Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janamexico no mala som hormonalnu cystu znamena to ze som neovulovala vo vajecnikoch sa tvoria vajocka ktore pri ovulaci idu do vajcovodou a pripravuju sa na oplodnenie ale mne zostali vo vajcovodoch a boli obalene tekutitnou a tieto cysti mi sposobovali duchov na testoch slabr krvacanie nepravidelny cyklus 😊
@luta13 su take aplikacie menstruacny kalendar taky ruzovy najprv pomoze pri ms a potom pri otehotneni 🙏🙂
@janamexico jasne, verim, ze aplikacie su...No ja nemam dotykovy mobil, cize ziadne aplikacie v nom nemam 😉...Len sms-kujem a telefonujem. to mi staci...Ked idem na net, sadnem za PC 😉
@momkomonika ahoj...na Tvojom testiku z 23.9. vidim ducha druhej ciarky...Uz si odvtedy testovala?...Verim, ze vsetko bude o.k. a Ty zvladnes aj 3 malicke deticky...Tvoje deti su DAR OD BOHA a miliony zien Ti toto moze zavidiet...Ze mas stastie mat hned 3 deticky po sebe...Nemysli negativne, cerpaj z toho len pozitivizmus...Krasnu rodinku budes mat a verim, ze casom si povzdychnes, ze si teraz robila okolo toho zbytocny stres - vsetko je to len o zvyku 😉 ...Boh s vami vsetkymi a hod sem pripadne este foto, ked bude testovat zas 😘
@momkomonika trosku som tu upravila kontrast 🙂
Ahojte 🙂 dnes po krátkom spánku po nočnej (neviem ako rátať ranný moč keď mám nočnú) 😀 som si v podstate len tak zo zvedavosti spravila testík. Netuším koľko mám do ms, mávam nepravidelnú, posledné mesiace si cyklus robil úplne čo chcel. No ale k veci, prvý krát sa mi stalo, že som na teste zazrela druhú jemnú ružovú čiarku. Vidíte tam niečo aj vy? 😲 Bola by som dosť prekvapená keby zrovna tento mesiac niečo z toho bolo, keďže sme sa nesnažili až tak intenzívne ako pominulé mesiace, ani ovulku nemám teraz odsledovanú. Ďakujem vám za názory 😉
@veja232 Možno preto, že ste sa tak nesnažili, ak to vyšlo 🙂

@nina88 ten vrchny je cerstvejsi (novsi) ako spodny? ci mylim sa? 🙂