Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@saskia00721 ono keď farbivo prechádza cez ten kanálik kde by to malo byt tak tam na chvíľku hneď po namočeni vidno ale ak je po troch minútach čistý tak ne negatívny.. Koniec koncov urob o dva dni a mas to isté
@momkomonika ahoj no ako? Nieco nove?
@kacenaaa práveže mne na Tom hlupom pepine teste predtým nikdy po namočení nebolo vidieť nič a tento čo som kúpila má v návode len odcitanie do tej jednej mimuty tak ma to zmiatlo. Moja chyba že som šetrila na teste. K lekárovi sa mi nepodarilo dovolať ☹ nedvíhal celý deň
@saskia00721 urob ďalší test k lekárovi zbytočne 🙂
@kacenaaa no len ja testujem hlavne koli tomu že som mala zvláštny cyklus a sex cez plodné dni a o 6 dni po tom ma pichlo v ľavom vaječníku strašne a mala som trošku krvi také jemne spinenie a o tyzden na to zvláštne.slabu ms také ružové spinenie iba lekárovi by som sa rada dostala tak či tak len zároveň kým dostanem termín to potrvá. Proste neviem stále či už sú tie testy dátumov u mňa hodnoverné alebo nie lebo všetko sa zbehlo tento mesiac iba . A už som si ich urobila 4 ... Už mi je to aj trápne kupovať 😀
@kacenaaa neviem sa dopracovať k tomu ako je to stým hcg kedy už musí.byt na 100% istý výsledok
Cavťe baby pride zase inokedi usnemam tu co hladattak zatal sa majte a dakujem za za odpovede za radi ❤
@saskia00721 no na 10dpo by už mohol byť duch ja som mala 10dpo digitálny test už pozitívny 🙂 ale tie obyčajne asi až na 12 dní po ovulacii
@saskia00721 ak dva týždne po ovulacii nič na teste nieje tak nič 🙂
@saskia00721 ja som mala.take oste problemy a nakoniec bola z toho cista spinenie pichanie vo vajecnich a slaba menstracia
@kacenaaa digi test je 25 a normalne 10 skpr ukaze 10 ako digi mne ukazal 4 pred ms ducha takeho mini a v den ms jemnu druhu ciarku 😊
@janamexico a co z toho nakoniec bolo? Nejako som nepochopila prepáč.
Tehulky chcem sa opýtať kedy bolo na ultrazvuku už vidno bábätko 👶 ako sa to počítaju vlastne tie týždne 🙂 🤰❤😍🙏
@kacenaaa http://tehotenstvo.academy.sk tu to vies krasne vyratat. Ja som mala 6+1tt prve sono a bolo babo aj so srdieckom. Ale o chvilu sa tu zapoja take, ktore budu tvrdit, ze skor ako 8tt nechod, lebo ked ony nemali potvrdene srdiecko, tak ani ty nebudes mat 😉
Duch na teste znamená že v čase testovania ho je vidno a po uschnuti zmizne? Alebo môže zostať aj po uschnuti?
@zitusss musi ostat aj po zaschnuti.
@kacenaaa ja som mala 6+4pri prvom a 6+3 pri druhom
@cvikla12 ja som po SC pri prvom synovi mala prvych 5 dni v nemocke len kolostrum a minimum mliecka, takze stale mi ho dokrmovali flaskou - respektive nedavali mi ho prikladat tak casto, akoby mali!...Chyba velka!...Prisla som domov a zrazu nastal dusevny a telesny pokoj (kedze som sa doma super citila) a hned v ten den sa mi mliecko krasne spustilo...Prikladaj co najviac mozes, nech Ti ju vzdy daju najprv prilozit a az ked by bolo malo a ze je este hladna, ze place a nespi, vtedy si malicku trosku dokrm flaskou...No Tvoj zaklad je pit vela tekutin!...Verim, ze to zvladnes a za chvilku budes mat mliecka na rozdavanie...Treba tomu verit a vsetko pojde fajn...Myslim na vas zienky 😘❤
@terzka123 ahoj moja...Teraz az citam, co sa stalo, ze si znovu o babätko prisla 😢...Je mi to neskutocne luto a prajem Ti velmi vela sil na prekonanie tejto smutnej udalosti a vela sil do dalsich dni...Verim, ze vam doktori zistia, preco prichadzas o babätka a ze sa Ti coskoro podari zas otehotniet a ze to bude uz zdrave tehotenstvo az do porodu 😉...Prajem Ti to zo srdca...Drz sa 😘
Ahojte. Tak vam zas danom ,,výskumné,, info viac. Digi test včera negatívny. Pruzkovy mama test silnie, dr max silnie, woman secret tiez rano o čosi silnejšia čiarka. Podľa teploty jasne tehotenstvo. Len by som uz aj čiarku chcela manželovi ukázať takú, ze nepotrebuje okuliare 😂😜 Takze testovať budem až pozajtra, to uz bude isto vidietelna 😍
Za mna jednoznačne najlepši test GS mama test comfort 👍🏻

Baby dakijem va o po pomoc uš tu nan co hradať nazory nakonec je to potrac krvacam ale stabo na vloškach mam krv man bolesty bod brusko o jedna sa o potrat .dr povedal pojdem aj s parterrom na v setki visetrenia pricini u najvejseho doktora tak potom van dam vediet zatal sa majte ahoj baby 😢😢