kolko ty meska sm budeme si drzat palceki abi bolo v setko oookkkk

luta13
22. sep 2017

@terzka123 boli tu tehulky, ktore mali toto slabucke krvacanie, ci spinenie pocas celeho prveho trimestra a teraz maju zdrave babätka...Jedine, co je pre babätko najlepsie je, aby si lezala teraz s vylozenymi nohami a co najviac oddychovala, ak sa Ti da...Si doma, ci si zamestnana?V pondelok budes urcite mudrejsia po ultrazvuku 😉...Obvodnemu Dr. nemas ist preco, ved Tvoje tehulkovanie riesi len gynekolog, ci?

danielina30
22. sep 2017

babulky prosím vás, tá ciarka na ovulačnom teste tmavne postupne alebo je dlho bledá a zrazu tmavá?

terzka123
22. sep 2017

@luta13 no prestne tak ja neviem gdeje tu v gb ginekologia lev šetki tehulki tam chodia apotom idu tam asku mu midlaif tojeasi ginekologia ale to sa beriekeť zena je v 8 ty ale počkam si na ultrazvuk budem odichovať celi deň budem v posteli a bude dobre 🙂

luta13
22. sep 2017

@danielina30 postupne, ale moze sa stat aj to, ze jeden den je bleda a hned dalsi den je ovela tmavsia...Ak je potom pozitivny ovulak, do 12-24 hodin nastane ovulka, ale snazit sa mozete v tomto case kazde 2 dni...Spermie preziju v Tebe okolo 72 hodin - ak su trpezlive...Drzim palceky na ovulku, nech sa vam zadari 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

terzka123
22. sep 2017

@danielina30 prepac my ja ja nerozumiem do uvulacnich testov 🙂

luta13
22. sep 2017

@terzka123 jasne moja, len pekne oddychuj a nad nicim sa zbytocne neznervoznuj...Pockaj do pondelka v klude a tes sa na prvy ultrazvuk...Potom daj urcite vediet, co Ti Dr.povedal 😉

terzka123
22. sep 2017

@luta13 zaroveň sa aj tesim lebo to budem v 6 tt a daco

terzka123
22. sep 2017

@luta13 no jasne potom ťi dam vedeť😉

kacenaaa
22. sep 2017

@terzka123 mešká asi jeden deň 😀

danielina30
22. sep 2017

@luta13 dakujem, si velmi prajna a iste dobra zena. Je to citit z tvojich komentarov.

terzka123
22. sep 2017

@kacenaaa neboj mňe meska asi 5 deň a nebola taka silna ako kontrolka neboj moja bude dobre 🙂

luta13
22. sep 2017

@danielina30 ooo, dakujem za kompliment 😅...Prajem krasny dnik 😉

wilinkaa
22. sep 2017

@terzka123 najlepšie urobíš ako Ti radí @luta13 lež a vylož nohy, ja som pri dcérke takto krvácala, hrozil mi potrat, ale ležaním a Duphastonom sme to zachránili a malá má dnes skoro 5 rokov. Držím palce. 🙂

terzka123
22. sep 2017

@wilinkaa a preco si krvacala a do kedi ako to bolo svokra mi povedala ze. Keťtakto sami ukaze tak potratim ze plod sa neudrzy

mimiqa
22. sep 2017

@adulka1989 2 x preco moja

wilinkaa
22. sep 2017

@terzka123 neviem nejakých pár dní to bolo, ja som ležala aj v nemocke, ale nemusela som, len oni mi to navrhli a som vedela že tam nebudem nič robiť, tak som tam pár dní bola, asi 4. Prešlo to do týždňa, Nedali Ti ten Duphaston aspoň? Pekne lež a uvidíš, tu sa dá len čakať.

kacenaaa
22. sep 2017

@terzka123 viem ze bude 🙂 dnes mam strašný deň no smutná a nervózna som od rána celé zle

terzka123
22. sep 2017

@wilinkaa no duphaston mi nedali lebo anitonevedia co to je jasom v gb ja som us mala viac krat potratov a nezistili preco tak zato sa tak bojim vieš ale budem celi den v posteli len na wc pojdem alesvokra povedala ze potratim tak neviem len musim cakata tysy mala jasnu krv vela ci ako