Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte babule..chcem sa s vami poradit..beriem duphaston prvy mesiac na predlzenie cyklu..mam po porode maximalne 25dnove a predtym spinenie...duphaston msm brat od 25 do 24dc...ovulka byva cca 13dc...dnes mam 26dc..kedy mam cakat ms?rano som mala len taky biely hlien s primesou hnedych vlasocnic....mam bolesti ako pred ms..priznaky zni neviem..jedine ma bolua prsia a nemam chut jest....myslite ze je hlupost robit zajtra test?bude 27dc a 14dpo....dakujem
@simis105 menstruacia bola naposledy 22.9.2014 a skončila 26.9.2014 ale bola kratšia a slabšia..mám mnoho tehotenskych príznakov a cítim že sa niečo somnou deje...síce je to neplánovane ale veľmi by nás to potešilo S priateľom...koľko DPO neviem...zajtra testnem zase hneď Z ranného moču a uvidíme či sa tam niečo objaví...hneď zajtra ráno hodím fotku...ďakujem a drz mi palce aj na nohách 🙂
@nikasv29 kuk vyššie na ten test.. čo ty na to?
@tinushka13 moja podla mojich vypoctov tak u mna ovulka bola vtedy som to nejako nesledovala okolo 8 februara a tehu test som mala s duchom uz 18.februara ale doktor potvrdil 29.februara tehu
@tinushka13 podľa mna jasná čiarka
@daniela.ho ďakujem, už mám pocit, že len vidím čo by som rada videla. Zdá sa mi to veľmi skoro na test s // 😅
@epsonka45 takže ešte ti nemeškala mrcha a robila si test? cítila si to? či čo ťa tak postrčilo aby si si urobila test?
@tinushka13 clearblue a bude istotaaaaaa
@tinushka13 nie nemeskala mala prist toho 29teho ale neprisla.mne bolo toho 18 nanic a zobrali ma na pohotovost d tym ze mi jr zle od chrbtice a pytali sa ma ci nie som tehu a ja ze nie.dosla som domov a nedalo mi to a tesla som sa
@izabela8 skusals om ten digi ale ten mi dal ze nie som.. ale tieto pepino mi 4ks ukázali toho isteho ducha..
@tinushka13 možno je nan ešte predsa skoro...ale keď ti iné ukazali myslím že je to na dobrej ceste 💋
@tinushka13. Tak na tej prvej je krasny tehu duch 🙂

Dievčatá, držím Vám palčeky... my máme dve krásne detičky, chlapčeka a dievčatko, ja som skôr mala problém s tým, že som mala menštruáciu asi do 4tého mesiaca tehu.... ale inak v pohode. Test som si robila pri synovi po dvoch týždňoch od snaženia a bola tam jasná čiara...pri dcérke mi to povedal doktor na preventívke, tak som bola tak v šoku, že sa to ani napísať nedá... potom som pol roka plakala, asi z hormónov a máme krásnu troj ročnú Melániu...