Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Mne tieto pruzkove robili ciarky a po vyschnutoli tam nebolo nic neviemne nesadli najlepsie su tie co aa ocikaju ale nevidim tam nic 😔 je mi to luto 😕
To je v poriadku 🙂 teraz to vlastne nie je vhode. Nesnazime sa, len praktizujeme prerusovanu suloz, tak som sa zlakla, ci sa nahodou nemohlo nieco stat.
@janamexico a pri tej cyste si mala nejako zmenený cyklus prípadne nejaké iné príznaky? už som o tom rozmýšľala či to všetko nemôže byť spôsobené tým. pretože ja som tehotenstvo neplánovala a ani by teraz nebol nejako ideálny čas na to ale niečo so mnou nie je v poriadku, necitím sa dobre a preto som si vlastne tie testy aj robila.
@mischelf vyzera to tak ze ti mozeme pogratulovat 🙂
@adulka1989 noo ja po dvoch tyzdnoch..po prvej..po druhej az mesiac bo som dostala chripku....
@danielina30 aaano je krasne pozitivny 🙂
@prskavka2223 dakujem ☺️
@saskia00721 krvacala som dva krat do mesiaca niekedy o tyzden skorej inokedy neskor spinila som a stasne ma pichalo tam dole
@mischelf gratulujem aj ja som mala takyba to som.bola 4 tt
@janamexico No ja som si robila test pred 4dnami bola tam slabulinka ciarka a dnes rano som si robila tento co je na fotke a je odosť silnejšia čiarka 🙂