icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

duhovaslza
23. sep 2017

@terzka123 nepotratis no skus nato tolko nemysliet aj ked viem ze je to tazke ale takto si nepomozes to mi ver stres neprospieva a si pod dohladom lekara to je hlavne... drzim prsty a prajem pekny zvysok vecera

biba12
23. sep 2017

@cvikla12 gratulujem 🙂 veľa zdravia prajem 🙂

nina88
23. sep 2017

Ahojte, máte niekto skúsenosti s tehotenským testom z DMky z Rakúska? Piše sa, ze ma citlivosť 5 IU, u nas sa taký ani nepredáva...
ďakujem

momkomonika
23. sep 2017

Prosím vas vidíte tam niečo? Viem ste tu všetky co chcete babo. Ja mám doma 2r a 8 mesačnú a tri dni mešká MS. Robila som si test a zdal sa nam z mužom čistý ale videli sme tam obrys kanálika pod svetlom ale žiadne zafarbenie ani náznak zafarbenia. Co si myslite? Neviem ako zvládnem take malé vekové rozdiely.

simona_simi
23. sep 2017

@momkomonika
Mne sa tam vidím slabá ružová čiarka 😕😊

wilinkaa
23. sep 2017

@momkomonika ahoj, tiež tam vidím slabučkú čiaročku,

duhovaslza
23. sep 2017

@momkomonika aj ja ju tam vidim veru tiez som mala taku

prskavka2223
23. sep 2017

@momkomonika nooo aj ja tam vidim ruzovu ciarocku

kacenaaa
23. sep 2017

@momkomonika ak je po limite nemusí to nic znamenať už som takéto testy mala a všetky po limite boli pozitívne takto a tehu som nebola🙂

momkomonika
23. sep 2017

@kacenaaa nie je to foto asi po 5 az 10 minutach,,,, strasne sa bojim, ye ak je to pravda ako to zvladnem...

prskavka2223
23. sep 2017

@momkomonika ja dietatko este nemam no jedno v nebicku po potrate a moj sen je si najst aspon taketu ciarku ako mas ty,ale v tvojom pripade chapem tvoje obavy ja by som asi na tvojom mieste sa obavala tiez,ale nech urobis akokolvek urcite to zvlaaadnes. Drzim palce 🙏❤

momkomonika
23. sep 2017

@prskavka2223 ak je tam babatko tak ho urcite prec nedam len sa bojim ako to yvladnem su prilis mali vsetci

kacenaaa
23. sep 2017

@momkomonika tak skus iný ale asi to vyzerá ze bude malé no 😉

prskavka2223
23. sep 2017

@momkomonika zvlaaaadnes urcite teraz si to nevies asi predstavit,ale ked tam babenko je tak kym sa narodi tak deticky ti zase podrastu 🙂. Drzim palce a ozvy sa nam ako ti testik dopadol

ishkaa
23. sep 2017

Ten dnesny..do ms 4 dni ...

ishkaa
23. sep 2017

Vidite nieco?

momkomonika
23. sep 2017

@prskavka2223 dakujem hned rano pojdem kupit dalsi a napisem... momentalne mam ozaj velky strach...

prskavka2223
23. sep 2017

@ishkaa anooo vidim ruzovu ciarku 😊

nina4
23. sep 2017

@ishkaa ja vidím a po úprave je takto pekne vidno.

ishkaa
23. sep 2017

@nina4 @prskavka2233 ach keby to bola pravda... Dufam ze to nie je len chyba testu alebo nieco

saskia00721
23. sep 2017

Ako je to s citlivosťou tých testou? Ono sa to meria vlastne od oplodnenia čiže od ovulácie a tá keď bola niekde v strede a menštruácia mešká pripadne žena dostane nejaké slabšie spinenie tak vlastne sú to iba v podstate dva týždne od ovu a to ešte nemusí každej žene ukázať pozitívne ani najcitlivejsi test alebo sa mýlim?

zitusss
24. sep 2017

Ahojte dnes 12DPO,som vstala ráno hneď test,ani oči rozlepene,vidíte tam niečo alebo mám vidiny? Viem že to nič extra nie je no nejaký duch alebo ako to voláte sa vám tam nemari? 😅
druhá fotka je s prídavným kontrastom.

saskia00721
24. sep 2017

@zitusss je tam ciarocka

miriamn76
24. sep 2017

@zitusss nieco tam je☺ skus to rste odfotit na bielom podklade

kythos21
24. sep 2017

@zitusss nie, toto nie je tehu
Je to naznačenie v tom teste kde by asi bola čiarka keby si tehotná.
Skus pripadne iný typ testu ale podľa mna toto tehotenstvo nie je... ja som mávala takéto imaginárne čiarky bežne keď som nebola tehotná a bol to test z lekárne Dr max

zitusss
24. sep 2017

@kythos21 zatiaľ je to 7:1 že tam niečo je. Ale možné je všetko,preto tomu nepridávam ešte veľké nadeje
@miriamn76 😍😲
@saskia00721 😍😲
Snáď máte pravdu babyyy🙂

kythos21
24. sep 2017

@zitusss urob si iný typ testu a hlavne testuj až po meškaní ms .. mne pred príchodom ms nič neukázalo a 3 dni po meškaní aha:
Držím palce

zitusss
24. sep 2017

@kythos21 môj cyklus je veľmi zložitý,nepravidelný,dlhy,ms mi nepríde pokiaľ ju lekár nevyvolá,pritom hormonalny profil mám vraj ako z učebnice,preto testujem podľa DPO,viem že je ešte celkom skoro no chcela som skúsiť 🙂

rebeka211
24. sep 2017

@zitusss Ja tam nieco vidim.A ak je to dr.Max,tak by ti mala ciarka tmavnut.Tieto testy su spolahlive. 😉

rebeka211
24. sep 2017

@zitusss
A ako hovori
@miriamn76 daj ten test na nejaky biely podklad-papier,parapetu a tak odfot.To by malo potom lepsie vidiet