Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janamexico vet na.pohotovost som bola v ce povedal ket ma ni neboli. Je ook ze tie priznaky co sum mu povedala ze vizeraju na dobre.cila a v pondelok ma poslal na ultrazvuk tak musim len cakat
@janamexico ahoj teras som to ukazala mamke ona natom ze tosa.pomali rospustava ze ochvilu budem mat ms
@terzka123
@janamexico
baby nehnevajte sa, babätká Vám prajem, teším sa s Vami, ale to ako píšete je strašné. Skúste po sebe aj čítať, aspoň preklepy si opravte, keď už mäkké a tvrdé i Vám nič nevraví, mäkké a tvrdé spoluhlásky, nič...Rozdeľujte slová, nepíšte dve spolu atď....Aby sa to aspoň dalo čítať. Lebo lúštiť po Vás je hrôza.
Ahojte babule. tak ja som dnes asi 1DPO a mavate aj vy,ze ma pobolieva brusko ako pred MS? je mi to divne kedze mam asi 13dni do MS. dakujem za odpovede
Stale krvacam tak isto co mam robiť
@biba12 dakujem za info ale ja sa tu nezaoberam gramatikov to by som nebola asi v tejto teme nic v zlom baby tu nepisu o gramatike ale o stachu jednej slecny len tak mimochom a ak sa ti nelubi necitaj 😉
@prskavka2223 ahoj, ja to mávam pri ovulácii, že ma bolí podbruško, prsia a mám výtok viac (teda myslím že to je ovu, lebo to mám každý mesiac v strede cyklu približne).
A povedal ze tosa stava v ranom šdadiu tehotestva

@terzka123 ja som sa bala do 20 tyzdna tehotenstva lebo minule tehu som.potretila v 20 tyzdny a bojim sa aj teraz ked sa malinka nehybe mi sme zeni maminy a budeme sa neustale bat o nase ratoledti ked sa necitis dobte alebo neveris doktorovi tak chpd na pohotovost