Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@terzka123 nic v zlom, no Tvoja svokra je krava...Miesto toho, aby Ta podrzala a utesila, ze vsetko bude dobre, Ti hovori taketo hnusne veci a robi Ti stres o potrate...Je mi luto, ze si uz viackrat prisla o babätko, no treba verit, ze tentokrat bude vsetko dobre...Ak veris v Boha, pros ho o udrzanie babätka...Modlim sa teraz za Teba jeden Zdravas Maria, nech ochranuje Tvoje dietatko v Tvojom lone! 🙏❤
@terzka123 ahoj prajem pekne tehulkovanie a nech vsetko dobre dopadne hlavne bud v klude a krasne // gratulujem 😊
@janamexico dakujem ťy ta krv je nekedi slabsa nekedi ako cierna cervena budem celi deň v posteli len na wc a papkať len keť ta uteram na papier toaletni ale na vlošu nič nemam ani botku
@terzka123 mozno to je roztahovanie maternicr ja mam kamosku ktora krvacala do 3 mesiaca hovorila ze jak menzrs no o nieco menej tak silne ale ak som dobre citala tak u doktora si bola vsak😊
@janamexico ano bola v pondelok idem na ultrazvuk ano toje take silne ako menzes ale velmi troska len keť sa uteriam anic viac ale bude v šetko do re ja tomu verim pan boško je primňe 🙏
@terzka123 pan bozko je stebou uvidis ked sa stesujes babetku to nerobi dobre ono to ties citi😊
To co mas od dokiho je kyselina listkova ci ako sa to vols papajto to ti pomoze aj babetku 😊
@janamexico ale ja nemos v strese len sa bojim
@janamexico to mne sito napisala ano papkam ich kazdni deň

@kacenaaa to su hormony moja, s tym nic nenarobis 😲😅...Sprav si pekny den, chod do obchodu si nieco pekne na seba kupit, zastav sa v cukrarni na fajn kolacik, alebo si urob welness den, nalakuj nanovo nechty, natoc vlasy atd....Proste venuj sa sama sebe a uvidis, ze zabudnes na nejaky smutok - tes sa z testiku krasneho...Trosku sa odmen za tolke cakanie a bud v klude...Posielam Ti vela pozitivnej energie a objimam Ta, nech nie si smutna 😘❤😘