Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@terzka123 hcg mas velmi nizke a este aj klesa, toto nie je prosperujuce tehotenstvo. Hcg nie je bazalna teplota, ze jeden den klesne a nasledne vyskoci. Je mi luto, bolo to biochemicke, cize sa neuhniezdilo spravne a teraz odchadza s meskajucou menstruaciou. Neurychluj nicim, nesparaj sa lebo si zanesies infekciu.
@simonkazga aha dobre no a ako si mam vivolavat ms a boli ma strašne chrbat tak z dola a mavam nekedi ruzove spinenia
@looola keť ti poviem ze kolko som mala potratov neverila bi simi a vieš uš skoro 8 alebo 9 teras viem ze potratim aj ci tak lebo hcg uš nemoze narasť v šak ze ne. Ale teras pojdem aj s parterom aja na velke višetrenia prečo sa to stava keťnedoraži ms do zajtra tak idem ku . dr abimi pichol injekciu abi sa ta spustilo nechcem prezivať velke bolesti asi zajdem ku .dr. Lebo mozno som uš potratila lebo ciarka oslabla dnes pretom bola silnejša ako teras
@terzka123 tak ty si toho už teda prežila dosť. Už je naozaj načase popátrat po príčine . Veľmi často sú príčinou opakovaných potratov hematologicke ochorenia / vrodené poruchy zrázania krvi/. Treba však aj vyklíčiť gynekologické príčiny v maternici ktoré bránia uhniezdeniu vajíčka / myómy, anomálie maternice .../ a aj hormonálne príčiny.
Baby,predvcerom som sem davala foto testu s druhou coarkou,co sa objavila az po limite uvedenom v navode,vcera som urobila rano rapid clear 10-kovy a uplne cisty,dnes rano clearblue 25-kovy a najprv cisty a zas po stanovenom limite akoby duch,ja uz som na prasky
@bella1988 Výsledky po limite už nesleduj. Dôležité je, čo je v limite. A keď na 10tkovom nič neboli, tak 25tkový už vonkoncom nebude pozitívny. Skús ešte o pár dní. Kým nie je MS, stále je nádej...
@bella1988 Na tom druhom je kanálik, nie 2 čiarka.
@ejuska2586 myslus,ze kanalik?ja dieta nechcem,mam aj Mirenu zavedenu,druhe dieta chceme ked budd maly vacsi
@bella1988 To je jednoznačne kanálik. Nemá farbu v sebe. A keď máš Mirenu, tak je viac než nepravdepodobné, že by si otehotnela. Jedine, keby sa ti uvoľnila.
@bella1988 clear blu negativni jedno som.si uvedomila.netreba rozoberat testi je to zbytocne ak ta ciarka tam ma byt bude ak nie tak nebude je to negativne claer blur je 25 takze skorej ukazu klasicke ako digi klasicke maju vacsiu citlivoat 🙂
@kacenaaa a pepino test si skúšala tiež? Ak áno aké s ním máš skúsenosti ?
@saskia00721 pepino ak podsietis baterkou a žiadna čiarka tam neje tak je negatívny
@kacenaaa a na nom je pisane ze odcitat do minuty a ked tam do tej minuty su dve ciarky z toho jedna slaba ale viditelna a jedna silna ale po tej minute tam zostane iba jedna tak je to teda negativne ?
Ahojte,predvčerom som sem dávala ducha na teste a dnes zase slabucka čiarka,ledva som ju odfotila,myslela som že dnes už by to mohlo byť lepšie tak som skúsila ešte druhý test,Rapid clear,viem že nie sú moc dôveryhodné ale tiež sa tam niečo črtá. Vidíte tam niečo? Posledné dve sú zase s prídaným kontrastom aj keď ani to môže nepomohlo 😅

@mimiqa test vezera takto ten posledni zdola