icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
22. sep 2017

@kacenaaa to su hormony moja, s tym nic nenarobis 😲😅...Sprav si pekny den, chod do obchodu si nieco pekne na seba kupit, zastav sa v cukrarni na fajn kolacik, alebo si urob welness den, nalakuj nanovo nechty, natoc vlasy atd....Proste venuj sa sama sebe a uvidis, ze zabudnes na nejaky smutok - tes sa z testiku krasneho...Trosku sa odmen za tolke cakanie a bud v klude...Posielam Ti vela pozitivnej energie a objimam Ta, nech nie si smutna 😘❤😘

luta13
22. sep 2017

@terzka123 nic v zlom, no Tvoja svokra je krava...Miesto toho, aby Ta podrzala a utesila, ze vsetko bude dobre, Ti hovori taketo hnusne veci a robi Ti stres o potrate...Je mi luto, ze si uz viackrat prisla o babätko, no treba verit, ze tentokrat bude vsetko dobre...Ak veris v Boha, pros ho o udrzanie babätka...Modlim sa teraz za Teba jeden Zdravas Maria, nech ochranuje Tvoje dietatko v Tvojom lone! 🙏❤

kacenaaa
22. sep 2017

@luta13 ďakujem krásne za nádherné slová 🙂 dnes to mam skôr pracovne ale to nic aj tak 🙂 to možno len preto ze som zatiaľ sama doma nemám sa s kým rozprávať ani ten pes mi nič nepovie 😂

kacenaaa
22. sep 2017

@luta13 a od včera beriem tu kyselinu listovú a prestalo ma bolieť podbruško 🙂 bud to malému robí dobre alebo už sa tam usalašilo 🙂

matik7
22. sep 2017

Zienky, dnes 16DPO, neviem sa vynadivat😍😍😍❤️

terzka123
22. sep 2017

@luta13 aja sa modlim za.mna dakujem ty za vsetko a ja mam taku svokru ze ona bi chcela abi som išla pracovať pozametat a do okol v šetkko jaju nenavidim zato ale dakujem ty z celeho srdca velmi pekne ta krv je nekedi je slabsa a nekedi je akobi cierna cervena

terzka123
22. sep 2017

@kacenaaa ahoj mozem pyťaja ako to vizera mozmo mi fo pomoze

terzka123
22. sep 2017

@matik7 penkeeee kolajnice gratulujem si maminka super 🤰

terzka123
22. sep 2017

@matik7 a kolko ti meska ako

matik7
22. sep 2017

@terzka123 dakujeem😌 Dnes meska druhy den

terzka123
22. sep 2017

@matik7 jaj boze buť zdravucka astastna ja ti to prajem od ❤ aja som meskala 4 ďen amala som take iste ciarocki ale ti meskas les druhi den super mamočka kedi ideš .ku .dr a kolko si v tom ??

janamexico
22. sep 2017

@terzka123 ahoj prajem pekne tehulkovanie a nech vsetko dobre dopadne hlavne bud v klude a krasne // gratulujem 😊

kacenaaa
22. sep 2017

@terzka123 🙂 to mi v lekárni dali

terzka123
22. sep 2017

@janamexico dakujem ťy ta krv je nekedi slabsa nekedi ako cierna cervena budem celi deň v posteli len na wc a papkať len keť ta uteram na papier toaletni ale na vlošu nič nemam ani botku

janamexico
22. sep 2017

@terzka123 mozno to je roztahovanie maternicr ja mam kamosku ktora krvacala do 3 mesiaca hovorila ze jak menzrs no o nieco menej tak silne ale ak som dobre citala tak u doktora si bola vsak😊

terzka123
22. sep 2017

@kacenaaa aja mam take daco pockaj otfotim ty to dobre lebo tu nevednia co to je v slovensčine toto mi dal .dr kazdni den po jednol tabl

kacenaaa
22. sep 2017

@terzka123 mne v pribalovom píše dve tablety

terzka123
22. sep 2017

@janamexico ano bola v pondelok idem na ultrazvuk ano toje take silne ako menzes ale velmi troska len keť sa uteriam anic viac ale bude v šetko do re ja tomu verim pan boško je primňe 🙏

kacenaaa
22. sep 2017

Tak jednu či dve tablety 😀

terzka123
22. sep 2017

@kacenaaa mne kazal len jednu tak beriem kazdy den jednu ale on mi povedal ze su tam v šetki vitamini čo potrebujem

kacenaaa
22. sep 2017

@terzka123 aha no ja teraz neviem ako to mam brat 😒

terzka123
22. sep 2017

@kacenaaa tak ja si mislim ze dve kim nebudeš 13 tt a potom jednu ale podla mňa je vela brat 2 tak neviem ja som to ešte nemala ale skus

terzka123
22. sep 2017

@kacenaaa normalne ber 2 jedno rano a jedno vecer a kedi ideš na kontrolu tak v tedi ta pijad od .dr

matik7
22. sep 2017

@terzka123 dakujem, aj ja tebe drzim palce aby vsetko dobre dopadlo.
Vcera som volala dr.a ta ma objednala az na 12.10 aby bolo uz aj ❤️

janamexico
22. sep 2017

@terzka123 pan bozko je stebou uvidis ked sa stesujes babetku to nerobi dobre ono to ties citi😊

matik7
22. sep 2017

@kacenaaa ber 2 tabletky denne🙂 tak ako tam mas napisane

terzka123
22. sep 2017

@matik7 tak dobre a kolko budeš do 12.10 a maš dajake vitamini alebo co

janamexico
22. sep 2017

To co mas od dokiho je kyselina listkova ci ako sa to vols papajto to ti pomoze aj babetku 😊

terzka123
22. sep 2017

@janamexico ale ja nemos v strese len sa bojim

terzka123
22. sep 2017

@janamexico to mne sito napisala ano papkam ich kazdni deň