Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mimiqa chcela som vediet po akom case ste boli schopne pracovat
@saskia00721 bohuzial ja tam nic nevidim.mozno inac odfotene 😐😊
@saskia00721 aha pockaj....po okukovani ako keby sa tam nieco rysovalo ale nieje dokoncena druha ciarka 😀
@saskia00721 Vidim tam nieco velmi slabe. Ale to moze byt i kanalik, kedze nie je vidiet farbu.
@kudusko baby savybrat nemusi mam kamaratku ktora do 3 mesiaca nevedela ze je tehotna a mala teliesko narodils sa jej krasne zdrave dievcatko 😉ale najlepsie povie lekar
@matik7 testik z piatku - krasne // 😉...Veru, na takyto testik sa mozes divat dlhe hodiny...Veris, ze ja stala pozeram sem-tam na odlozene testy spred vyse 2 rokov? (mam ich v kuchyni v linke, v krabici medzi liekmi 😉...Zaciatky su najkrajsie, potom to uz uteka ako voda vsetko 🙂...Uzivaj 🤰😘
@ejuska2586
@janamexico dakujem baby ja som tam tiež niečo také videla hlavne prvu minútku ale potom som tam už zas nevidela nič som to chcela podsvietit a zasvietila som si do očí 😁 toto je pepino test neviem či je spoľahlivý asi budem musieť kúpiť niečo iné...
@duhovaslza testik z piatku - krasne //...Uzivaj vsetko, uz len srdiecko vidiet a budes este stastnejsia 😉
@saskia00721 niečo sa tam rysuje, ale dievčatá písali, že tieto testy majú menej farby.TAk neviem. Skús potom digitálny. Ešte je na ňho skoro?
@biba12 ja som to teraz nevydrzala urobila som si aj ten druhy co bol v baleni tak som si dala pozor na čas lebo v letaku bolo že odčitajte do minuty a to som tam normalne videla druhu slabu ciarku, nie ako na tom teste z rana chcela som to odfotit nedarilo sa a teraz uz asi po 10 minutach tam neni po druhej ciarke ani stopa ...od poslednej normalnej ms je to teraz cca 5 tyzdnov preto cakam aj s lekarom este, nech tam nedobehnem prilis skoro..
Ahoj baby n ultrazvuk neje vidno nic som v 6 tt jeto normalne alebo som potratila
@terzka123 mne bolo vidno srdiecko 7+5 mozno si mala posunutu ovulke co ti povedali
@saskia00721 mne to robilo duchov a po 10 min tam nebolo nic takasi tehu nebudes ja som mala cystu a cysti mozu dat falosny pozitiv 😔

@bella1988 neviem, verím, že to bude v poriadku. Sprav si ďalšie testy, skus zajtra ráno, pozajtra... Uvidíš ako sa to bude vyvíjať. Držím ti palce.