icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sustik
4. okt 2014

Dievčatá, držím Vám palčeky... my máme dve krásne detičky, chlapčeka a dievčatko, ja som skôr mala problém s tým, že som mala menštruáciu asi do 4tého mesiaca tehu.... ale inak v pohode. Test som si robila pri synovi po dvoch týždňoch od snaženia a bola tam jasná čiara...pri dcérke mi to povedal doktor na preventívke, tak som bola tak v šoku, že sa to ani napísať nedá... potom som pol roka plakala, asi z hormónov a máme krásnu troj ročnú Melániu...

simis105
4. okt 2014

@1valeria1
ten prvy je este ten co som upravovala aj pred tym, ze?! lebo na nom je jasny duch!!! a ten 20, to je jasne ze na nom nic nieje, poobedny moc je slabsi a aj citlivost testu je slabsia, tak skus rano s 10tkovim
🙂

mina1834
4. okt 2014

@naoi tak uvidis sleduj sa ci ti nebude divne od zalidka alebo ci ta neboli podbrusko?

emdy789
4. okt 2014

Babenky moje ahojte som tu zas. Včera som testla hneď ráno ako som sa zobudila. Poprosila by som to dať do negativu ak sa vám dá. ĎAKUJEM a dúfam, že mi poviete len pozitívne správy :-/ Vidíte tam aspoň niečo? som nedockava 🙂

zuzanajs
4. okt 2014

Ahojte babule..chcem sa s vami poradit..beriem duphaston prvy mesiac na predlzenie cyklu..mam po porode maximalne 25dnove a predtym spinenie...duphaston msm brat od 25 do 24dc...ovulka byva cca 13dc...dnes mam 26dc..kedy mam cakat ms?rano som mala len taky biely hlien s primesou hnedych vlasocnic....mam bolesti ako pred ms..priznaky zni neviem..jedine ma bolua prsia a nemam chut jest....myslite ze je hlupost robit zajtra test?bude 27dc a 14dpo....dakujem

1valeria1
4. okt 2014

@simis105 ahojky,takze bud este pockam alebo to tehu teda nebude....robila som tu istu znacku pred chvilkou a nic ved kukni.....nic sa nedeje zase raz 😉

simis105
4. okt 2014

@1valeria1
hm....... aj na tomto sa mi nieco uplne slabucke zda ale asi to bude len kanalik kedze je o dost slabsi ako ten prvy! preco si nespravila z ranneho???

simis105
4. okt 2014

@emdy789
ahoj, nieco tam je ale je to moc labucke, takze moze to byt len kanalik! skus testnut od 2-3 dni
aky DPO si????

1valeria1
4. okt 2014

@simis105 rano som nemala ziadny testik 🙂 uvidime uz som 2 den na duphastone takze este 5 dni a mala by dojst mrcha......:-/

julinka55
4. okt 2014

vydite tam niečo? mne na svetle sa mari slaby dušik či to je len zase falošne je to moc slabe ale ešte mam 3 dni do ms a robila som si 25tkovy test mozno preto

1valeria1
4. okt 2014

@julinka55 na tej druhej foto sa aj mne vidi nieco slabucke 🙂

julinka55
4. okt 2014

@1valeria1 no bodaj by to tak bolo 🙂

emdy789
4. okt 2014

@simis105 menstruacia bola naposledy 22.9.2014 a skončila 26.9.2014 ale bola kratšia a slabšia..mám mnoho tehotenskych príznakov a cítim že sa niečo somnou deje...síce je to neplánovane ale veľmi by nás to potešilo S priateľom...koľko DPO neviem...zajtra testnem zase hneď Z ranného moču a uvidíme či sa tam niečo objaví...hneď zajtra ráno hodím fotku...ďakujem a drz mi palce aj na nohách 🙂

1valeria1
4. okt 2014

@zuzanajs ak sa ms nerozbehla a si 14dpo teoreticky by ti testik mohol ukazat ci ano 🙂 ja mam duphaston od 21dc do 26 a do 3 dni mi pride ms

simis105
4. okt 2014

@emdy789
ano ano drzim, a hned rano sem pojdem mrknut a budem dufat ze tam budu //

tinushka13
4. okt 2014

už druhý deň ma pobolieva podbruško..ako na mrchu ale tú mám ešte ďaleko.. dnes som 7DPO a na teste toto. Čo vidíte vy? ďakujem 😉

tinushka13
4. okt 2014

@epsonka45 @izabela8 baby kuk na tento test.. čo vy na to?

tinushka13
4. okt 2014

je to možné že 7 deň po sexe už mám taký test? 😕

tinushka13
4. okt 2014

@nikasv29 kuk vyššie na ten test.. čo ty na to?

epsonka45
4. okt 2014

@tinushka13 moja podla mojich vypoctov tak u mna ovulka bola vtedy som to nejako nesledovala okolo 8 februara a tehu test som mala s duchom uz 18.februara ale doktor potvrdil 29.februara tehu

daniela.ho
4. okt 2014

@tinushka13 podľa mna jasná čiarka

tinushka13
4. okt 2014

@daniela.ho ďakujem, už mám pocit, že len vidím čo by som rada videla. Zdá sa mi to veľmi skoro na test s // 😅

tinushka13
4. okt 2014

@epsonka45 takže ešte ti nemeškala mrcha a robila si test? cítila si to? či čo ťa tak postrčilo aby si si urobila test?

izabela8
4. okt 2014

@tinushka13 clearblue a bude istotaaaaaa

epsonka45
4. okt 2014

@tinushka13 nie nemeskala mala prist toho 29teho ale neprisla.mne bolo toho 18 nanic a zobrali ma na pohotovost d tym ze mi jr zle od chrbtice a pytali sa ma ci nie som tehu a ja ze nie.dosla som domov a nedalo mi to a tesla som sa

tinushka13
4. okt 2014

@izabela8 skusals om ten digi ale ten mi dal ze nie som.. ale tieto pepino mi 4ks ukázali toho isteho ducha..

izabela8
4. okt 2014

@tinushka13 možno je nan ešte predsa skoro...ale keď ti iné ukazali myslím že je to na dobrej ceste 💋

tinushka13
4. okt 2014

Ten horný bol ako prvý a tie ďalšie boli navečer (v ten istý deň dnes).

1valeria1
5. okt 2014

@tinushka13. Tak na tej prvej je krasny tehu duch 🙂

1valeria1
5. okt 2014

Tak dnes uz je opät ina druha ciarocka, netmavnuca :-/ @simis105