Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Aka peknučka gratulijem 😍
@cvikla12 gratulujem k princeznej a prajem vela zdravia obom. Mojmu bratovi sa tiež teraz pred 3tt narodila dcerka 2440g 46cm. Je krasna a drobunká.,👶
@domci1203
@butterfly333
@matik7 ďakujem kočky moje.

@janamexico no vidíš, že to ide. Keď chceš rozdeliš slová a je text čitateľný. Pozri ja veľmi dobre viem, že sa tu nezaoberá gramatikou. A okrem toho každý robíme chyby. Ale keď už niečo píšem na fórum, je to moja vizitka, tak sa snažím tých chýb spraviť čo najmenej. Tak to beriem ja. A keď máme niekomu poradiť bolo by fajn, aby sme textu aj porozumeli.
@biba12 vies co moja nestojis mi za moje netvy 😚 pekny drn prajem a ja si budem pisat ako sa mne chce nehovori co mas robot tak ta poprosim aby si sa starala oseba a riesila co je podstatne 😉
Mozno nemam spravnu gramatiku lebo som zila.12 rokov v amerike a ked ti niesi stastna sama so sebou tak to je tvoj problem.mozno neviem poriadne gramatiku ale rada pomaha..ludom a su tu ludia ktorych za zaoberaju podstatnymi vecami a nie somarinami ak nemam co robit tak neotravuj chod tam kde sa gramatika rozobera 😲 ach boze naozaj nevies co so svojim casom robit ☹
@terzka123 dnes je to 14ty den
@duhovaslza co 14 ty den ??
@terzka123 pytala si sa kolko mi meska menstruacia 🙂
@duhovaslza
Aha us som nato zabudla premač mi sorry a co akonsa mas bola si u .dr
@duhovaslza citala si co sa stalo mňe??
@terzka123 nechodim tu az tak casto no nieco som zachytila ze krvacas tak snad je vsetko v poriadku na zaciatku tehu je to normalne ale ono to ustane verim tomu kazda zena je ina a kazde telo je tiez ine...
@terzka123 ano bola som u lekara no bolo to este skoro este nebolo srdiecko idem znova o 2 tyzdne
@duhovaslza ano mala som jasnu krv cerna cervena len keť somsa utrela bolo to 2 dni a dnes len take slabsie hnedaste spinenia keť sa utriem ale neboli ma nic .dr tieš to povedal co ti to iste ze to sa stava ze nemam sa bat ale nekedi ma troška boli chrbat a ako ty ?
@duhovaslza a kolko si tehulka ja som v 5 +5 tt
@duhovaslza aj urobil mi test pre pripat a vizeral takto ten bieli je v čerajši a ta tičinka som irobola uš nepametam si gedi
@duhovaslza no teras som bola na wc a to sa spusťilo zase ale len troška
@terzka123 dnes by som mala byt 5+6 a u mna dnes test takto... bolia ma velmi prsia az pod pazuchami aj krize a podbrusko tlaci...
@terzka123 kedy si mala poslednu MS?
@duhovaslza 14.8. Polala som ty test videla si?
@duhovaslza ti ms taku istu ciarcku ako kontrolka ale ja ne ten bieli urobil v cera ..dr
@terzka123 ano videla somja som mala aj ovulku neskorsie na 18dc mozno 17ty a posledna MS 13.8. kedy si mala ovulaciu?lebo ta druha ciarka neviem nepila si dost pred tym testom?alebo to nebol ranny moc ze?
@duhovaslza tak ranni moč to nebol bolo to okolo 3 urobeni a neviem kedi som mala ovulku ja sa dotoho nerozumnem ti mas krasne ciarocky tak sa neboj ja mozno potratim lebo aj teras som bola na wc a zase len troška ale ne aš taka intezivna krv ako pretym

@nivea777 tak to som rada že nie je až taká malinká. 😍