icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
27. sep 2017

@nina88 ten vrchny je cerstvejsi (novsi) ako spodny? ci mylim sa? 🙂

kacenaaa
27. sep 2017

@biba12 podľa kalkulačky som v piatom týždni ale tebe bolo vidno srdiečko v šiestom týždni tom lekárskom ako to oni počítaju? 😀

kacenaaa
27. sep 2017

@luta13 neviem sa dočkať či je všetko v poriadku na svojom mieste 🙂

luta13
27. sep 2017

@kacenaaa neboj, verim, ze babätko je tam, kde byt ma...Tes sa na prvu kontrolu 🤰❤😘

janamexico
27. sep 2017

@janamexico no mala som hormonalnu cystu znamena to ze som neovulovala vo vajecnikoch sa tvoria vajocka ktore pri ovulaci idu do vajcovodou a pripravuju sa na oplodnenie ale mne zostali vo vajcovodoch a boli obalene tekutitnou a tieto cysti mi sposobovali duchov na testoch slabr krvacanie nepravidelny cyklus 😊

luta13
27. sep 2017

@kacenaaa Tyzdne tehotenstva sa pocitaju od posledneho menzesu - od jeho prveho dna, pozri do kalendara a vyrataj si to...Je to lahke...Pripadne Ti to presne vypocita tehotenska kalkulacka 😉

janamexico
27. sep 2017

@luta13 su take aplikacie menstruacny kalendar taky ruzovy najprv pomoze pri ms a potom pri otehotneni 🙏🙂

luta13
27. sep 2017

@janamexico jasne, verim, ze aplikacie su...No ja nemam dotykovy mobil, cize ziadne aplikacie v nom nemam 😉...Len sms-kujem a telefonujem. to mi staci...Ked idem na net, sadnem za PC 😉

luta13
27. sep 2017

@zitusss na vsetkych testoch vidim slabe //...ale su ruzove!...Drzim palceky, aby tmavli 😉

luta13
27. sep 2017

@momkomonika ahoj...na Tvojom testiku z 23.9. vidim ducha druhej ciarky...Uz si odvtedy testovala?...Verim, ze vsetko bude o.k. a Ty zvladnes aj 3 malicke deticky...Tvoje deti su DAR OD BOHA a miliony zien Ti toto moze zavidiet...Ze mas stastie mat hned 3 deticky po sebe...Nemysli negativne, cerpaj z toho len pozitivizmus...Krasnu rodinku budes mat a verim, ze casom si povzdychnes, ze si teraz robila okolo toho zbytocny stres - vsetko je to len o zvyku 😉 ...Boh s vami vsetkymi a hod sem pripadne este foto, ked bude testovat zas 😘

luta13
27. sep 2017

@momkomonika trosku som tu upravila kontrast 🙂

nina88
27. sep 2017

@luta13 veru vrchný je z rana, spodný vecer. 😉

cvikla12
27. sep 2017

@luta13 áno každé tri hodiny si ju prikladám a pomaličky sa to rozbieha

nivea777
27. sep 2017

@cvikla12 skusas aj nieco na podporu laktacie? mne velmi pomohli senovka a benedikt,pekne sa mi rozbehlo mlieko ,ja som si sice odsavala lebo maly a neprisal ale bolo mliecka dost,ale potom zial kvoli mudrym reciam a radam som prestala odsavat

cvikla12
27. sep 2017

@nivea777 no zatiaľ také že hrozno, zasmazene polievky čierne pivo nealko. Ale chcem nejaký čajík z lekárne tak uvidím. A hento čo si napísala sú čaje?

biba12
27. sep 2017

@kacenaaa Ja som bola u lekárky cca 14 dní odo dňa ako som mala dostať ms a mne to vyšlo na ten 6 tt... Tak si to vyrátaj približne tak, skôr to nemá zmysel, nebude tam nič vidieť, srdiečko nebude počuť. Po tých dvoch týždňoch je to ideálne.

nivea777
27. sep 2017

@cvikla12 su to bylinne tabletky na podporu laktacie okrem ineho.. mne naozaj velmi pomohli..hned ako som ich zacala brat tak o 2 dni bolo vidiet velky pokrok

veja232
27. sep 2017

Ahojte 🙂 dnes po krátkom spánku po nočnej (neviem ako rátať ranný moč keď mám nočnú) 😀 som si v podstate len tak zo zvedavosti spravila testík. Netuším koľko mám do ms, mávam nepravidelnú, posledné mesiace si cyklus robil úplne čo chcel. No ale k veci, prvý krát sa mi stalo, že som na teste zazrela druhú jemnú ružovú čiarku. Vidíte tam niečo aj vy? 😲 Bola by som dosť prekvapená keby zrovna tento mesiac niečo z toho bolo, keďže sme sa nesnažili až tak intenzívne ako pominulé mesiace, ani ovulku nemám teraz odsledovanú. Ďakujem vám za názory 😉

lulila098
27. sep 2017

@veja232 potichucky gratulujem😉

veja232
27. sep 2017

@lulila098 jooj, takže nemám vidiny ?😍 strasne zle sa to fotilo som sa aj dlho odhodlavala, či to sem pridať 😀 no uvidím o pár dní, dúfam, že už potom bude aj k čomu gratulovať 🙏

korpiklaanka
27. sep 2017

@veja232 Možno preto, že ste sa tak nesnažili, ak to vyšlo 🙂

lulila098
27. sep 2017

@veja232 trosku upravený.
🤰

lulila098
27. sep 2017

@veja232 prvý testik bol aj môj taky... A dnes končím 28tyzden a včera som sa dozvedela ze čakáme chlapčeka. Dievčatko už máme doma

veja232
27. sep 2017

@lulila098 tak na tejto upravenej je to krásne vidieť, ďakujem. 😉 Budem informovať, či čiarka silnie. Nechcem si zatiaľ robiť nádeje, i keď silno dúfam 🙂

lulila098
27. sep 2017

@veja232 Trosku trebalo úpravit a je to super vidieť. Teším sa o čakám o cca 2 dní na ďalší testik ktorý bude sílniet určite

veja232
27. sep 2017

@lulila098 jeej tak to ma teší 😍 Gratulujem k chlapčekovi, pozeram, že termín v decembri, taký krasny vianočný darček budete mať. ❤

lulila098
27. sep 2017

@veja232 ďakujem no vychádza nám to na 23.12:sweat_smile:

kacenaaa
27. sep 2017

@biba12 objednám sa na druhý týždeň v piatok to by malo byt 16 dní meškania 🙂

kacenaaa
27. sep 2017

@luta13 tak to potom ukazuje ze som v piatom týždni 😀

mischelf
27. sep 2017

Ahojte 🙂 Testik nalavo je robeny dnes a ten napravo pred 3dnami je tam rozdiel 🙂