Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@duhovaslza a kolko ťy meška ??
Ahojte žienky nie je to tak dávno čo som hľadala ducha aj na svojom teste a teraz je s toho ducha naša krásna dcérka Eliška. Je síce narodená trošku predčasne a je trošku menšia ale je to bojovník a dobehne to. Všetkým vám držím palčeky aby ste si čím skôr našli na testiku krásne dve čiarky a tešili sa s bábätka tak ako ja.
@cvikla12 akurat dnes som na teba myslela, ze ako pokracujete.. a malinka uz je na svete.. vela zdravicka celej rodinke
@cvikla12 gratulujem je krasna 😊 vela vela zdravicka vam obom prajem. Ja idem v pondelok do nemocnice. Dufam ze nam tiez vsetko dobre dopadne.
@amelie2017 ďakujem veľmi pekne zatiaľ sa mala drží krásne je to bojovníčka
@slniecko26 a čo ideš už rodiť? Neboj určite bude všetko v poriadku 😘
@cvikla12 ano 😊 mam cisarsky planovany.
@slniecko26 neboj zvládneš to da sa to v pohode vydržať 😘
@cvikla12 nadherna princeznicka gratulujem ptajem vsetko dobre aby ste obe boli zdrave vela sil zdravicka a stasticka pokladik najkrajsi 😙😊❤
@janamexico ďakujeme veľmi pekne 😘
@cvikla12 ❤
@cvikla12 Blahoželám a prajem veľa zdravicka mala je krásna a tak ako si napísala je to bojovník všetko dobehne neboj viem podľa vlastnej skúseností nas maly bol tiež skôr aj maličký a dnes všetko dobehnute ani by si nepovedala ze niečo také sme mali takže držím palce dáte to ☺❤
@bluebell0412 ďakujem veľmi pekne. Už by som ju chcela mať pri sebe žabku moju
@cvikla12 verím ti poznam tie pocity ale neboj bude ani sa nenazdas uvidíš ☺
@cvikla12 dufam ze aj tento 2 cisarsky bude ako ked som bola prvy krat 😊 rychle som sa zotavila na 2 den ma postavili a 3 den som uz chodila v pohode.
@slniecko26 ja sa tiež super zotavujem. Hneď ten deň jed som porodila má večer postavili a na druhý deň som už chodila sama. No a dnes už je to naozaj dobré 😍

@terzka123 no vidíš tak sa neboj chápem ze sa to nedá ale musíme myslieť pozitívne 🙏