Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte, máte niekto skúsenosti s tehotenským testom z DMky z Rakúska? Piše sa, ze ma citlivosť 5 IU, u nas sa taký ani nepredáva...
ďakujem
Prosím vas vidíte tam niečo? Viem ste tu všetky co chcete babo. Ja mám doma 2r a 8 mesačnú a tri dni mešká MS. Robila som si test a zdal sa nam z mužom čistý ale videli sme tam obrys kanálika pod svetlom ale žiadne zafarbenie ani náznak zafarbenia. Co si myslite? Neviem ako zvládnem take malé vekové rozdiely.
@momkomonika
Mne sa tam vidím slabá ružová čiarka 😕😊
@momkomonika ahoj, tiež tam vidím slabučkú čiaročku,
@momkomonika aj ja ju tam vidim veru tiez som mala taku
@momkomonika nooo aj ja tam vidim ruzovu ciarocku
@momkomonika ak je po limite nemusí to nic znamenať už som takéto testy mala a všetky po limite boli pozitívne takto a tehu som nebola🙂
@kacenaaa nie je to foto asi po 5 az 10 minutach,,,, strasne sa bojim, ye ak je to pravda ako to zvladnem...
@momkomonika ja dietatko este nemam no jedno v nebicku po potrate a moj sen je si najst aspon taketu ciarku ako mas ty,ale v tvojom pripade chapem tvoje obavy ja by som asi na tvojom mieste sa obavala tiez,ale nech urobis akokolvek urcite to zvlaaadnes. Drzim palce 🙏❤
@prskavka2223 ak je tam babatko tak ho urcite prec nedam len sa bojim ako to yvladnem su prilis mali vsetci
@momkomonika tak skus iný ale asi to vyzerá ze bude malé no 😉
@momkomonika zvlaaaadnes urcite teraz si to nevies asi predstavit,ale ked tam babenko je tak kym sa narodi tak deticky ti zase podrastu 🙂. Drzim palce a ozvy sa nam ako ti testik dopadol
@prskavka2223 dakujem hned rano pojdem kupit dalsi a napisem... momentalne mam ozaj velky strach...
@ishkaa anooo vidim ruzovu ciarku 😊
@nina4 @prskavka2233 ach keby to bola pravda... Dufam ze to nie je len chyba testu alebo nieco
Ako je to s citlivosťou tých testou? Ono sa to meria vlastne od oplodnenia čiže od ovulácie a tá keď bola niekde v strede a menštruácia mešká pripadne žena dostane nejaké slabšie spinenie tak vlastne sú to iba v podstate dva týždne od ovu a to ešte nemusí každej žene ukázať pozitívne ani najcitlivejsi test alebo sa mýlim?
@zitusss je tam ciarocka
@kythos21 zatiaľ je to 7:1 že tam niečo je. Ale možné je všetko,preto tomu nepridávam ešte veľké nadeje
@miriamn76 😍😲
@saskia00721 😍😲
Snáď máte pravdu babyyy🙂

@terzka123 nepotratis no skus nato tolko nemysliet aj ked viem ze je to tazke ale takto si nepomozes to mi ver stres neprospieva a si pod dohladom lekara to je hlavne... drzim prsty a prajem pekny zvysok vecera