Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa dobre ranko mamina 😉..Testik krasne tmavne a verim, ze za 2 dni bude este sytejsi...Vsetko je v najlepsom poriadku, nemaj obavy...A to, ze stale chodis pozerat, "ci si nedostala", to mi je velmi zname 😂...Ja som tak behala asi 3-4 dni na wc, co ma stale bolelo podbrusko v case, ked som mala mat MS a stale nic, len vytok...A testiky mi pekne tmavli...Ja som testovala len 3 dni po sebe - prvy test na druhy den od meskania MS a po tych 3 dnoch som hned volala k Dr. a on mi dal termin na 9-ty den od meskania MS a hned v ten den mi potvrdil tehotenstvo - nepamätam si, co bolo vidiet, ale myslim, ze len bublinku na maternici - ci ako sa to povie 😉 Pekny dnik prajem 😘
@terzka123 vcera si bola na tej pohotovosti a povedali Ti, ze je to o.k. a ze mas ist domov a oddychovat, ze? Ci mylim sa?...Ak to tak je, oddychuj s vylozenymi nohami a rob co najmenej namahavu pracu - najlepsie, keby si nic nerobila, len jedla a spala a mala telesny a dusevny pokoj...Verim, ze drobcek sa u Teba pekne udomacni, len mu daj cas 😉
@terzka123 boli tu tehulky, ktore mali toto slabucke krvacanie, ci spinenie pocas celeho prveho trimestra a teraz maju zdrave babätka...Jedine, co je pre babätko najlepsie je, aby si lezala teraz s vylozenymi nohami a co najviac oddychovala, ak sa Ti da...Si doma, ci si zamestnana?V pondelok budes urcite mudrejsia po ultrazvuku 😉...Obvodnemu Dr. nemas ist preco, ved Tvoje tehulkovanie riesi len gynekolog, ci?
babulky prosím vás, tá ciarka na ovulačnom teste tmavne postupne alebo je dlho bledá a zrazu tmavá?
@danielina30 postupne, ale moze sa stat aj to, ze jeden den je bleda a hned dalsi den je ovela tmavsia...Ak je potom pozitivny ovulak, do 12-24 hodin nastane ovulka, ale snazit sa mozete v tomto case kazde 2 dni...Spermie preziju v Tebe okolo 72 hodin - ak su trpezlive...Drzim palceky na ovulku, nech sa vam zadari 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
@danielina30 prepac my ja ja nerozumiem do uvulacnich testov 🙂
@luta13 dakujem, si velmi prajna a iste dobra zena. Je to citit z tvojich komentarov.
@danielina30 ooo, dakujem za kompliment 😅...Prajem krasny dnik 😉
@adulka1989 2 x preco moja
@wilinkaa no duphaston mi nedali lebo anitonevedia co to je jasom v gb ja som us mala viac krat potratov a nezistili preco tak zato sa tak bojim vieš ale budem celi den v posteli len na wc pojdem alesvokra povedala ze potratim tak neviem len musim cakata tysy mala jasnu krv vela ci ako

@zuzicka256 toto som ja nikdy nenapísala..a to že ty si vytvaras niečo v hlave je už tvoj problém. 😀