icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

terzka123
25. sep 2017

@mimiqa test vezera takto ten posledni zdola

nivea777
25. sep 2017

@terzka123 noo, hcg máš dosť nízke a ešte k tomu aj klesá.. žiaľ,s veľkou pravdepodobnosťou ide o potrat.. Treba robiť testy a sledovať,či tmavnu

terzka123
25. sep 2017

@nivea777 ano urobin zajtra ket tmavnu tak co to moze bit ze tehotestvo sa pokracuje ?? Jasa ani necitim na potrat nic

kudusko
25. sep 2017

@looola obrazne povedané aj mne keď robili bolo 2 celé volaco

mimiqa
25. sep 2017

@terzka123 juj moja..uvidis...no ked kleslo to nieje moc dobre..oddychuj....kedy ides na kontrolu??

cvikla12
25. sep 2017

@luta13 ďakujem veľmi pekne. Už pomaličky aj kojime aj keď to ide pomaličky ešte nemám toľko mlieko má máličko ale dúfam že sa to zlepší. A pevne verím že nás do konca týždňa pustia domov.

terzka123
25. sep 2017

@mimiqa o dva dni na krv ešte ras

terzka123
25. sep 2017

@mimiqa a ni na sono nebolo nic vidno

terzka123
25. sep 2017

@mimiqa ahoj nevie.preco mi stulos von krcok aje taki tvrdi a na konci ako medera preco??

mimiqa
25. sep 2017

@terzka123 aky krcok? Co sa deje??

terzka123
25. sep 2017

@mimiqa neviem.ci jeto krčok maternice chcela somsi ho nahmatať aki je a on teras je taki vistupeni a sutam akobi peri ako zena ma ama tam taku mezero aakoze sa to otvara daco

simonkazga
25. sep 2017

@terzka123 hcg mas velmi nizke a este aj klesa, toto nie je prosperujuce tehotenstvo. Hcg nie je bazalna teplota, ze jeden den klesne a nasledne vyskoci. Je mi luto, bolo to biochemicke, cize sa neuhniezdilo spravne a teraz odchadza s meskajucou menstruaciou. Neurychluj nicim, nesparaj sa lebo si zanesies infekciu.

terzka123
25. sep 2017

@simonkazga aha dobre no a ako si mam vivolavat ms a boli ma strašne chrbat tak z dola a mavam nekedi ruzove spinenia

looola
25. sep 2017

@terzka123 to mi je ľúto, klesajúce HCG neznamená nič dobre . Snáď nabudúce sa podarí a bude všetko Ok

terzka123
25. sep 2017

@looola keť ti poviem ze kolko som mala potratov neverila bi simi a vieš uš skoro 8 alebo 9 teras viem ze potratim aj ci tak lebo hcg uš nemoze narasť v šak ze ne. Ale teras pojdem aj s parterom aja na velke višetrenia prečo sa to stava keťnedoraži ms do zajtra tak idem ku . dr abimi pichol injekciu abi sa ta spustilo nechcem prezivať velke bolesti asi zajdem ku .dr. Lebo mozno som uš potratila lebo ciarka oslabla dnes pretom bola silnejša ako teras

looola
25. sep 2017

@terzka123 tak ty si toho už teda prežila dosť. Už je naozaj načase popátrat po príčine . Veľmi často sú príčinou opakovaných potratov hematologicke ochorenia / vrodené poruchy zrázania krvi/. Treba však aj vyklíčiť gynekologické príčiny v maternici ktoré bránia uhniezdeniu vajíčka / myómy, anomálie maternice .../ a aj hormonálne príčiny.

looola
25. sep 2017

@terzka123 vylúčiť som chcela písať

mimiqa
26. sep 2017

@terzka123 moja to nieje dobre....raz sa vsetko podari..bud teraz silna...😘

bella1988
26. sep 2017

Baby,predvcerom som sem davala foto testu s druhou coarkou,co sa objavila az po limite uvedenom v navode,vcera som urobila rano rapid clear 10-kovy a uplne cisty,dnes rano clearblue 25-kovy a najprv cisty a zas po stanovenom limite akoby duch,ja uz som na prasky

bella1988
26. sep 2017
ejuska2586
26. sep 2017

@bella1988 Výsledky po limite už nesleduj. Dôležité je, čo je v limite. A keď na 10tkovom nič neboli, tak 25tkový už vonkoncom nebude pozitívny. Skús ešte o pár dní. Kým nie je MS, stále je nádej...

ejuska2586
26. sep 2017

@bella1988 Na tom druhom je kanálik, nie 2 čiarka.

bella1988
26. sep 2017

@ejuska2586 myslus,ze kanalik?ja dieta nechcem,mam aj Mirenu zavedenu,druhe dieta chceme ked budd maly vacsi

ejuska2586
26. sep 2017

@bella1988 To je jednoznačne kanálik. Nemá farbu v sebe. A keď máš Mirenu, tak je viac než nepravdepodobné, že by si otehotnela. Jedine, keby sa ti uvoľnila.

janamexico
26. sep 2017

@bella1988 clear blu negativni jedno som.si uvedomila.netreba rozoberat testi je to zbytocne ak ta ciarka tam ma byt bude ak nie tak nebude je to negativne claer blur je 25 takze skorej ukazu klasicke ako digi klasicke maju vacsiu citlivoat 🙂

kacenaaa
26. sep 2017

@bella1988 clearblue po otvorení vždy ducha ukazuje ja už mám toľko testov za sebou 😔 už som na ne odborník 😀

saskia00721
26. sep 2017

@kacenaaa a pepino test si skúšala tiež? Ak áno aké s ním máš skúsenosti ?

kacenaaa
26. sep 2017

@saskia00721 pepino ak podsietis baterkou a žiadna čiarka tam neje tak je negatívny

saskia00721
26. sep 2017

@kacenaaa a na nom je pisane ze odcitat do minuty a ked tam do tej minuty su dve ciarky z toho jedna slaba ale viditelna a jedna silna ale po tej minute tam zostane iba jedna tak je to teda negativne ?

zitusss
26. sep 2017

Ahojte,predvčerom som sem dávala ducha na teste a dnes zase slabucka čiarka,ledva som ju odfotila,myslela som že dnes už by to mohlo byť lepšie tak som skúsila ešte druhý test,Rapid clear,viem že nie sú moc dôveryhodné ale tiež sa tam niečo črtá. Vidíte tam niečo? Posledné dve sú zase s prídaným kontrastom aj keď ani to môže nepomohlo 😅